Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
ПідтримаюВ Х6 є активний руль і блок заднього диференціалу..
Не чули?
Для мене - важливо..
В мене чого питання народилось...
В менших БМВ також так?
Доброй ночи,у меня F25 3.5 в почти максимальной комплектации, с подвеской S223 Динамическая сист.регул.жесткости аморт иЗнайшов цяцю...Х4 ..3.5,пробігу 96,фарш увесь окрім спорт салону,так він і не до речі...
Питание є..Чим він відрізняється от Х3??В ціні на п'ять штук е..
За що ляти крім формбаши кузова?
Таця мамі розглядається...
Маманя оцінить))є активний руль і блок заднього диференціалу..
Випадково не синього кольору в М пакеті?Спорт.рулевое упр.с изменяемым коэффиц
Іронія тут ні до чого,вона їздить дуже драйвово..Маманя оцінить))
Є і така думка..Не думаю..
Все що нижче Х5 - воно трохи «ущербне» і опцій там менше доступних навіть ніж в Х5 (не кажучи вже про Х6).
А виявилось що вони "гонка".Ну вони більш гламурні на відміну від «брутальних» будко-подібних Х3/Х5
Мой падла вообще в машину не залазит, ни под каким соусом(Х4 видится мне более драйвовый, чем Х3, но сзади места меньше и холодильник не всунешь)
А исчо в багажник алабай не влазит)
Жена сказала что если придет время для замены, то на Х5))
До Форестера влазив,там низенько відносно ..Тепер легше ветеринара привезти в багажнику чим собаку до нього...Мой падла вообще в машину не залазит, ни под каким соусом(
Знайшов Х4?До Форестера влазив,там низенько відносно ..Тепер легше ветеринара привезти в багажнику чим собаку до нього...
Знайшов,але він обміну не хоче((Тільки гроші..Знайшов Х4?
Обмін можливий на Ніссан Рог...Знайшов Х4?
Випадково не синего цвета в М пакете?
В М пакете червонийВипадково не синього кольору в М пакеті?
А накой купувати шось нове, якщо автопарк численний. Виділити шось з нього. Ту ж е60ть. Прілічноє авто. Тим паче з таким малим пробігом взагалі шо нова.Да и стрёмно брать БМВ у человека с такими предпочтениями на обмен ..
Автопарк,як і усе що є в цьому світі, потрібно відновлювати..Е60 стала частинкою родини і віддати її за так я не можу..((А накой купувати шось нове, якщо автопарк численний. Виділити шось з нього. Ту ж е60ть. Прілічноє авто. Тим паче з таким малим пробігом взагалі шо нова.
Нафига, 523 никогда не будет ничего стоить, продавай нафиг, и не обставляйся пассивами.у мене є місце де можна їі законсервувати ..
Вилямсе ,за кермом Піке,знімались 1800 кобилок.
Так,523 ніколи не буде інвестицій коштувати...Але мені байдуже..О, Остапа понесло))
Нафига, 523 никогда не будет ничего стоить, продавай нафиг, и не обставляйся пассивами.
Не было такого, не выдумывай.
В квалификационном варианте этот мотор мог выдать 1200 коняк, с ресурсом на 3-4 круга)
Иди спать))
Не в ту степь.Оце мене вперло... Буває))
В serdjio на каналі з‘явилась F10 535xi, можливо автора теми зацікавить
Копія тексту:
BMW F10 LCI 535i xDrive Luxary
2015г.
️Бензин
Автомат
Киев
93 тыс.км
25 900$
Отличное состояние, родной пробег, вложении не требуется полностью обслужена, сел и поехал. Комплектация TOP + дооснащение: комплект керамика, европейские задние фонари
Vin - WBA5B3C58FD549016