Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
была такая ситуацыя и у меня,ехал на море в Одессу и был остановлен Одесскими мусорами,чтото непонравилось поехали в мрео на экспертизу сняли крылья протравили и оказалось что панель вварена,500 уе и я уехал на море отдыхать,потом закрасил с балона и еще ездил пол года,а потом и покупатель нашелся.
С такими советчиками ,не видать нам нормального правосудия как собственной ж... Одно "покращеня"
Вообщем я Вам советую забрать машину со ШП за вменяемые деньги, разобрать её, купить уставшую семку
Давайте продовження "хистори".я купив БМВ... їздив рік, зупинили даі, щось шукали під капотом, потім сказали проїхати за ними на штаф майданчик.... експертиза показала, що номера кузова переварені (я цього не знав, і не робив, БУВ У ШОЦІ).... продавець мені сказав що він не при ділах.. і гроші віддавати не буде... скажіть БУДЬ-ЛАСКА що робити???????????? допоможіть....... як забрати машину?? Підкажіть хто що знає, і може допомогти....... Буду вдячний....
ще сказали, що такі справи рішаються на мою користь....
... розкажу що станеться далі......
Ждем пока троль перелогинится, чтобы продолжить написание поэмыЖду продолжения...
для того чтоб устраивать трололо на этом форуме не обязательно создавать в вк аккаунтЖдем пока троль перелогинится, чтобы продолжить написание поэмы
С такими советчиками ,не видать нам нормального правосудия как собственной ж... Одно "покращеня"
За рік памятаю продавали її два рази ,(на авторіа),сам придивлявся,і ціна там була ніяких не 7 штук,по моєму 5000-5500$,комплектація там нормальна.Блин 7 рублей отдать за это... БМВ?
Тут на форуме люди чуть дороже нашпигованные продать не могут,а в Коломие торгуют говном за такие деньги
І як цей спец. дОкумент називається? Давай скан.був у судді..... получилось приблизно так: мені дають спеціальний документ(слідчий дає) і мені машину віддають без всяких але...)))) тепер інше питання, що робити надалі із цією машиною??)) що порадите???