mvibmw
Пользователь
- Повідомлення
- 4,116
- Вік
- 45
- Город
- Червоноград
У нас разные взгляды на этот мир...Если авто меня устраивает по всем параметрам , то менять его я не собираюсь ( даже если и могу), мой ортопедический матрас вполне справляется с моим телом и менять его тоже не в планах , а вот что делать с фотографиями где на фоне памятника меня принимали в пионеры что делать - порвать ??? Мне тоже становиться как вы пишите " це взагалі дивне порівняння" когда я читаю высказывания после сноса памятника - мне стало легче дышать ....( не на этом форуме ) А так же было больно смотреть когда как котят раскидали пенсионеров и ветеранов ВОВ которые стали на защиту этого памятника.....Так что - где то так.....
Я Вас не хотів навіть якось образити аналогією з авто чи предметами домашнього устрою,це моє порівняння,як і Ваше.
Мій дід був ветераном ВВВ і прийшом з віни з 3-ма кулевими пораненнями і без ноги.Але він леніна і всіх комуняк ненавидів за те,що вони розвалили тут все і що вони творили.А на місце цього сифілістичного недоумка леніна,можна встановити пам"ятник людині,яка зробила вклад у розвиток Вашого міста наприклад і це буде стимулом для інших,що і про нього не забудуть.
Коли козак відправлявся на війну,він копав криницю,яка носила його ім"я,для того,щоб його не забули!!!!!!!,ця подія відображена навіть у пісні "Розпрягайте хлопці коней....." От кому пам"ятники потрібно ставити.
І не знаєте чому цю мумію тримають в ХРИСТИЯНСЬКІЙ країні?Тільки для того щоб мати підтримку у тих пенсіонерів,які голодають там у них,де нафтові ріки...І як це великий птріарх не осуджує?Вони нвіть тіло не можуть поховати.