Вони взагалі стартують з 22500 , ринок трохи обвалився, я сам в шоці, людей зараз турбують ніфіга не Х-си. Мої перекупи знайомі кажуть, що саме зараз час купувати авто і викручувати руки продавцям, бо декому не до машин.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Вони взагалі стартують з 22500 , ринок трохи обвалився, я сам в шоці, людей зараз турбують ніфіга не Х-си. Мої перекупи знайомі кажуть, що саме зараз час купувати авто і викручувати руки продавцям, бо декому не до машин.
Ха, смотрел на е70, там продаваны как будто нет войны, до сих пор по 17-19 хотят за довольно потрепанные тачилы)ринок трохи обвалився, я сам в шоці, людей зараз турбують ніфіга не Х-си
Може він ті 30 тіщ. вкрав??))тільки наші люди купують машини за 30+к баксів аби потім по літру від розходу видирати))
Той що вкрав, той буде і на бензин красти,а хто тяжко заробив, той буде рахувати кожну гривню і літр. Просто зараз Х5 по ціні і по всім його характеристикам та можливостям краще у всьому , ніж його однокласники , Q7,GLE. Можна було б і порше каен подивитись 2012 року дизельного приблизно за ці гроші , але щось не лежить душа.Може він ті 30 тіщ. вкрав??))
Тогда ни Х5 ни кайен точно не нужен.а хто тяжко заробив, той буде рахувати кожну гривню і літр.
Тайопта!Тогда ни Х5 ни кайен точно не нужен.
Туарег или Каен надо брать дизельные,для бензиновых должен быть бензин почти даром,мне говорили,что 3.6 потребляет топливо с очень большим аппетитом,и раньше их брали,только если дешево продавали.Туарег 3.6 или Каен 3.6 подивись
Угу, 35ix бензин. Все залежить від умов і стилю їзди. Я більше пенсіонер, наступаю тільки іноді на трасі. Два роки назад при середній ближче до сорока (37-38, точно не пам'ятаю, треба пошукати фото) було рівно 11.5/100.Это на 3 литровом моторе???
Як, як на 35 може бути 11.5 при 37-38???Угу, 35ix бензин. Все залежить від умов і стилю їзди. Я більше пенсіонер, наступаю тільки іноді на трасі. Два роки назад при середній ближче до сорока (37-38, точно не пам'ятаю, треба пошукати фото) було рівно 11.5/100.
Цеглину під підальку. +гарне паливо +справний стан.Як, як на 35 може бути 11.5 при 37-38???
Ось нарізка з айклауду, фото конкретно розходу ніколи не робив, але в цілому ситуацію зрозуміти можна (те фото де розмито літнє там розхід чуть менший, решта зимові)Як, як на 35 може бути 11.5 при 37-38???
Та не їде він на більш ніж двохтонній машині так як ви думаєте. На трійці, пятірці - так, пушка. На Х5 і Х6 - ну таке, до сотні ще більш менш вдавлює, до 160 плюс-мінус розганяється, далі просто сидиш і думаєш що сильніше реве- мотор чи розсікаємий машиною "з аеродинамікою кірпіча" вітер Це не для поганяти машина, для того є 335і/M3Цеглину під підальку. +гарне паливо +справний стан.
Середня швидкість висока. Встав і прокотився у крайньому правому.
І заздріть тут нема чому. Прикинь як воно отак от на 35тому бензині їздить. Це ж знущання.
А крутануть в червоне? Ну як це?
Ціни впали, до війни до тридцятки був один хлам який місяцями висів на продажі. Тут все просто - на копарті/іааі нормальні екземпляри розліталися як пиріжки, нижче 15 не продавалися. Все що дешевше було або сильно вгашене, або топлене. Через це і ціни нижче 30 за живий Х5 фізично бути не могло. Зараз ситуація помінялася і за 30 вже можна найти щось більш-менш живе і в не самій пустій комплектації. Але за 27-28 на авторіа нічого путного немає. Нажаль.
Простите но мало верится)Угу, 35ix бензин. Все залежить від умов і стилю їзди. Я більше пенсіонер, наступаю тільки іноді на трасі. Два роки назад при середній ближче до сорока (37-38, точно не пам'ятаю, треба пошукати фото) було рівно 11.5/100.
За Киевом, поэтому 70% пробега загородные трассы, со скорость. 100-120.Ви ще врахуйте що Ви в Києві живете,
Знайшов цяцю...Х4 ..3.5,пробігу 96,фарш увесь окрім спорт салону,так він і не до речі...
Питання є..Чим він відрізняється від Х3??В ціні на п'ять штук дорожче..
За що башляти крім форми кузова?
Таця мамі розглядається...
Незрозуміло, але факт що від х6/х4 жіночки піщат як від Ален Делона.