RAI
Пользователь
- Повідомлення
- 11,931
- Город
- Киев
Пробег: 200 тыс. км
Думаю умножить можно на 2)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Пробег: 200 тыс. км
По фото ниче так, вроде задние колеса лысоваты к центру или кажется... Звонили? Сервиской пахнет?
смотрите тогда уже Е-70За 19, визуально, вариант хороший
знайомий придбав е53 2001р. 3,0 бензин за 10500, брав в Закарпаттi. з мiнусiв - лиса повнистю 20та резина. а так нiчого собi, iздить. за пару мiсяцiв помiняв ручку дверi та переднi сайленти
Если тема не умрет , то через 10 месяцев посчитаем расходы за год на содержание Е-70 от которого неизвестно что осталось )А еще к такому Е70 пятерочку минимум подготовьте на ближайший год
Если тема не умрет , то через 10 месяцев посчитаем расходы за год на содержание Е-70 от которого неизвестно что осталось )
За 35к не нашел живой е70? Критерии подбора жесточайшие наверн!
я что то упустил,че за подранок такой е 70 у вас от которого неизвестно что осталось?Если тема не умрет , то через 10 месяцев посчитаем расходы за год на содержание Е-70 от которого неизвестно что осталось )
я что то упустил,че за подранок такой е 70 у вас от которого неизвестно что осталось?
Пробег тыщ 500?
все можливо) ви ж знаєте, на бмв пробіг в 140 тищ зупиняєтсься))) але їздить безпроблємно досить, не Київ звичайно. гадаю, що +-10 штук це красна ціна на е53 на сьогодні. треба признати, що е53 це далеке минуле, до класики не знаю чи дотягне і коли, мінімум років через 20. тому їх аудіторія пацанва та реальні шанувальники. який відсоток розсудливих людей купить зараз е53? ну дуже малий. пацанва вся сіла на бляхи. от і спробуй продай е53
ну так, в нас 99% е53 на бляхах. я аж голову вивертаю, коли побачу "наш" ікс. жуті тільки не нагоняйте. якщо обслуговувати на офсервісі та й все оригінал, то може і дорого вийде. для мене він взагалі простий як сітцеві труси і недорогий. там в належному стані нічому ломатись, а якщо зламається, то сам зроблю)))
Будем делать только то что нужно или то что *вылезет* , без надобности никто никуда не полезет