ориг наше все
цыганского шика напхают занедороха))
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
цыганского шика напхают занедороха))
Ты знаешь - оригинал часто уступает кЕтаю...Тот же холихан( или как там его) типа монитор на Х5 куда круче оригинала...ориг наше все
Я вообще не понимаю,зачем БМВ родило этих выродков первой серии(ну про моник да, на е53 китай веселее чем штатная
так же и на Х1
Не правильно сказал...Четыре цилиндра у БМВ это не совсем БМВ...Вернее - совсем не БМВ ..Я вообще не понимаю,зачем БМВ родило этих выродков первой серии(
тримай для роздумів.
без кліренсу, але рестайл, двигун серії В та з комплектацією.
пробіг 272, але скоріш оригінальний.
якщо попросиш продавця він зробе на панелі меньше,
AUTO.RIA – Продам BMW 3 Series 2016 (AB6707IM) дизель 2.0 універсал бу у Вінниці, ціна 15490 $
Продаю на AUTO.RIA BMW 3 Series SportLine 140kw 2016 року (AB6707IM), універсал синього кольору, двигун 2 л. дизель, пробіг 272 тис. км. Ціна: 15490$, Перевірений продавець Ігор на AUTO.RIAauto.ria.com
чорний потолок доставиш сам
У тебе є варіант зробити нормальне розпізнавання знаків на F15 з кафас2? Причому саме повноцінну роботу як у Європі, …. Є такий варіант і в яку ціну?
и как выстроить приоритет моторов?
по пробегу?
по модификации ?
если выбирать из этих то N20 с пробегом 8кто лучше ДЛЯ ВАС: N20 с пробегом 8к или N55, но с пробегом 130?
Денис,идеальный мотор под замену цепи? Там их две,если не ошибаюсь, и при обрыве там жопа ..По Вашей потребности
А после смотреть по состоянию и истории.
Что лучше ДЛЯ ВАС: N20 с пробегом 8к или N55, но с пробегом 130?
Я видел идеальный N20 с пробегом 235000, заменили цепи.
Идеальный N55 138000 - замена моторчика вальветроника.
Все индивидуально.
Идеальный - это когда не только следов износа нет, но и каких либо отложений даже масла. При этом машина с пробегом после замены масла и стояния более полугода внутри имеет масло ЖЕЛТОГО цвета, как будто вчера поменяли…
сами страшний варіант це дід 98років на купе.«Германии и ездило только по немецким автобанам»
самый страшный вариант
Це за ретрофіт з FSC чи просто перекодувати?150$ и агонь.
огоРішення: у KAFAS2 просто перезаписав перші 59 байтів COUNTRY_SLINPI_MODE нулями, ну і COD_CAM_ONLY в fusion_mode. Все працює як і мало би, в населених пунктах 50, поза ними 90, в дворах 20. Заборона обгону і знаки читаються добре (в принципі вони і в camera_only режимі працювали, зате тепер і дані з навігації враховує).
ця функція дисциплінує водія?Це за ретрофіт з FSC чи просто перекодувати?
Вчора покурив американські мануали, виявилося що там роботи на 5хвилин. Опція 8TH була з заводу, в кафас ще давніше перекодований регіон на європу (ECE).
Рішення: у KAFAS2 просто перезаписав перші 59 байтів COUNTRY_SLINPI_MODE нулями, ну і COD_CAM_ONLY в fusion_mode. Все працює як і мало би, в населених пунктах 50, поза ними 90, в дворах 20. Заборона обгону і знаки читаються добре (в принципі вони і в camera_only режимі працювали, зате тепер і дані з навігації враховує).
Для слепых водителей функция...ця функція дисциплінує водія?
це безперечно удобна функція.Для слепых водителей функция...
За 25 то вже капець який кучерявий можна знайти. Два роки назад взяли ф25 35і моєму корішу з пробігом 130к, особливо без понтів, за 18к, 2011 рік. Дєня свідок. Звісно потихеньку гроші вливаються... то стійки, то заміна прокладки клапанної кришки(взагалі обов'язково на Н55 з пробігом понад 100к), заміна помпи. В принципі нічого нового як для БМВ))Не знаю..Я в том году искал Ф25 за 15кБ,потом поднял цену до 20,потом до 25 и так и не нашел живого и целого..А искал я не фарш а состояние,мне фарш пофиг.Кончилось покупкой Ауди Ку5,их как то больше живых и к комплектухе супер премиум добавлять уже ничего не надо ..
Не думаю что на сегодня ситуация по БМВ поменялась...
А тепер B58 попробуй, особливо той що після 2018 року на 340/360hp , він ще вдвічі смачнішийАле Н55 я капець як поважати став, смачний двигун.
Это тот что из дизеля сделали?А тепер B58 попробуй, особливо той що після 2018 року на 340/360hp , він ще вдвічі смачніший
Кучерявый я тогда нашел только один,но на заднем приводе((Пробег 50,безопасность целая и история ясная..27 кБ стоил.Год 2016..2.0,который типа 2,8..За 25 то вже капець який кучерявий можна знайти. Два роки назад взяли ф25 35і моєму корішу з пробігом 130к, особливо без понтів, за 18к, 2011 рік. Дєня свідок. Звісно потихеньку гроші вливаються... то стійки, то заміна прокладки клапанної кришки(взагалі обов'язково на Н55 з пробігом понад 100к), заміна помпи. В принципі нічого нового як для БМВ))
Але Н55 я капець як поважати став, смачний двигун.
Да проще всё...Цепи,Хдрайв,гемор с панорамой от направляющих до дренажа,восстановление оптики...Ваносы,турбины..Пока сделаешь всё - оно по кругу может пойти,а там про монитор и думать некогда будет..а что на данный момент по деньгам замена мульитмедиа?
вытащить дисплей с мелким экраном и поставить с большим
ну и наверное сам блок надо менять (моник + блок)
Переглянути вкладення 693949
купив?а что на данный момент по деньгам замена мульитмедиа?
вытащить дисплей с мелким экраном и поставить с большим
ну и наверное сам блок надо менять (моник + блок)
Переглянути вкладення 693949
ніт)купив?
шо де коли
Ну до 20 на покупку...ніт)
цікавлюся шо по чому, скіки грошей доукомлектація