Карта зарядных станций, в фильтре выбрать нужный разъём https://www.plugshare.com/uk
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
с острил, молодец.Крайслер С300 и УАЗ патриот?))
Воинская специальность мазохист - извращенец?))
ты не там тренд ищешь, в Украине смотри.я так здалека спостерігаю за цією темою, пишете про якийсь тренд електомобілів, підкажіть де той тренд можна масово побачити, бо обїздив всю Польщу, і трохи все що навколо неї - ну небачив стільки електричок щоб це було трендом. У нас в Варшаві на паркінгу бюровця електричку може дозволити собі тільки хазяїн будівлі і то як приїде то одразу на зарядку її ставить.
лиф до войны можно было взять за 5-6, сейчас почти 10.
Да куда там(((Лиф это не про экономию а про беспроблемность заправки,при наличии точки,разумеется .Полно их и цены довоенные...с острил, молодец.
О, проснулся медведь)Ну як там про майбутнє лепездричне і олдфага з Полтави?
Форс-мажор?Так,є...
Але рахунок на табло...
У нас,на часі, немає не світла ні інтернету ..По версиям рузського мира,щоб вони виздихли усі..
Пишу з рації)))
Запихать можна, Але шо з цим робитьУ електро-бричку можна напхати в багажник штук 10 зарядних станцій Блуетті чи Екофлоу і буде 20Квт енергії завжди з собою хоча по ціні такий резерв живлення вийде як 2 Ліфа
Запихать можна, Але шо з цим робить
Надіслано від мого MI 8, використовуючи Tapatalk
ККД. Вчіть українську і спілкуйтесь нею!КПД у камина как у первых паровозов))
Накатить хорошо перед ним)
Отьебись Руслан, не на часи)ККД. Вчіть українську і спілкуйтесь нею!
Ска, і не хочу чути «какая разніца»
Ви охуїли?!?Отьебись Руслан, не на часи)
Теслу заряжаешь?)Це вже не понтовий камін а котел твердопаливний..
Звідкилля у бомЖа печіво?(((Теслу заряжаешь?)
- лЕгінь!