Чому F34? Просто безмежно подобаються форми цього кузова. Періодично дивився в сторону кросоверів і універсалів підвищеної прохідності. Але не було відчуття, що це саме моє авто. Тому в якийсь момент було прийнято рішення - "До чорта компроміси. Беру те, що подобається, а там буде видно".
Через війну не було великої змоги їздити по Україні. Вибір впав на Америку. Вирішив тягнути під себе, бо жоден варіант тут не підходив під мої критерії, а саме:
- мінімальні пошкодження;
- ціла безпека;
- нічого не треба вварювати, силова конструкція не пошкоджена;
- не потопельник, biohazard і тд;
- run and drive;
- пробіг до 100к км;
- спортивні сидіння, хороша музика і великий екран.
В Америці F34 - не дуже популярна модель. А якщо ще й врахувати мої вимоги, то коло пошуків зводилося буквально до декількох варіантів. Тому програвши декілька непоганих лотів, зрозумів, що халяви не буде. Хороші, відносно не биті авто цікаві багатьом людям, і за них реально торгуються.
Тому, коли моя "акула" потрапила на аукціон, був готовий викласти значно більше, ніж за звичайну F30.
В результаті ціна викупу склала - 8300$.
В наступних постах опишу доставку, процес відновлення, ціни і результат

Через війну не було великої змоги їздити по Україні. Вибір впав на Америку. Вирішив тягнути під себе, бо жоден варіант тут не підходив під мої критерії, а саме:
- мінімальні пошкодження;
- ціла безпека;
- нічого не треба вварювати, силова конструкція не пошкоджена;
- не потопельник, biohazard і тд;
- run and drive;
- пробіг до 100к км;
- спортивні сидіння, хороша музика і великий екран.
В Америці F34 - не дуже популярна модель. А якщо ще й врахувати мої вимоги, то коло пошуків зводилося буквально до декількох варіантів. Тому програвши декілька непоганих лотів, зрозумів, що халяви не буде. Хороші, відносно не биті авто цікаві багатьом людям, і за них реально торгуються.
Тому, коли моя "акула" потрапила на аукціон, був готовий викласти значно більше, ніж за звичайну F30.
В результаті ціна викупу склала - 8300$.
В наступних постах опишу доставку, процес відновлення, ціни і результат