Куплю BMW в розстрочку

• Автор теми Автор теми pavlja
  • Дата створення Дата створення
0,1) чесно 2
за менші суми -старі машини,в мене немає бажання придбати авто....і навіть не доїхати додому...

зразу напишу-ТАК, в мене велика"хотілка")

хотелка - это плюс. Ты писал что бы я на общественном транспорте покатался?)
лет 5 назад я начинал с проездного в метро и вонючей общаги) За пару лет подкопил на первый тазик. Хорошо, что в кредит не полез, а хотел.....была осень 2008, как раз перед кризисом за месяц

та і я не внук Азарова...)))

а ты раБОТай больше, а не флуди на форуме)

7000, рятуйте мене ...
бо прйшла пропозиція міцик карізма 2002 за 8500...

бери конечно.. что первое попадётся, то и нужно брать..
ты небось на всех автофорумах создал подобные топики с расчётом где быстрее в долг машину предложат?

Каризма - харизматичное ведро:)Особенно с бензиновым двигателем ГДИ...Натрахаешся до полного наслаждения...Потом все Мицыки будешь боком обходить...

хороші ви люди)дякую

Сайвер,Ви зробили наклеп,в мене є 3 такі теми,але всі на Бмв форумах,була на альфа,але я її давно витер...

дякую за пропозицію,дайте будь ласка VІN код в особисту скриньку)

это не моя, просто нашол халяву как ты хотел

)дякую, підколов)

Куплю BMW 1998-2001 годов (до 2,5 л, не купе,не універсал) в рассрочку.Общая сумма до 11000 .Мой первый взнос когда буду покупать 9000$ .
готов выплачивать 4000 грн в месяц., возможно и опережая график(4 мес=2000$).

пропозиція актуальна з 01.02, бажано Київська,Тернопільська,Львівська,Івано_Франківська,Чернігівська,Черкаська,Житомирська,Вінницька,Хмельницька,Волинська,Рівненська

Останнє редагування:
очепятка,дякую.виправив

Нормально, я первый БМВ тоже в кредит брал, 10 лет назад ))), ну очень хотелось, а что делать если денег не хватает на мечту.:biggrin:

Пост №167-чтобы не ускользнул смысл темы....?:biggrin:....ну када там уже 11тыс будет?)))

pavlja, так може давай вже до двадцятки дозбираеш грошей да знайдемо тобі гарну Е38 :)

pavlja, та не потрібен тобі той кредит, з такими темпами як ти збираєш гроші, скоро назбираєш і купиш без кредиту, і спати спокійніше будеш;)

Хм...у него уже есть 9тык. уже можно найти хорошую е34 или е36.
может он просто хочет авантюру? Кредит например..ну чтоб не скучно жить было)

Після сьогоднішнього зорового перегляду 2 БМВ можна закривати цю тему....як так можна не любити свїх машин.....
модератор закрийте тему будь ласка...:sorry2:

а что там? расскажи нам интересно.

Так расскажи нам, что ты смотрел...если есть ссылки, то и ссылки нам кинь.

п.с. а чем тебе не подходит 520 е34 , которая в продаже у нас на форуме весит ?

дивився я 520 99року,моя якраз сума,тільки в неї треба 3000 ще вкласти мінімум...
318 97р. ....ліпше б я не дивився...
по темі зрозумів,що треба збирати ще хоть би 5....так що ця тема можливо оживе в восени і пошуки підуть з 02 року)

посилання є на 1 машину ,хто хоче сам знайде,але можливо хазяїн десь тут зареєстрований,то ліпше я не буду його нервував)))
2 в глушині знайшли...ну їх ...ви кажете колгосп....та то взагалі розвалений колгосп...

Після сьогоднішнього зорового перегляду 2 БМВ можна закривати цю тему....як так можна не любити свїх машин.....
модератор закрийте тему будь ласка...:sorry2:
а я тебе с самого начала говорил, за тот бюджет что ты хотел - ты получишь только хлам..

Назад
Зверху