Отдых летом для детей (с детьми) 2015

• Автор теми Автор теми VicS
  • Дата створення Дата створення
Ещё добавлю, относительно выше перечисленных вариантов по Греческим островам, из того что узнал. Стоимость проживания там в среднем около 35 евро за номер. Номер состоит из двух комнат, одна из них с кухней (со всем необходимым для приготовки пищи самому). В таком номере может разместиться до 5-6 человек. Стоимость плотно покушать в местных ресторанчиках (порции очень большие), включая хорошее местное вино, на 5-6 человек выходило 40-45 евро.

Номер состоит из двух комнат, одна из них с кухней (со всем необходимым для приготовки пищи самому).

Это т.н. апартаменты, самый лучший вариант имхо.
Я когда в Болгарию ездил, то взяли 3-х комнатный, со всем необходимым, готовили правда редко ибо цены в ресторане были смешными до неприличия, смысла не было стоять у плиты, так салат, нарезка под пиво и пр.
Главное нет привязки к отелю, свободен как ветер)

Я декілька разів був в Болгарії, всі рази Сонячний берег і Несебр.
З Франківська 1100 км. З 3ма дітьми іхати на машині супер!, по дорозі ночували в Русе(Болгарія) біля границі з Румунами, останній раз відпочивали в Sol Nessebar Palace 5*, апартаменти 3 кімнати, останній поверх, величезний балкон, вид на три сторони. Тоді це коштувало 160 Є в день з харчуванням ALL inclusive. Діти безкоштовно! Пляж в цьому готелі свій, місця на пляжі море!, там ваще зайняти місце біля басейну , аніматори, дитячий басейн, діти там самі були, розваги для дорослих і жінок - аквафітнес, навчання танців і т.д. і для чоловіків - змагання з стрільби з лука, пневмо пістолетів, пневмо рушниць і ін. Стоянка для машини - під готелем в підчвалі(супер бо ммашина холодна постійно) і поряд з готелем. Територія з парком, 4ма басейнами ( там ще поряд два готелі Sol ... 4*), дуже зручно відпочивати з дітками - вони собі там бігали і гуляли де хотіли!

b5fcbeab55ac389bcf1161df7dc8868c.jpg

Віталік стараюсь з дітьми їздти в хорватію,був в таких місцях,кожного року,2012Pula,2013Brella, 2014Baska, приблизно 1200км з львова,одного року зібрались чотири Е39 і відпочили в хорватії,їжджу через польщу,для дітей корисно адріатика,йод своє робить,(на сьогоднішній час ,напрях візи польські,і курс євро) http://m.youtube.com/watch?v=48sodf...KgcUCFZUBHAodFwwAfTIHcmVsYXRlZEiquMe9g9_l_W0=

Віталік біля умаг гарно но нема гір ,Brella поєднання,гори,+море,ідеальна чистота,душі на пляжі безкоштовні,маленьке містечко і велика культура:-)

на сьогоднішній час ,напрях візи польські ...

Не зрозумів в чому проблема з польськими візами. Поясни.

Дай пару конкретних готелів де був і сподобалось (перевірені). Подивлюсь їх по booking.com . І ще скажи як ви викупляли ті готелі - через туроператора чи на пряму? Дякую.

останній раз відпочивали в Sol Nessebar Palace 5*

Подивився той готель. Дійсно дуже не поганий! По відгукам займає друге місце серед готелів Несебр і сімнадцяте в рейтингу серед всіх готелів Болгарії, як рекомендований для сімейного відпочинку (по Tripadvisor). Але подивився ціну (по booking.com) на 14днів/13ночей получається на 2дорослих і 3дітей від €3500 до €4800 в залежності від номера (липень місяць, все включено). Не так вже і дешево як для Болгарії враховуючи, що це ще без дороги.
Ви де купляти тур і на який період?

Не зрозумів в чому проблема з польськими візами. Поясни.

Дай пару конкретних готелів де був і сподобалось (перевірені). Подивлюсь їх по booking.com . І ще скажи як ви викупляли ті готелі - через туроператора чи на пряму? Дякую.
В мене проблеми нема з візами,але в людей що хочуть зробити, більше документації потрібно,і черги великі,готелі не бронювали жили в апаттиментах в 50м від моря,28 євро на червень,а харчування в любому кафе чи готелі,чи господиня може готувати ,яка здає апартименти:-)

В мене проблеми нема з візами,але в людей що хочуть зробити, більше документації потрібно,і черги великі,готелі не бронювали жили в апаттиментах в 50м від моря,28 євро на червень,а харчування в любому кафе чи готелі,чи господиня може готувати ,яка здає апартименти:-)

Зрозумів.
Ну а ті апартаменти як і де шукали? Є фото? Скільки на харчування йшло і що туди входило?

Зрозумів.
Ну а ті апартаменти як і де шукали? Є фото? Скільки на харчування йшло і що туди входило?

Веталь потратив з дорогою,бензиною,житлом,жратвою,на 4 чол( двоє дітей)1200€ 12днів,апартименти зразу біля моря пише табличка що здаються і дивешся чи підходить чи ні,чи паркінгє,чи Wi-Fi,чи постіль що 3 дні міняють,чесно тільки хорватія,остальне мене не цікавить,крім гаваїв:-) :-) :-) ,а за 3.500€-4500€,аби ціле літо там провів,правда не будуть зустрічати з рушкиком коли,виходжу з моря на берег,фото є дай на пошту закину,але все є в ютубі,пишеш Brella хорватія,але з досвіду поляків,кажуть що хорватія така гарна що,в одному місці не цікаво,і вони їздять що три дні в інше місце,так 20 днів:-) ,будеш в сіті набери зустрінемось розкажу,:-) навіть коли малому було три місяці я ризикнув і поїхав.і присадив на хорватію,пару своїх друзіві їм також сподобалось...

Господа патриоты! Не фиг кормить бюджеты чужих стран!!! Все на отдых в Одессу! Ну, на крайняк, в Коблево... А то мы так никогда капитализм не построим!!!

Господа патриоты! Не фиг кормить бюджеты чужих стран!!! Все на отдых в Одессу! Ну, на крайняк, в Коблево... А то мы так никогда капитализм не построим!!!
Коблево смердюче,і навіть чистої води в крані нема,про пляжі я мовчу.........і ментадлітет людей, які закопують сміття криветок у пісок і ціни як в хорватії..............

Игорь привет! Твоя дочь уже в Канаде? ;)

Но младшие - все лето в "Авроре" под Скадовском!!! :blum::blum::blum:

Не претендую на истину, но сумма озвученная Николя и описание его отдыха, еще два года назад меня смущала.
На любые конкретные вопросы что, где и как - растекание "мыслью по древу".
Либо не так красиво жил, либо не совсем такая сумма. Может есть еще какие-нибудь неведомые мне обстоятельства, но они засекречены.

Особенно нелепо смотрится, когда сам в том же году побывал в тех местах. Сочинение на тему: «Как я провел своё первое лето» (57 фото)
Хотя, может нам всем нужно поучиться у Коли, как отдохнуть недорого? :)

Обсуждать читателям величину суммы в €3000 - не зная, что в неё включено - глупо. В моем случае была сравнимая сумма и это были "покатушки на месяц"!
Один факт неспорим - качество отдыха - недосягаемо в Украине.

В Хорватии, как показала практика нужно очень-очень заранее бронировать жилье. Причем жилье частное, т.к. отели или приближенные к ним заведения - непомерно дороги.
Еда либо супермаркет, (поверьте, на тамошней "магазинной хавке" можно оздоровительные курсы организовывать), либо ресторанчики. Если ресторанчики не на набережной - можно существенно экономить, хотя оба варианта - это отнюдь не бюджетное питание.

Говорили об Албании год назад. А Kosha даже попробовал немного, в качестве первопроходца: Фотоотчет: уже почти родная Хорватия, загадочная Албания, и драйверская Румыния
Может значительно уменьшить бюджет, получить менее загруженные пляжи чем в Хорватии, такое же, а может даже и лучшее море.

Курорты Румынии - это очень фантастическое сочетание. Представьте себе курорты Болгарии, поделите на 10 и поселите туда в 3 раза больше местного населения. Еще остались вопросы?

Греция - интересный вариант, только нужно очень правильно выбирать время для посещения. Если погода стандартная - идеальное время - последняя неделя августа - первые две недели сентября. Если посреди лета - жара изнуряющая и удовольствия никакого. В июне море холодное если речь о Халкидики (21-22). Остров Крит - это как в турецкой Анталии, только Греция.

Останнє редагування:
brew я говорю факти,можу все розписати,а чому вибрав хорватію,то історія така,-літо жара їду з польщі ,польський митник питає чого без настрою,бо я завжди їх домахував,я говорю-та жінка замахала,хоче на море,а я незнаю де їхати,поляк-запросив мене в будку де працює і по неті показав де він відпочивав в хорватії,і розказав що хорватія дуже гарна,і що кожного разу їде в нове місце,бо країна дужа гарна,я не довго думав подзвонив до жінки кажу почитай відгуки поляків і їдемо в хорватію,вона показала на карту де хоче і вибрала Pulа,я приїхав спакували манатки і гойра в дорогу,і все ок , після того часу з 2011р я відпочиваю в хорватії(до хорватії їздив,коблево,алушта,),цього року був в Baśka KRK,бо вирішив після відпочинку хорвацького поїхати в італію,проїхав 5 країн на е39 польща,словакія.угорщина,словевія ,і італія........сам прикол що положив стрілку в е39там дороги як в казці,і саме головне на українській бензині,авто взяло 300гр масла,до хорватії,а на європейській бензині зробив більше кілометрів,і ні грама на взяло і ні один мені моторист не може пояснити в чому справа.....багато в хорватії відпочиває європейців,і навіть італійці,хоть мають своє море,але в хорватії їм дешевше.....що до бронювання апартиментів всі хорвати живуть ,заробляють із здачі житла,і де вільні апартаменти пише на будівлі апартаментс,заходиш питаєш,скільки :вони 50€ ,я говорю :30 готовий заплатити і дехто з них погоджується правда не з першого разу,я бігав в хорватії ранком: свіже повітря,гори і сосни,коли пробив дорогу в гугл мапс ,то відстань яку я пробіг становила,біля 10км,дуже легко і бігалось,це в Brelli,в Baśka взагалі не міг бігати минулого року тому,що було дуже важко,хоть тоже гори були,не можу пояснити чому....(мабуть клімат інший)...саме краще їхати початок червня там пусто і дешеві ціни,бо в липні ціни фактично в два рази вищі. Бажаю вдалого відпочинку,моя мрія зібрати 10 BMW i поїхати в хорватію,а там побачимо,як Бог дасть............

Дайте цифри.

[video]http://m.youtube.com/#/watch?v=1GnleAyRu5c[/video]

Brellа 1400км\2=2800км в дві сторони це10л/100км -300€ пальне,оплата за дороги в дві сторони ~100€,Апартименти 14 днів/30€=420€ вже є разом цифра 820€,ну і залишилось харчування 400євро вистарчає (1,2 фрукти,морська риба,алкоголь береться з України)і остальна ціна все залежить ,хто скільки:-) :-) і що ість ну думаю 500євриків більше не наість сума 1320€ то уже з запасом на двох дорослих і двоє дітей дошкільного віку,то brella 1400км,Baśka вийшло дешевше на пальне,бо 1200км то 400км єкономії то 40л пального,в червні Апартименти від 50-30₴,я навіть знайшов за 28€в липні двічі дороще.....вдалого відпочинку.......а якщо взяти бус на дві сімї то на пальному можна заєкономити 150€,такі поняття як готельний пляж не існують,віра католицька,

Подивився той готель. Дійсно дуже не поганий! По відгукам займає друге місце серед готелів Несебр і сімнадцяте в рейтингу серед всіх готелів Болгарії, як рекомендований для сімейного відпочинку (по Tripadvisor). Але подивився ціну (по booking.com) на 14днів/13ночей получається на 2дорослих і 3дітей від €3500 до €4800 в залежності від номера (липень місяць, все включено). Не так вже і дешево як для Болгарії враховуючи, що це ще без дороги.
Ви де купляти тур і на який період?
Брав на букінгу на першу половину серпня - брав по знижках - попалось дешево. Сервіс, Чистота супер, москалів мало переважжно з Європи народ, були ще декілька сімей з України.

В Одесі не дуже був ще десь в 2006р, після того був в Болгаріях, Італії. Італія взагалі супер, але не дешево просто поїхали до знайомих на весілля в Неаполь і там тусувались 2 тижні, найменшому було 6 міс - малому теж сподобалось, навіть самі італійці їдуть на відпочинок в Хорватію!

uploadfromtaptalk1429472408568.jpg

А ще я люблю в горах відпочивати! Малому 7 міс, г.Близниця 1881 м.

Nikolaj, ну треба щось робити з орфографією та пунктуацією... наразі як зараз - це жах!

Так, якщо не дозволяти собі "зайвого", взяти з собою з Батьківщини побільше всього, та не рахувати деякі дрібниці (наприклад, візи та їх оформлення, страхування) то витрачена сума цілком збігається з реальністю.
Але 30€ для Макарска рів'єра - ціна, яка може бути тільки до середини червня і за апартаменти/кімнату без особливих умов - простенькі (особливо, якщо з дорослими ще двоє дітей). А в першій половині червня, вибачайте, але середня температура води - 21°С, не думаю що дітям таке закалювання буде до вподоби.

attachment.php

P.S. Brela - з однією літерою "L".

І взагалі, я все це кажу не для того щоб образити, а для того щоб всі чітко розуміли, що, де і за скільки.

bpew зорієнтуйте ще Ви будь-ласка по цифрам. Візи, дорога, паливо не цікавить. Цікавить ціна на хороше житло на двох дорослих і трьох дітей (9,13,14) не далеко від моря (бажано з своїм басейном), харчування в ресторанчиках/кафе (в жінки також має бути відпочинок, а не готовка їжі). Період - початок липня, тривалість 10-14 днів. Дякую.

brew я пишу по темі і не напрягаюсь,я не на екзамені,щоб слідкувати за ортографією.Пишу правду!!! Я виїжджав зі Львова 25 червня,15 червня, а минулого року 7липня.Темп.повітря спека-але терпима,водичка супер і для дітей також.Умови-кондиціонер,wi-fi,душ,кухня(зі всім необхідним),зміна постілі та рушників та мила господиня,яка готова і випрати і нагодувати.Для здоровя я взяв максимально!!!Відпочиваю так,як мені подобається.А висновки кожен хай робить сам.............

Назад
Зверху