transfer
Пользователь
- Повідомлення
- 4,173
- Вік
- 47
- Страна
- Украина
- Город
- Дрогобыч
кожний день я проглядаю різні барахолки, олх, ебей. іноді проскакують реальні речі по дуже привабливим цінам. ось з,явилась задня балка з редуктором. людина просто знала, що від е21, міг би на лом здати, але виставив на олх за 200 ГРН!!!!!! це реальна ціна лома)))) дай Бог йому здоров,я)))) а мені як раз третього редуктора бракувало)))) але 200грн., Карл!!!
балку хочу зробити розвальной і помалювати, редуктор був заклинивший, побризкав вд, трохи закрутилось, передаточне число 4,11. як раз те що я хотів. відразу все розбираєм і дефектуєм. зі слів продавца, балка лежала на вулиці більше ніж 10 років. десь напевно так і є, бо в редуктор не був зовсім сухим, масла не було, але була масляна плівка.
в загалом все перемив в бензинчику, виглядає дуже добре. замовив відразу нові сальніки, чекаєм
балку хочу зробити розвальной і помалювати, редуктор був заклинивший, побризкав вд, трохи закрутилось, передаточне число 4,11. як раз те що я хотів. відразу все розбираєм і дефектуєм. зі слів продавца, балка лежала на вулиці більше ніж 10 років. десь напевно так і є, бо в редуктор не був зовсім сухим, масла не було, але була масляна плівка.
в загалом все перемив в бензинчику, виглядає дуже добре. замовив відразу нові сальніки, чекаєм
Останнє редагування: