GeisT
Пользователь
- Повідомлення
- 340
- Вік
- 44
- Страна
- Украина
- Город
- Киев
Слава ,Ваша самокритика вражає : надихає і веселить водночасЯ назбирав дисків, як дурень фантиків! ))

Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Слава ,Ваша самокритика вражає : надихає і веселить водночасЯ назбирав дисків, як дурень фантиків! ))
В мене ще є давня мисля, купити якісь диски BBS, в комплект до обвісу. А то, якось не феншуй ))) Але проблема - 5 стиль, як і всі "павутинки" мені не подобається. Ну RS ще можна, але там ціна не подобається )) Тому придивляюсь щось типу RX, RF... В ідеалі б LM, але там ціна ще більше не подобається! )))Слава ,Ваша самокритика вражає : надихає і веселить водночас. Хоча колись також все збирав, тільки в значно меншій кількості. І були звісно "краби" тільки дюймові і МІМ також, які піддав експерименту фарбування, і які так і не встиг "поюзати"
Трохи навпакичтоби купіть что то нє нужноє, нужно продать что то нє нужноє!" (С) ))
Я в курсі, але ж моєму випадку саме так , а не навпаки )Трохи навпаки
....мульт як би там не було феноменальний, зараз він позитивних емоцій викликає більше ніж в дитинстві![]()
Це мабуть дійсно якийсь дискоголізм! )) Бо у мене і на "ікс" теж три комплекти дисків )Приятно видеть что дискоголизмом не только я наслаждаюсь со своими пятью комплектами )
Победил , у меня на х3 всего два))Це мабуть дійсно якийсь дискоголізм! )) Бо у мене і на "ікс" теж три комплекти дисків )