DIFFERENTIAL
Тут може бути ваша реклама.
- Повідомлення
- 5,863
- Страна
- Украина
ШО? АПЯТЬ?
так історія триває)))
Я ось думаю чи буде наступний сезон чи ні)))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
ШО? АПЯТЬ?
Юра, що ти як дівча, відразу в крайнощі. Просто ти так звітуєш про свої досліди, що тут вже просто таки чекаєш наступного твого повідомлення, як все ж такі зміниться сюжет))
Навпаки. Дуже цікаво. Он народ уже попкорном запасся та морально приготувався до нового повороту подій.Я так понял не интересно и надоело.... Не вопрос, больше писать не буду.
Всем спасибо за помощь.
Юра, що ти як дівча, відразу в крайнощі. Просто ти так звітуєш про свої досліди, що тут вже просто таки чекаєш наступного твого повідомлення, як все ж такі зміниться сюжет))
согласенОт гады
а, светили опосля как жижа ушла?
Фенита ля комедия!
Пробита прокладка головы + микротрещины блока между масляными (точнее болтами что держат голову) и тосольными каналами. В 3-х болтах жижа.
Все!
Да, нужен блок М30В30.Юра, наконец то!
Менять блок теперь нужно?(
Там где я чиню авто, у друга, стоит Е34 с М30, сняли голову 3 недели назад, точно такая же фигня с трещинами.абсолютно точно такая же картина была у меня.
а чому вже не зібрати м30 б35? все те саме, а потужності більше
Я не буду заниматься заменой двигателя. Там стояло с завода М30В30 - значит там и будет стоять М30В30.
Я пока не знаю. Создал тему о покупке в разделе барахолка-куплю.а найти живой блок проблема или цена запредельная?
Замена блока это одно а изменение объема это другое.А що там міняти? Ти всеодно Блок шукаєш. Так би отримав ще додатково 23 коняки та 50 нм моменту(реальних, не чіп тюнінг) та цілу секунду(!) динаміки
Але твоя справа, не хочеться додаткового драйву за ті самі гроші - катайся на б30)))
Буду очень признателен если найдете блок.Засада... пиши как решается , за блок ближе к вечеру буду знать - вродь был