Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ні,купив другу...
ПРидбав у вересні Міцубіші Ланцер Х 07 року 1,5 мотор за 11.500
так шо з бехою не вийшло чогось....
)я й так максимум 100 їду)
Вложений не видно, поправь.
ПРидбав у вересні Міцубіші Ланцер Х 07 року 1,5 мотор за 11.500
так шо з бехою не вийшло чогось....
А поржать?:rofl:Не треба и так зрозумiло, что автiвка файна:l_moto:
то с 1,5л мотором тот Лансер сам едет или его сзади еще и пхать нада?
а в чем была проблема купить за 11,5 БМВ вместо Лансера?
Мені хватає)+розхід 5,5 на трасі радує)
а навіщо тоді з БМВ було півроку мозги трахати і собі і тутешнім?Проблема,що це перша машина,і я не зміг би тільки ремонтом займатися...
а навіщо тоді з БМВ було півроку мозги трахати і собі і тутешнім?
так за 11тис й твої побажання одні корита й виходилиТак якого хєра,ніхто не дав нормальну машину в розстрочку,а корита хтіли мені спихнути?!
ну значить поки що не час БМВ для мене)
Андрей, о каком ремонте ты говоришь? У меня друг, который подыскивал себе BMW, по моей рекомендации взял е34 525 91 г.в. за 10 куе. Только не говори, мол за что 10 куе, если 91 год. За то, что там идеальное состояние кузова, таких в Украине остались единицы, цвет - черный, м-обвесы по кругу, шницера, хелла блек, м-приборка, спортситц/кожа с електроприводом, мотор в идеальнейшем состоянии М50В25, сделанный под 2.8, механика/м-кулиса, м-руль, телефон, електрошторка задняя, кондер, музыка отличная и еще много вкусностей! Все только по оригиналу! Машинка просто бомба, едет как е34 м5 с мотором 3.6, от моей 540-ой с места прыгает на корпус!:biggrin: Друг ездит с сентября, нарадоваться не может, вопросов вообще нет никаких, расход в аккуратном стиле по городу 12-13 литров, по трассе - 8.Проблема,що це перша машина,і я не зміг би тільки ремонтом займатися...