[ E30/31 ] BMW E30 Тень Интеллигенции [Київ]

• Автор теми Автор теми The_Glory
  • Дата створення Дата створення
Я назбирав дисків, як дурень фантиків! ))
Слава ,Ваша самокритика вражає : надихає і веселить водночас 😄. Хоча колись також все збирав, тільки в значно меншій кількості. І були звісно "краби" тільки дюймові і МІМ також, які піддав експерименту фарбування, і які так і не встиг "поюзати"

Вкладення

• Screenshot_20250826-183906.jpg
    Screenshot_20250826-183906.jpg
    178.6 КБ · Перегляди: 3
  • Screenshot_20250826-184304.jpg
    Screenshot_20250826-184304.jpg
    298.6 КБ · Перегляди: 3
  • Screenshot_20250826-184054.jpg
    Screenshot_20250826-184054.jpg
    195.3 КБ · Перегляди: 5
Слава ,Ваша самокритика вражає : надихає і веселить водночас 😄. Хоча колись також все збирав, тільки в значно меншій кількості. І були звісно "краби" тільки дюймові і МІМ також, які піддав експерименту фарбування, і які так і не встиг "поюзати"
В мене ще є давня мисля, купити якісь диски BBS, в комплект до обвісу. А то, якось не феншуй ))) Але проблема - 5 стиль, як і всі "павутинки" мені не подобається. Ну RS ще можна, але там ціна не подобається )) Тому придивляюсь щось типу RX, RF... В ідеалі б LM, але там ціна ще більше не подобається! )))
Ну і тоді мабуть, таки доведеться "чтоби купіть что то нє нужноє, нужно продать что то нє нужноє!" (С) ))

Приятно видеть что дискоголизмом не только я наслаждаюсь со своими пятью комплектами )

Приятно видеть что дискоголизмом не только я наслаждаюсь со своими пятью комплектами )
Це мабуть дійсно якийсь дискоголізм! )) Бо у мене і на "ікс" теж три комплекти дисків )

Перший візит на СТО

По вихідних по трохи катаюсь ) Ну, і нова власниця, нарешті, перший раз спробувала проїхати самостійно! )
20250831-151838.jpg

Що вам сказати... на "автоматі" в неї виходить значно краще! )) З "механікою" з першого разу потоваришувати не дуже вийшло... )) Ну, нічого, думаю, що звикне з часом! ;)

Але після декількох поїздок гальма знову стали гіршими... Я вже не став знову самостійно їх прокачувати, а вирішив поїхати на профільне СТО BMW, щоб там прокачати гальма під тиском.
Після поїздок по гравійній дорозі машина вкрилась пилом, тому спочатку помив. Ну і пофоткав, звичайно, поки ще чиста! ))
20250831-191948.jpg

20250831-192012.jpg

20250831-192001.jpg

20250831-192026.jpg

20250831-192039.jpg

При запису, по телефону, судячи по голосу та інтонації, менеджер не дуже зрадів, коли почув, що мова йде про "Е30"... Навіть перепитав, чи не "F30" )) Але ж таки відповів, що "якщо там все відкрутиться, то приїжджайте..." ))
Приїхав.
20250902-115214.jpg

Я так розумію, що очікували побачити середньоушатану е30... тим більше було цікаво спостерігати за реакцією! ))
20250902-115228.jpg

І скажу я вам, що моя "тридцятка" таки спричинила "ВАУ-ефект"! )) Коли вона заїхала в бокс, то мабуть всі майстри з СТО зійшлися подивитися на "диво-дивне"! ))) Потім була друга "хвиля", коли відкрили капот, і третя, коли підняли на підйомнику ))
20250902-122925.jpg

Потім був короткий "брифінг", та відповіді на всякі питання. )
Що ж, це дуже приємно, що машина привертає увагу та викликає зацікавленість у людей і на вулицях, і на дорозі, і на СТО! )))

Але ж я сюди приїхав прокачати гальма! )
Прокачували під тиском 2 bar -, повітря було, але не так багато, як я очікував. В основному, на задньому контурі. Після прокачування гальма знову стали нормально працювати, ABS також почала спрацьовувати. Після декількох поїздок гальма не стали гірше. Маю надію, що проблема вирішилася... Але якщо ні, то тоді вже точно доведеться міняти головний гальмівний циліндр на E32/E34, бо ремкомплектів на циліндр E30 325ix я ніде не знайшов... Не знаю навіщо німецькі інженери зробили його індивідуальним, а не просто встановили той же циліндр E32/E34... Вакуумний підсилювач же в них однаковий, на щастя )

Ще хотів заразом перевірити на 3D стенді геометрію підвіски та відрегулювати сходження передніх коліс, але майстер був у відпустці, тому не вдалося... Може наступного разу...

,,Нова власниця,, це так було заплановано , може десь шо пропустив?)

,,Нова власниця,, це так було заплановано , може десь шо пропустив?)
Походу, пропустив! )
20250209-082252.jpg

Хоча, прямо ж під цим постом відписувався )

Більш логічно було б собі залишити е30 , а дочці віддати яхту. Уж якшо вона не товаришує з механікою)

Більш логічно було б собі залишити е30 , а дочці віддати яхту. Уж якшо вона не товаришує з механікою)
ну то я ж не примушував! )) сама ж захотіла їздити на е30, то нехай пробує, - навчиться, якщо бажання є

Ось як можна розгорнути фразу ,,нізащо,, ))

Назад
Зверху