Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
На G30 530/540d нужно увеличивать бюджет тыщ до 38, пока не готов. За 28 вариантов кроме F10 не вижу.. учитывая что не хочу биток. В конструктор уже на Е39 наигрался
В принципе покупка нового для себя авто - это боль особенно сейчас, когда доходы или упали или в 0…Боль Ф10 еще в том, что один и тот же кузов стоит в диапазоне 13-30к… разница в годе выпуска и пробеге… и при покупке более свежей машины нужно понимать эту конкуренцию
Почекайте. Як на мою думку, максимум за неї можна давати 25$. Впевнений, що черга за нею не стоїть, враховуючи реалії сьогодення. Якщо є «підсрачник», та ще й BMW E39 - пфффф… нехай увесь світ зачекає! Помахайте пачкою 25$ перед продавцем цієї F10 і чекайте від нього дзвінка згодом.Та от чекаю, може і 27 дочекаюсь, судячи з ціеї теми, сумніваюся що хтось крім мене 28 міг запропонувати за F10 .
В мене вже е піджопник Е39 на якій їжджу вже 9 років.
Я свою 535d з сам приганяв з Німеччини, «в лоб» і встала вона мені на номерах вже 38$ (!!!). На той час авто мало 5 років і пробігу 61 т.кмЯ свои семилетние по 36-37 покупал и Е53 и Ф07 так прекрасно лицезреть, как за 5 лет машина дешевеет вдвое и при этом еще оставшиеся 50% всасует в содержание.
Я свою 535d з сам приганяв з Німеччини, «в лоб» і встала вона мені на номерах вже 38$ (!!!). На той час авто мало 5 років і пробігу 61 т.км
Навіть не буду казати/писати за скільки продав через 2 роки…
Якщо чесно - з війною змінилися цінності і відношення до деяких речей… а, можливо, і роки беруть своє, і немає вже такого авантюризму у вчинках ?!? Готовий зараз перечекати з авто, яке не шкодА кинути під плотом і не плакати над кожною царапинкою.
Ага… а вартість Х7 глянув і зрозумів, що краще зайва квартира.Все правильно аналогічно. Дивлюсь на Ф серію і смішно навіть…. розумію, що або Х7 або ну його усе в пень
Вітя, недавно ж було Х5 або ну його в пеньВсе правильно аналогічно. Дивлюсь на Ф серію і смішно навіть…. розумію, що або Х7 або ну його усе в пень
Разведка показала что эту F10 перекуп забрал за 27к у хозяина, отдаст он ее в минус?Почекайте. Як на мою думку, максимум за неї можна давати 25$. Впевнений, що черга за нею не стоїть, враховуючи реалії сьогодення. Якщо є «підсрачник», та ще й BMW E39 - пфффф… нехай увесь світ зачекає! Помахайте пачкою 25$ перед продавцем цієї F10 і чекайте від нього дзвінка згодом.
Це замкнутий круг, завжди буде так, що додати ще кілька к$ і можна взяти новіше/новий кузов )
Вітя, недавно ж було Х5 або ну його в пень
Разведка показала что эту F10 перекуп забрал за 27к у хозяина, отдаст он ее в минус?
У кого была вентиляция сидений, нет от неё проблем по здоровью пятой точки? Насколько важная опция?
В часи криз купувати треба по крепкому дисконту.
Не вперше бачу як на якомусь LC200 чи LX570 на сидіннях якесь дивне хутро накинуте. Я думав це залишилось у радянських космічах, а ні...у меня знакомый со шкурами в лексусе ездит под задницей, вентиляцией не пользуется и спину застуживает.. а я б и зимой пользовался бы
Є сігменти яким до лампочки всі ті ваші кризи. 10% все одно живуть як жили, а може деякі і пріумножилі.Абы кто отдавал Х7 дешевле 80 наверно и не найти.. я б за 30 взял бы даже продал бы ради такого дела и Ф07 и Равлика как раз бы хватило!
Є сігменти яким до лампочки всі ті ваші кризи. 10% все одно живуть як жили, а може деякі і пріумножилі.
Ролси майбахи всякі з ламбами. Батальйон монако крчь. Може х7 туди ж.
Не вперше бачу як на якомусь LC200 чи LX570 на сидіннях якесь дивне хутро накинуте. Я думав це залишилось у радянських космічах, а ні...
Абы кто отдавал Х7 дешевле 80 наверно и не найти.. я б за 30 взял бы даже продал бы ради такого дела и Ф07 и Равлика как раз бы хватило!
Спочатку як він вийшов, я думав, що з ним щось не так з точки зору дизайну. А потім я побачив, що вони зробили в рестайлі і зрозумів, що Х7 - дуже красива машина))
Якби розглядали універсал, то за цю ціну можна і з Європи пригнати, щось типу такого
Мито на неї біля 10к, знаю, що можна і зекономити трохи, люди які цим займаються розкажуть )
Мені самому спокою не дає ось таке причому на ринку України ціни значно вищі, навіть враховуючи, що 99% це відбивні з США
Ось практично мін ціна за m40i - 49500 за те, що було таким ) Є один трошки дешевший, але топлений )))
та я там про Х3 m40i писав ) Якби не малих катати з тоною речей, то взагалі б 240і взявЛьонь, ось це краще ніж пятірка
та я там про Х3 m40i писав ) Якби не малих катати з тоною речей, то взагалі б 240і взяв