Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
На земле обетованной все есть, даже такое)не ожидал что у вас туманы нормальное явление.
У нас когда туман поповый или ливень жесткий - все что можно включается, плюс аварийка в процессе движения и это кмк нормально, хоть как то можно разглядеть.не ожидал что у вас туманы нормальное явление.
тогда понятно требование ближнего.
у нас на дорогах долбо.....бов хватает едущих в дождь на ходовых огнях или вообще без огней. я таких называю дважды долб....бами.
Да, снега там уже навалило, лыжи открыли для желающих, подъемники работают, кафешки…, короче курорт запустили уже в этом году, правда народу шо пипец.(На земле обетованной все есть, даже такое)
Хермон / Hermon - горнолыжные курорты и склоны Израиля
Горнолыжный курорт Хермон / Hermon .Информация о курорте, погоде, цены на скипассы, фото трасс, подъемников, рейтинги и отзывы туристов. Размещение и достопримечательностиwww.ski.ru
Вот лучше всего помогает))надо витамин Д поднимать,
Ну естественно с этим)))Вот лучше всего помогает))
![]()
Почалося після його зміни, оффи по телефону припустили, що щось там в воздуховодах гавкнуло, але усе було більш-меньш, доки я не поліз в ручну налаштувати…., а що ще може вилізти?Проблема саме в клапані?
А никто не знает)Підкажить, якій ресурс у N54, в мене 175000 пробіг, окрім жора мастила (літр на 1500)
Я ні про мастило, взагалі, скікі він живе.А никто не знает)
Не слыхал еще ни про один Х6 первого поколения, который бы не ел масло)
Та мене б заграло таке - вливати літр мастила на 1500км… Продавай нахєр те корито. Не можна «прикипати» до однієї автівки. Хіба в тебе доходи трохи інші, аніж наприклад в мене. Я завжди тримаю авто 2-3 роки і мені легше додати потім 3-5$ до наступного авто, аніж протримати 5-7 років і вже «влити» 10+$…Підкажить, якій ресурс у N54, в мене 175000 пробіг, окрім жора мастила (літр на 1500) доки (ттт) проблем з двигуном не маю, мастило жрав з моменту придбання (150000км) , жор не звілічувався…?