speeddriver
Пользователь
- Повідомлення
- 1,019
- Вік
- 42
- Город
- Тернополь
пацани,та різні перекупи бувають як і в будь-якій сфері діяльності. люди є люди... я б не був таким категоричним так-як знаю як і таких, які більшість зневажають (бо є за що) так і зовсім інших.Зовсім інші працюють , наприклад, в сегменті від 20к виключно з новими моделями,виключно з мінімальними пробігами 10,18,34,42 тис (таке знаходити навики потрібно доречі розвинути)) ,автомобілі завжди дуже доглянуті і абсолютно безпроблемні, максимум з одним фарбованим елементом іто це може бути бампер.Вважаю,що набагато краще (при достатньому критерії довіри) дати такій людині заробити штуку,ніж викатати її на оглядини і потім купити якесь гамно зі скритими косяками. Думаю,що в кожному місті є ТАКІ перекупи ,які розуміють,що хороша репутація в певних колах - це їхній майбутній стабільний дохід!
один кєнт вон за минулий рік десь 6 таурегів (крім інших)перекинув, всі гарні,в новій морді,дизельні,ухожені-ніколи він не жалівся ,що щось зависло,бо напевно вибирає правильно. Ніколи не стидно комусь наводку давати на такі авто. А Е65 йому попалася,то загнав у Київ (400км) на Баварію поремонтував на 43000грн,чеки в бардачок і за два місяці продав дорого. отаке:bayan:
один кєнт вон за минулий рік десь 6 таурегів (крім інших)перекинув, всі гарні,в новій морді,дизельні,ухожені-ніколи він не жалівся ,що щось зависло,бо напевно вибирає правильно. Ніколи не стидно комусь наводку давати на такі авто. А Е65 йому попалася,то загнав у Київ (400км) на Баварію поремонтував на 43000грн,чеки в бардачок і за два місяці продав дорого. отаке:bayan: