Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Не знаю, на кватро не ездил, но х-драйв от БМВ редкое говнище, когда по трассе едешь.
Несколько раз уже мотыляло по трассе, еле отлавливал.
Т.е. по сути надо ездить как на заднем приводе, и забыть про полный.
Во всяком случае на иксу, может на седане по другому.
Вот на "легаси" полный привод улет, насколько уверенно ехать было.
Не, ну в горку заехать без проблем, недавно тестил тут в районе Протасового яра, отлично)Такое же мнение имею об иХдрайве
Щас на заднем по Киеву дрифтю в нелётную погодку ДСЦ не тухнет..
Не, ну в горку заехать без проблем, недавно тестил тут в районе Протасового яра, отлично)
А по трассе нервно как то получается)
Потому шта корону повного приводу з ранку не надів.Мне щас на заднем в Ф07 както увереннее и спокойнее, чем было на полном приводе в Х5
Не знаю…., до Ха були з повним приводом тільки Жжип-и, так от там дійсно швиряло по всій дорозі, а тут пару раз тікі було, але відпрцьовував Хдрайв на ура.Не знаю, на кватро не ездил, но х-драйв от БМВ редкое говнище, когда по трассе едешь.
Старіють люди… Зайвий напряг «вихлопної» вносить дискомфортНіколи не думав що побачу як "закляті" БМВешники бояться зими
Треба працювати над навичками, тоді "вихлопна" не постраждає))Старіють люди… Зайвий напряг «вихлопної» вносить дискомфорт
Той, хто починав свою кар‘єру мамкіного дріфтера з «жигулів» та «москвичів» - навики ніколи не втратить!Треба працювати над навичками, тоді "вихлопна" не постраждає))
Але вдома будуть думати що наркоман, бо посмішку не завжди можна приховати))
Сумна "кар'єра" якщо все прийшло до "або передній або повний"))Той, хто починав свою кар‘єру мамкіного дріфтера з «жигулів» та «москвичів» - навики ніколи не втратить!
Якщо мова про ф25, то в мене склалось враження що саме такі налаштуванні системи стабілізації, вона дає змогу невеличкого заносу, що б при необхідності "довернути" машину. Навіть з увімкненою стабілізацією цілком можливо провести контрзміщення. В цілому вона "мовчить" якщо машина слідкує за кермом. Зі зносом, думаю, буде діяти негайно.Не знаю, на кватро не ездил, но х-драйв от БМВ редкое говнище, когда по трассе едешь.
Та чому ж сумна ?!?Сумна "кар'єра" якщо все прийшло до "або передній або повний"))
Та чому ж сумна ?!?
З рокАми хочеться комфорту. На чистому задньому приводі BMW взимку цього не отримати. XDrive у BMW, відверто, - гівно в порівнянні з Audi.
І куди далі?!? Camry ?!?
на наступному тижні буду в ваших краях там, розкажеш що вас так лякає в зимі)) Головне сніг з усієї області звезіть!У камрі нема повного приводу.. а у Крузака є
Аналогічно ось, хоча начебто ще не старий, але комфорт вже давно має перевагу над драйвом і очкозжиманням
на наступному тижні буду в ваших краях там, розкажеш що вас так лякає в зимі)) Головне сніг з усієї області звезіть!
Та нєєє… не треба. Я б взагалі розділ «закритим» зробив, щоб звичайних «відвідувачів-гостей» не нервувати своїм скигленням і своїми проблемами під час війни…Може вирізати наші «жалоби» в окрему тему? По типу «зимні бредні бмв-шніка у військовий час»
Ми когось боїмося на своєму сайті в своїй Україні??Може вирізати наші «жалоби» в окрему тему? По типу «зимні бредні бмв-шніка у військовий час»
Ну хто б ото ...........)))) Ти ж сам заліз на ВАГа і умнічаєш)))))Старіють люди… Зайвий напряг «вихлопної» вносить дискомфорт
Тесла в наших реаліях не на часі...Світло є,ампер не вистачає((Автомати глушать зарядку((А кто заліз на теслу?
Як з кВтами сьогодні?
Бо тут вже батл повний чи задній привід.