Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ок, признаю, що Донні трохи не поспішає, 24 години - то є чес, але ж сподіваюсь, що він таки зробе хуйла, це танк, що доки ще тільки починає перти кмк…І додам. Чому українцям можно, а американцям ніззя? Кожен народ вправЄ пройобувати своє майбутьне як він хоче.
Тільки в історії з американцями пройоб буде трішки більше ніж частина Європи. Но то нюанси.![]()
ЗИ. З якого переляку амерів повинна турбувати ліва напрочь Європа???, нехай самі пораються, чай не діти, а то як жопа - то дядя Сем допоможи, а як на халяву безпеку - то все в поряді…І додам. Чому українцям можно, а американцям ніззя? Кожен народ вправЄ пройобувати своє майбутьне як він хоче.
Тільки в історії з американцями пройоб буде трішки більше ніж частина Європи. Но то нюанси.![]()
Та еліта має шанс вас врятувати як по мені, але ви ж все вподіваєте на демов, котрі вас юзали для себе, но то таке, я звичайно помиляюсь, а ви все бачіте….(Тихо якось… Там така подія пройшла, а тут…
Хоча мені навіть трошки зрозуміло це. Кому-що, а в мене трошки відчуття «іспанського стиду» від спостереження тієї «еліти». І трошки стрьому від думки, що оте все буде впливовим фактором у світовій геополітиці![]()
Врятувати - дуже жирне, для амерів, визначення наявної ситуації. Вони мали і мають (при залученні в тому числі і європейських) ресурси для закриття питання в однозначний спосіб. Але не підуть на то. Просто, станом на зараз, "настав час" і накопичилась достатня кількість зацікавлених.Та еліта має шанс вас врятувати як по мені, але ви ж все вподіваєте на демов, котрі вас юзали для себе, но то таке, я звичайно помиляюсь, а ви все бачіте….(
Таких, нажаль, маємо певний відчутний, але далеко не "контрольний" процент. Але то невиправні, їм не тіки Трамп "должен". Іронія полягає в тому, що зробить він не більше за "діда Бідона", але подача ситуації буде відповідна. В питаннях "гнать тєкст" (обіцянки, вихваляння, гра словами і суттю) - тут пану Трампу не багато рівних. Коли треба шоу - там він у своїй стихіїТрамп щось там повинен, самім не смішно??
Ну услышали. Опять такое ощущение что кто то е.нул трошки))Хотелось бы услышать нашего израильского товарища)
Надеюсь кошерного вискаря)))Ну услышали. Опять такое ощущение что кто то е.нул трошки))
Угу. Тільки тоді сабж був молодшим рази у два і місце подій - дещо скромніша державаЦе дежавю якесь. Було в 2019му.
Спостерігаючи за діями і поведінкою цього рудого колхозана-нарциса, мені часто пригадувалось прислів‘я про «краще з розумним втратити, аніж з дурнем знайти»Помилявся, визнаю, цинізм зашкалює, зрозуміло, що це політика, але Донні перегнув палку, тому надія повинна бути тільки на себе, це стосується як, вас, так і нас, бо не факт, що завтра не кинуть нас як вас(((