Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Запустил полноценное распознавание знаков!!!
Прикольно, но бестолково - я никогда их не соблюдаю))))
У нас вже працює, у решти - ще ні))))))
І по картам також?
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Это об этом речь?
Так. Я чув що на кафас 2 працює тільки через камеру в Україні.
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Прокачка скила дорого стоит!Запустил полноценное распознавание знаков!!!
Тут така ж фігня. Якщо виставити «раннє оповіщення/реагування» і спробувати пограти в «шахматку» - може не получитись . Я якось спробував обігнати якогось обкуреного таксиста правим рядом. Пришвидчився, підлетів під зад маршрутки і авто само загальмувало. Таксист був дуже здивований таким маневром.крутая фича!
но где то читал, что вроде на японцах каких то она иногда срабатывает не совсем в тему, особенно в городе...
Итак, после замены кронштейна на правильный, активный круиз заработал! Ура ура!
И предотвращение столкновения тоже работает - сегодня я зазевался и машина сама ударила по тормозам. Правда, у меня сложилось впечатление, что сама она бы не успела и потому я вильнул в другую полосу.
крутая фича!
но где то читал, что вроде на японцах каких то она иногда срабатывает не совсем в тему, особенно в городе...
Штука прикольна, але нею потрібно користуватись або завжди,або не користуватись зовсім. Бо можна подумати,що вона включена і сама тормозне,а на справді вона виключена)))) Я пару раз так гаву ловив,слава Богу без ДТП))))Итак, после замены кронштейна на правильный, активный круиз заработал! Ура ура!
И предотвращение столкновения тоже работает - сегодня я зазевался и машина сама ударила по тормозам. Правда, у меня сложилось впечатление, что сама она бы не успела и потому я вильнул в другую полосу.
крутая фича!
Очень симпатичный гольф Р-ка?