нарешті прийшли ВВ дроти нжк. трохи розчарований, не те що б сильно, але всеж таки
в комплекті не має імпульсного датчику на шостому циліндрі. шостий дріт просто роз'єднаний від файки. але є інструкція, в якій описаний порядок дій. треба розрізати старий дріт, від'эднати датчик, просунути його в новий дріт, якщо новий дріт загрубиий, то делікатно сверлом на 8 розсверлити внутрішній діаметр датчика, потім вставити файку до упору і провернути два обороти за годинковою стрілкою:shok: я так і зробив. але менеджер екзиста редіска повна. відминили мій бош, менеджер сам передзвонив повідомив. на роботі велика запара була і часу бракувало, тому по телефону він запропонував можливі варіанти. головна умова була це планка та цей датчик. в нжк все було по його словам, ну я і перезамовив по самій дешевшій ціні на тиждень часу. ввечорі коли доліз до компа і почав перевіряти, то ніде не знайшов в описі нжк, що вони комплектуються датчиком. на картинці чітко видно, що датчику не має. та й ще і не зовсім дешевшу ціну манеджер запропонував, були тут же на 200грн. дешевше. я так тішився, що на екзисті замовив самі дешеві дроти по бошу, а нжк на екзисті самі дорогі. прилип на 700грн в повітря, ще й без датчику
ну то все дрібниці:biggrin: машинка поїхала веселіше. гадаю, що трохи давніше ця проблема виникла, бо не хотіла нормально їхати коли холодна, і під скидання газу трохи потрухувало. зараз тільки завів і їде наче гаряча, ніяких потряхувань, все стабільно. це радує:biggrin:
ще нарешті замовив щіток до розподільчої кришки, очі мазолила її відсутність. до купи і нову гофрочку на клапан ХХ. оригінал
тепер під капотом все по фенщую:biggrin:
також не давали спокою ричаги склоочисників. коли купляв авто 4 роки потому, то їх не було на машині, та багато чого не було) я купив б\у одну пару, потім мені підігнали ще одну пару. і вони всі різні були. на одних гачки для тримання щіток, інші просто прямі. якісь рестайл, якісь дорестайл. ніхто конкретно не міг сказати, що від чого. щоб дізнатись на 100% я замовив нові по руку випуску авто, єсно оригінал:biggrin: в додаток ще замовив ковпачки, які закривають крепільну гайку
приїхали з крючками на кінцях. такі зараз в мене і стоять. але вже спокійніше, що не колхоз:biggrin:
ну а з ковпачками халепа, дарма їх замовив, на ричагах вони вже були. так що є пара вільних ковпачків, кому треба будь ласка, можу відпродати, 6 євро за штучку)