Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Навіщо зчищати чорний грунт?Чим зчищаєш чорний грунт перед основним грунтом?
А як з ЗЧ на е21?
Все можна купити, чи багато такого, що зняте з виробництва?
Чи все вже зняте і склади розкуплені, а є тільки те, що підходить і на більш нові моделі?
ооо, пригадав, що в німеччіні знаходитись. а ви заїзджаєте до офіціалів чи може спілкуєтесь, хто займається там оригіналом? може би я скинув пару номерків, таких як, наприклад, той бризковик. може щось і знайдуть там по місту?
51 11 9 056 454
Оце, наприклад, і в ETK не б'ється, а б'ється 51 12 905 64 54
Там точно номери в порядку? Саме ці і питати? Бо якщо щось не б'ється, я у вівторок забиратиму своє замовлення і можу спитати щось на зразок "де взяти, якщо у вас нема?" і інші питання. Але для того мені треба більш детальна інформація, всі номерки, що можуть відповідати деталі і, власне, що це за деталь, якщо виходить так, що номерок не дуже б'ється.
щіро дякую за увагу до цього питання)))
не сподівався на 100%))) якихось пару % нідії, що десь щось завалялось. а вони приймають замовлення на якийсь термін? накшталт щось нашого бек ордер? тобто як що десь щось вспливе, то вони вас інформують?
а вони приймають замовлення на якийсь термін? накшталт щось нашого бек ордер? тобто як що десь щось вспливе, то вони вас інформують?
прямо не знаю, що з тим бризковиком робити, десь освоювати 3д друк чи що?
тим часом є ще деякі речі, які купити вже не можливо ні за які гроші. це , наприклад, підрульовий кожух. б/у продають за 50-100 баксів, але стан дуже плачевний. тому що це пресований ламінований картон. єсно за 35-40 років воно ну ніяк не зберігається.
що робимо - купую б/у за 50 баксів, нахожу в Одесі файних хлопців, і вони мені реставрують під завод з масимально подібною фактурою зовнішного слою. вийшло доже гарно, не відрізниш, що воно реставровано. площіну зміцнили. на віка))) фото не має на жаль в якому стані купив. купляв в саме в Одесі, а і кожух в первинному вигляді до мене не попадав
Переглянути вкладення 667109 Переглянути вкладення 667108 Переглянути вкладення 667107
слідуюча річ, яка є головною біллю - це торпеда. стан її у всіх однаковий. тріщіни і багато тріщін:biggrin: що пропонують на єбеє - чехол за 180 баксів. це піпець просто:biggrin:
але мені потрібен живий оригінал. єбей нуль, алегро і таке інше нуль.
знову ж такі, купляю в Одессі торпеду за 150грн. і її відразу везуть до хлопців. результат перевершив всі мої сподівання.
Переглянути вкладення 667119 Переглянути вкладення 667111 Переглянути вкладення 667113 Переглянути вкладення 667114 Переглянути вкладення 667112
Переглянути вкладення 667115 Переглянути вкладення 667116 Переглянути вкладення 667117 Переглянути вкладення 667118 Переглянути вкладення 667110
що зробили - розшили внутрішню частину і частково замінили наповнювач. це такий поролон-не поролон, подібний на застившу піну) і перетянули вінілом, без єдиного стику, максимально повторюючи заводську фактуру