Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
А че тогда Президент Однодневка? Как бы то что он сдрыснет ТИПО после первого срока (хотя мог же и пошутить), это не плохои не хорошо. Это так: писями по воде сисями.Навсегда
Я бы сходил но мне в лом в Киеве жить,некомфортно..Ну идти в депутаты может сподвигнуть или хотя бы не уменьшение дохода или уже когда доход не важен(при условии отсутствия схематозов).
Я, к примеру, позволить себе пойти в депутаты не могу...
Зато в пролете все вангования порохоботов,что в слуге народа будут все бывшие регионалы.
Предупреждал..От ска Зэбил Нет шоб хоть ровненько гладенько. Так нет через пень колоду.
Помпезно въехать в музей Ленина из-за того что на Банковой плохая аура.
А в музее Ленина она классная. Мы будем жить по новому
ЗэВыборци ему подскажите. Может на мост Кличковский хай перевезет ОФИС ПУ? Че там еще за 250лямов поверх тент натянут будет ОК.
Це не мій президент, я за нього не голосував. І тим паче у нас демократія, маю право казати про нього що забажаю. Він всеодно з усіма нами зробить куди гіршеШановні, давайте почнемо проявляти повагу до обох президентів, ну гидко ж Вас читати..
Валік, я про повагу кажу взагалі. І мені дивно, що ти не розумієш.Це не мій президент, я за нього не голосував. І тим паче у нас демократія, маю право казати про нього що забажаю. Він всеодно з усіма нами зробить куди гірше
Повагу до кого?Валік, я про повагу кажу взагалі. І мені дивно, що ти не розумієш.
Повагу до кого?
повагу до обох президентів
Так ніхто і не забороняв, пиши. Але без образ. Чи я не зрозуміло висловлююся?Будь що я написав чи напишу - моя особиста думка. Демократія, повторю.
Нехай спочатку заслужить ту повагу.
А це хіба не гілка форуму без цензури? Чомусь коли Шоколадного зайця згадували то такої реакції не булоТак ніхто і не забороняв, пиши. Але без образ. Чи я не зрозуміло висловлююся?
А це хіба не гілка форуму без цензури? Чомусь коли Шоколадного зайця згадували то такої реакції не було
А я хіба на особистості переходжу? Якесь дивне трактова правил на користь свого виборуОсвіжи в пам'яті.Локальные правила раздела
Этот раздел - эксперимент. Эксперимент на адекватность. Тех, кто по мнению модераторов этого раздела, будет неадекватно выражать свою мысль будут отправлять в бан. Срок эксперимента - пока месяц (дай бог, чтобы не меньше). Потом будет принято решение о его дальнейшей судьбе. Локальные...bmwclub.ua
А ти знаєш мій вибір?))А я хіба на особистості переходжу? Якесь дивне трактова правил на користь свого вибору
Трактовка така, що досить хєрити те, що вже маємо. Попереджаю ще раз: почую про будь-кого, буду банити. Бо у декого на емоціях дах тікає.
А не сходили бы Вы.....Путин хуйло?
Путин хуйло?
Могу даже попытаться угадать конечного бенефициара волны невиданных масштабов- Беня Крик))Коротко о новостях местных..
Такого скоростного отжима я не видел еще никогда..Более того,я даже таких масштабов не видел..По наглости -верх цинизма..Просто восхищен..
Поздравляю всех любителей справедливости,ждите скоро и у себя на местах...
Кровосиси и барыга нервно курят и завидуют..