Зеленский - год керування

Получается народ не услышал про 4000 долларов учителям(кроме тебя например)? Или про снижение коммунальных тарифов тоже только ты услышал?

И ты думаешь попытки выполнить главный запрос украинцев понизит рейтинг президента?Что среди этой толпы на Крещатике есть разочаровавшиеся сторонники Зеленского? Если отвечаешь утвердительно-ты тупо вне реальности находишься...можешь написать что-то про струю
 
Не видно ссылку на рейтинг..Ну ладно,я и так догадаюсь что там о прекращении войны и борьба с коррупцией,да?
 
У меня свои рейтинги после общения с выборцямы ЗЕ,правда вкуче с разочарованиями в человечестве..Может в хорошо поставленных опросах они красиво и отвечают,в жизни же больше бредят..
 
Завершити войну на Донбасі 65%
Покращити економіку 39%
Боротися з корупцією 33%
 
Завершити войну на Донбасі 65%
Покращити економіку 39%
Боротися з корупцією 33%
Прекрасные цели..Вот согласен полностью..
Плана реализации не видать..А то что видно не радует.
 
Это не цели, а ожидаемые шаги от Зеленского.
Причем о том,как закончить войну он довольно таки определенно заявлял и это был не боевой клич воинственных барсуков, согласных воевать до последнего живого барсука на передовой. Те,кто заявлял о войне до победы, еле в Раду попали по итогу.
Могло их набраться 10 тыс?Легко..даже примерно лям по Украине был. Выражают они мнение всего украинского народа-нет.
Кстати, ремарка-поротропские источники пишут о повальных петициях жителей Золотого,против отвода войск. Смотрим голосование-За Зеленского 92%, за Оппоблок 50%....

Отправлено с моего M6 Note через Tapatalk
 
По результатам останніх подій, наша моніка, ходить в під себе сидячи. В іншому випадку треба було задорной ходою вийти на майдан до "всіх президентів" і видать свій спітч про, майдан, так майдан. Він вже програє, бо там де стосується відосів для пересічного, тут мастак, там де стосується політики програє. Те, що деявкі зефани цього не хочуть помічати, це не додає балів гідранту. Народ, який голосував за моніку ніколи не вийде на площі, то кухонні воїни, там і холодильник, і пляшка розливного, а ці майдани для критинів, на їх думку. У моніки космічна конценрація влади, а результату по факту нуль, ці всі пляски з Володькой хуйлом закінчаться пшиком. Логіка проста, для хуйла, успішна Україна - крах РФ, щоб не було успішної України, треба воювати і не давати економіці розвиватись, щоб не було прикладу для власних громадян боротись з корупцією, майданірувать. Приклади країн де є російські чиряки показові, жодна не є взірцем. Так от думати, що хуйло піде на розвал РФ і піде на створення прикладу для населення РФ під своїм носом, то дуже наївна думка. Фанатів гідранта уже поубавилось, зараз почнеться опалювальний сезон, люди будуть сидіть з космічною комуналкою, без субсидій, хуйло миру не дасть, МВФ не прокредитує, ще будуть переговори по газу, про активне населення запарить мітингами проти зливу, і на наступний рік ми матимемо або наступи хуйла в силу слабкості моніки, або нового гідранта. Фантазери від володьки уже злі, так, як нафантазували вони собі дуже багато, а його все нема, і нема....Якщо спочатку ці фантазії грали на руку, то вже грають проти.
 
Влажные мечты)))))Впрочем как обычно "Альтернативы нет", "Дякую", "Думайте"...тупо оторванные от реальности.
Лишний раз убеждаюсь в неадекватности некоторых персонажей, которые, например, думают, что когда Порошенко клюнул на вызов Зеленского про стадион-это добавило ему рейтинга. Хотя, к примеру, именно для меня, он умер в тот день как политик мирового масштаба, а стал мелкой шавкой, которая ради призрачного рейтинга готова поддаться на провокацию и пойти в ответ на "Слабо?"...анализы бегать сдавать...тьфу.
И если Зеленский начнет реагировать на вызовы толпы, ведясь на это "Слабо?" то в тот момент это будет начало его конца
 
И если Зеленский начнет реагировать на вызовы толпы, ведясь на это "Слабо?" то в тот момент это будет начало его конца - Легітимний теж не опускався до бігання " на вызовы толпы". Якщо він досидить до кінця наступного року - красавчєг)))))))
 
Завершити войну на Донбасі 65%
Покращити економіку 39%
Боротися з корупцією 33%
Тут навіть з цим одні нулі, з вовкой і його партією стало ясно, по законам, які були направлені на боротьбу з корупцією, грантоїд шабунін, вже наторохтів звіт, про їх успіхи і як вони ключові поправки прокотили. Як можна завершити війну, якщо РФ її завершувати не бажає?? Вони тільки і чекають нового приводу для того, щоб урвати наступний кусок України, слухайте придворних шавок, вони не такі дипломатичні, як їх карлік, ті зміни, які пропонує кабінет міністрів, ну ніяк не тягнуть на покращення економіки, з корупцією якось також не сильно баряться. Чекаємо далі...Скільки ще часу треба чекати?? Півроку, рік, два?? Коли принтер і кабмін з вовкой дасть результат в економічній статистиці? Чи може по проекту бюджету все стане ясно??
 
Чекати 5 рокив. А потім голосувати за Разумкова. Альтернатіви нєт)

Отправлено с моего M6 Note через Tapatalk
 
Хочу такого)Ольку убалтываю

Отправлено с моего M6 Note через Tapatalk
Чего,упирается?Я считаю что это лучшая порода для содержания в квартире..Только на злобу надо аккуратней тренировать..
А так дело хорошее)
 
Пишут,шо если с детства социализировать, то вырастает лучший в.мире друг для всех, хоть для.птиц, хоть для котов, хоть для собакенов

Отправлено с моего M6 Note через Tapatalk
 

А я не понял. Ты шо против спорта? :)

:)
"Об’єктом оподаткування збору на розвиток спорту є операції з купівлі іноземної валюти у готівковій формі.
Базою оподаткування збору на розвиток спорту є сума операцій з купівлі іноземної валюти у готівковій формі."

"Ставка збору на розвиток спорту становить 1 відсоток від операції з купівлі іноземної валюти у готівковій формі."

ИДИОТЫ :)

Это чучело еще и Заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
 
Ска ДЫБИЛЫ. Ну я бы понял. 1% на спорт из табачки/водяры/фастфудов и прочих отравлениях.
НО с валюты за наличку. :)
РжачЪ.
 
2. Мета і завдання прийняття законопроекту
Метою прийняття законопроекту є запровадження загальнодержавного збору на розвиток спорту для вирішення питання додаткового фінансування розвитку спорту в Україні та сприяння зменшенню валютних операцій у готівковій формі, а також забезпечення дієвого контролю за сплатою цього збору з боку контролюючих органів.

 
Ска ДЫБИЛЫ. Ну я бы понял. 1% на спорт из табачки/водяры/фастфудов и прочих отравлениях.
НО с валюты за наличку. :)
РжачЪ.
680751
 
Это можно читать вечно :)

1. Обґрунтування необхідності прийняття законопроекту
Відповідно до Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року серед очікуваних результатів виконання цієї програми передбачено «залучити до 13 відсотків дітей та молоді віком від 6 до 18 років до занять у дитячо-юнацьких спортивних школах, створити умови для розвитку резервного спорту та ефективного поповнення складу національних збірних команд». Для порівняння в скандинавських країнах рівень залучення до спорту становить 85%. Не кращі місця в світі Україна посідає за рівнем здоров'я населення (93-те місце), а за тривалістю життя Україна посідає останнє місце в Європі.
 
😂
Народний депутат України Дубінський О.А
 
НО с валюты за наличку.
потому что народ потихоньку перестает скупать тачки, раже зависает в кабачных
а вот капуньку в матрас продолжает тихарить :sneaky:
 
Для банків в умовах значної конкуренції на ринку купівлі/продажу іноземних валют це також стане додатковим стимулом щодо створення умов клієнтам банку для здійснення валюто обмінних операцій в онлайн режимі у безготівковій формі.

Типо одним махом и в спорт и в безнал. А куле. А чего бы и недЪ. :)
 
😂

Считаю следующим сбором надо ввести 1% на солнечные дни. Фигли. Солнечные дни это круто. Все согласны. На Майами солнечных дней больше чем в Украине ровно на 37.03%.
А 1% снимать с покупки линолеума и паркетной доски и еще можно с кафеля. Нефига себе тут солнечные дни, а они дома сидят. :)
 
Ничего, надо потерпеть...подумаешь, раньше коммунизм ждали годами
 
Нет конечно,.терпеть не надо. Майдан ждет)Вон участник.жаловался,что равнодушный Киев в кафешках сидит,а не шлифует брусчатку Институтсклй...

Отправлено с моего M6 Note через Tapatalk
 
За месяц погасили почти 2 лярда долгов и никакого преддефолтного катарсиса. Порохотропы, дайте новый прогноз относительно дефолта....

Отправлено с моего M6 Note через Tapatalk
 
Back
Top