Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
в точку !головне розуміти, що жива істота - це НЕ ІГРАШКА! І ми відповідаємо за тих, кого ми приручили...... тож 10 раз обдумайте власне бажання
головне розуміти, що жива істота - це НЕ ІГРАШКА! І ми відповідаємо за тих, кого ми приручили...... тож 10 раз обдумайте власне бажання
а какая разница?)))Вот думаю кого:
Хорька или бурундука?
а с виду нормальный парень...я хочу кота...вот такого
![]()
Для души???Я вон хомячка завёл))
Алабай))
А кого-ж он в доме признавать-то ещё должен??))И вообще я придержуюсь принципа что глупых собак нет,есть придурковатые хозяева,ну а собаки уже дурость от хозяев перенимают..вроде умный собакен) знакомые довольны. единственное что - говорят негостеприимный, в доме признает только хозяев)
Вот захотелось купить себе животное, что бы радовало душу))
Вот думаю кого:
Хорька или бурундука?
Взяли примерно месяц назад йоркширского терьера
я хочу кота...вот такого
![]()
Сейчас живёт сибирская кошка, подобрали по пьяни подрощенного котёнка во дворе, я за лапки взял и показалось, что у неё удалены когти - ну как ей беззащитной жить на улице? Потом оказалось, что когти были тщательно подстрижены, а киця кроме дорогого сухого корма ничего не ест
Був в мене котик "полінезієць"... Не так давно у страшних муках відійшов...... годували виключно тільки дорогим Ройал Конін, були і теврді і м'які корми будь яких смаків. Почалося все десь 1,5 роки назад, коли він почав серед ночі ходити по квартирі і голосно нявчати. Думали що кицьку хоче. Але якось мамка повела його до лікаря - в нирках купа камнів, його відхід - питання часу..... почали всяку фігню колоти, думали викарабкаєтсья.... не зміг....
Тож до всіх звертаюсь......не користуйтесь готовими кормами, або годуйте тим, що самі їсте, або просто окремо якісь каші варіть.... і не важливо собака чи кіт чи ще хтось.... До цього був інший котик, чорний дворняга, прожив 11 років. Все життя був дуже здоровий(як і в плані розмірів(10 кг), так і в плані здоров'я) Спокійно сам виходив на вулицю, змагався з усім чим тільки можна, хоча час від часу великим собакам вдавалось його покарати. Рази 3-4 був на межі смерті, але нічого, завжди одужував. Тепер половина котів у дворі тепер чорні. Харчувався всім, окрім мишей. Полював, але не їв. Просто кілер. Якось пішов гуляти, через місяц прийшов на пів годинки додому і потім назад, після чого ми його вже не бачили.
а почему не ротвейлера?:biggrin:Для души???Я вон хомячка завёл))
Так мы бы и не против, но она никакую нормальную еду не ест - ни рыбу, ни мясо, ни варёные яйца. Даже молоко и сметану игнорирует. Что за наркота кошачья в этих кормах, что они так на эту хрень подсаживаются? Кошка наша, видать, у бывших хозяев только корм и жрала...
я имел ввиду, что это, по словам знакомых, очень территориальное животное - когда в доме все свои, то все гуд, как только гости - ужас, лучше где-то на время закрыть)А кого-ж он в доме признавать-то ещё должен??))
это да)И вообще я придержуюсь принципа что глупых собак нет,есть придурковатые хозяева,ну а собаки уже дурость от хозяев перенимают..