Прошу мене не матюкати, гумою не займаюсь і не є прихильником якогось певного бренду, але розкажу свою історію. Замінив сьогодні літній бріджстон туранза ранфлет на Nokian Hakkapeliitta 7 225 / 55 R17 101T RunFlat (шип)* 2016 року випуску, фінляндія. Працівники шиномонтажу сказали - ніколи не купуй нокіан, бо вони жахливої якості. Одне колесо не змогли відбалансувати зовсім, каже на швидкості 90-100 б"є і все! Нічого не можемо зробити :cray: Сказали приїдь через 500 км щє раз спробуємо, бо на даний час ніяк. Помітив, що на на інших колесах на одному аж 10 грузиків, на іншому нарахував аж 12-ь !
Я не фахівець, але це напевно свідчить про те, що гума як би не зовсім гарно зроблена, поправте якщо я не правий. Перші враження після туранзи не дуже, якщо шум від шипів я і передбачав (правда не такого рівня як нібито сидиш в боїнгу біля двигуна :biggrin
, то більшої жорсткості ніж від літньої я від неї не очікував. Ну може приїздиться і стане м"якшою, але на даний час досить жорста, хоча дорогу тримає міцно. От такі перші враження, не виключаю, що суб"єктивні, але пишу, що відчуваю, а також факт невідбаласування одного колеса все таки має місце. Диски нові, фірмові легкосплавні, авто 2017 року X1 F48 .