"Якась хрінь в торпеді"(вирізано з Бортовика)

• Автор теми Автор теми Nemo2115
  • Дата створення Дата створення
Вітаю усіх з перемогою здравого глузду над ідіотієй!
Пісков до речі сказав, що пуйло поздоровлення Трампу не вишле, як же так?, «рижий клоун» це ж дружбан хуйла???)))), навіть путинське бабло, що в Камалу вкачували не допомогло!!!!, Сподіваюсь Трамп це виведе на «чісту воду»

Та нихто поки ничого не знае, як воно далі буде...
Трамп трепло рідкисне..
Це «тріпло» виконало практично все, що обіцяло, незважаючі що їму ліві постійно ні палки, а ломи у коліса вкидували!
Конгрес та палата теж під респами!!!, мабудь американці тупі і нічого не розуміють у своєї державі - да?))))

Тут на кацапськом на жаль, але дивиться - це жива людина, ні якіх бумажок з текстами, порівняйте з виступами Камали - це ж небо і земля, сподіваюсь він наведе порядок у світі!!!
View: https://youtu.be/nPOjIjvRnZI?si=EJllEMiaSUGLlamH

IMG_20241106_152955_794.jpgну все таки немножко учит)

Разговаривал с племяшом, он уже второй месяц как мобилизовался (Украина), натаскивают жостко второй месяц, место не сказал ибо нельзя, надеется что их в новые бригады готовят, так что «не падаем духом, держим строй»(с)
View: https://youtu.be/zB53Gf6COV8?si=ctBRzS-rmIxzQTAv

5382916_800.jpg

Вітаю усіх з перемогою здравого глузду над ідіотієй!
Дуже смілива заява.
Це мабуть єдина забава буде - читати Ваші пояснення щодо того що він робити, особливо де воно буде для нас "хорошим" а не "поганим".

@Nemo2115 Ви мені нагадуєте одного нашого, вже покійного, одноклубника, котрий так само радів попри загальний настрій коли до влади прийшли РиГи, так само нам "пояснював" чому це таке щастя, котрого ми так вперто не помічаємо.... Ну до чого це "щастя" привело відомо всім

• Like
Реакції: RAI
Дуже смілива заява.
Це мабуть єдина забава буде - читати Ваші пояснення щодо того що він робити, особливо де воно буде для нас "хорошим" а не "поганим".
Досі не розумію Ваш песімізм, але почекаємо….
Я дослужився в Украіні до капітана, потім сам звільнився після прихода януковича і саме тоді вирішив повернутися до Ізраілю, бо усе виглядало як піздець, зараз як по мені - ви як сліпі кошеня сподіваєтесь на якесь чудо…., його не буде, доки пів страни жре смузі в барах у Київі - молить Всевіш-нього, щоб Трамп вам допоміг, не так як деми….

@Nemo2115 Ви мені нагадуєте одного нашого, вже покійного, одноклубника, котрий так само радів попри загальний настрій коли до влади прийшли РиГи, так само нам "пояснював" чому це таке щастя, котрого ми так вперто не помічаємо.... Ну до чого це "щастя" привело відомо всім
Нижче дивись.

Зараз я це згадую з посмішкою, було похоже, коли мене дресірували так, але ми вийшли з погонами лейтенантів та були впевнені, що ми гаранти незалежності Держави… єх наівняки були….((((

Зараз я це згадую з посмішкою, було похоже, коли мене дресірували так, але ми вийшли з погонами лейтенантів та були впевнені, що ми гаранти незалежності Держави… єх наівняки були….((((
То може ми тут всі ще й "наколотих апельсинів наїлись"?))
1730914735902.png

Цуко конкурс був 1к 10, но я його витримав, а потім став не потрібен, коли яник прийшов, хтось хоть трохи розуміє, як мені далося рапорт на звільненя написати???, коли подавав доки до Ізраілю - мене даже на співбесіду не викликали, сказали - ти портібен державі Ізраїль….ех……

ЗЫ. Если что - у меня племяш учится там, сводный брат в террах, других родственников нет, ты можешь мне тут рассказывать что то?

Якщо хильнув - то не варто в інет лізти
Предсказуэмо)))), може я і хильнув, але ти з цім спати пійдешь.
Коли підешь на фронт - обовьязково напиши, тоді я почну прислуховуватись до твоїх постів, а поки що… , ну Ви пойняв)))

Предсказуэмо)))), може я і хильнув, але ти з цім спати пійдешь.
Коли підешь на фронт - обовьязково напиши, тоді я почну прислуховуватись до твоїх постів, а поки що… , ну Ви пойняв)))
Та поки що мені срать що ти там пишеш. Так, як з чатом ЖПТ поспілкувався

Угу, сидіти поза межами України та питати ти га фронті?😂 це трешак повний
Був у мене один знайомий, знатний ухилянт, так він сорочку на грудях ріаа бо його брат рідний в ЗСУ

А ось це про путінське бабло працювало на Гаріс вперше таке чую)
О як перевернули все😁

Та поки що мені срать що ти там пишеш. Так, як з чатом ЖПТ поспілкувався
Прикро, я так і думав, шо ти далеко від фронта, тримайся кулє, коли руські прийдуть - розкажешь ім про то, з яким ботом ти спілкувався)))

Угу, сидіти поза межами України та питати ти га фронті?😂 це трешак повний
Був у мене один знайомий, знатний ухилянт, так він сорочку на грудях ріаа бо його брат рідний в ЗСУ
Ок, я просто піду, а ви там тримайтеся(

Я буду дуже радий якщо Я помилюсь в своєму баченні Ху із містер ТРамп.

Я буду ДУЖЖе радий ЯКЩО прихід Трампа призведе до збільшення допомоги Україні і приведе до остаточної перемоги над кацапами.
Ті хто розуміє всю сутність трампа в цьому ніколи не помиляться

Ті хто розуміє всю сутність трампа в цьому ніколи не помиляться
Говно вопрос - давайте дальше самі, без всяких Трампов и Штатов…., а???, ти уже записался в штурмовики??, цуко…, нет слов, одни выражения остались(((

И да - если Трамп для вас дерьмо - у меня плохая новость - вам пиздец, без вариантов, хуйло просто завалит вас тупым ресурсом, как то так, к сожалению((((

Назад
Зверху