Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
bpew зорієнтуйте ще Ви будь-ласка по цифрам. Візи, дорога, паливо не цікавить. Цікавить ціна на хороше житло на двох дорослих і трьох дітей (9,13,14) не далеко від моря (бажано з своїм басейном), харчування в ресторанчиках/кафе (в жінки також має бути відпочинок, а не готовка їжі). Період - початок липня, тривалість 10-14 днів. Дякую.
Віла розрахованна на 12 людей,тоді з одного ціна близко 50€ ,........
Там на 12 людей вілла,компанію треба брати і тоді виходить 85є......З 20.06.2015 по 04.07.2015 (можна брати тільки по тижням з суботи до суботи), на мою сім'ю нарахувало 7105 (!) євро... Враховуючи, що це без дороги і харчування - для мене це дорого. Та й з дорогою і харчуванням це дорого також.
Едине, що можна рахувати "книжкою", написаною мною, знаходиться тут bpew worldwidebrew ти дуже розумний,напевне книжки пишеш?.Це питання!
Ви невиправні...
Мабуть ви не дитина, за якою треба ходити і виправляти помилки?добрі люди ,зробили би добрий вчинок і виправили ,оскільки є моторатором того розділу,.......оскільки пишу не з комтютера!
Чому не подобається? Я обома руками "за" дешевий і якісний відпочинок, але хочу щоб мені новодили факти та не замовчували суттєві моменти.Розказав про дешевий відплчинок,тобі чомусь не подобається
Навіщо? Хто-небудь запитував про вілли на 12 осіб за 7000 євро?НАВІВ приклад дорощого відпочинку https://www.casamundo.pl/cm_object/?object=2374107&persons=4&start=2015-07-11&days=7 тоже не підійшло тобі чомусь
Якщо людина створила тему на публічному ресурсі і не обумовила обмежень на відповіді в ній, значить вона хоче слухати кожного дописувача.але саме головне що я тобі не пропоную,а людині яка створила тему
Дрібниці в кожного різні. Ось вам, наприклад, не хочеться напружуватися, коли пишете відповіді. Кажете, я не на "екзамені", як якійсь школяр.ти виликий критик на дрібні речі :biggrin:чи варто?
Якщо порівняти вас з виконавцем будь-яких послуг (в данному випадку ви надаєте консультацію) то ви дуже поганий робітник.В тел.режимі розказав деталі ,про відпочинок автору теми ........
як якійсь школяр.
Взагалі то я також з Львова і по відношенню до мене, думаю, Ви такого не замічали.Мабуть там у Львові вже Європа, та всі спілкуються на "Ти", бо в англійский мові є тільки "You". А в нашому азійському Києві, поки ще, стародавні традиції. Коли ми спілкуємося з незнайомими, та просто, з поваги до співрозмовника, кажемо "Ви".
Думал о Одессе/Одесской области, там не дорого, был там в Грибовке в прошлом году. Вроде и всё понравилось, но не хватает там "цивилизации" - совсем мало, даже практически нет, кафешек/ресторанчиков/магазинчиков и т.д. Мало развлечений. С интернетом тоже не фонтан...
Задумался о Балканах, посмотрел предложения (для двоих взрослых и трое детей) - так на две недели в июле, без питания и без дороги, в среднем получается около €3000, а это около 80 тыс.грн. Как бы не так уж и мало за две недели учитывая, что как минимум столько же нужно будет потратить на питание, а ещё и дорога.
Турция на мою семью на две недели вообще от €5000 начинается что-то нормальное, а это 130 тыс.грн., что тоже смущает.
Короче что кто думает и куда собирается - делитесь соображениями.
Так ты по Турции опустись немного. А то контраст Грибовки и " от €5000 начинается что-то нормальное в Турции" как-то вызывает общий диссонанс.
Вчера взяли путёвки в 4+ на двоих взрослых + малой 5 лет в клубняк с Туканом. 13 ночей - 42 000, июль месяц.
на двоих взрослых + малой 5 лет
(2 взрослых и 3 детей), ввожу период, категорию отеля 4* или 5*, тип питания AL или FB - ну и получаю вот такую цену.
Туи тревел. Hotel Pegasos club.Фиг его знает... Я по интернету в тур поисковиках ввожу количество человек (2 взрослых и 3 детей), ввожу период, категорию отеля 4* или 5*, тип питания AL или FB - ну и получаю вот такую цену.
Какой отель взяли и через какого оператора?
Туи тревел. Hotel Pegasos club.
Сестра взяла рядышком на июль тоже в клубную пятерку 2 взр+2 детей за 59 тысяч на 13 ночей. В любом случае, в твоем варианте ну никакие не 5000 евро.
Так смотря сколько лет вашим деткам,возможно ли размещение вас всех впятером в двухкомнатном фемели рум. как вам раньше бронировали?один фемели рум плюс один стандарт дабл?Полазил только что, интереса ради, по TUI сайту. В моём случае, через их сайт, предлагается как два варианта - один взрослый и двое детей, плюс один взрослый и один ребёнок. Так меня не устраивает.
Позвоню им в понедельник пообщаюсь, узнаю что могут предложить и за сколько.
Как раз нам бронировали двухкомнатный на троих. Все зависит от отеля ,в прошлом году на троих бронировали стандарт трайпл однокомнатный. Все зависит от возраста деток автора,от этого зависит и стоимость и тип размещения..Разница между
и
как раз и будет, ибо уже предполагает не 1к номер.
Так смотря сколько лет вашим деткам
возможно ли размещение вас всех впятером в двухкомнатном фемели рум. как вам раньше бронировали?один фемели рум плюс один стандарт дабл?
Они у меня уже взрослые - 9, 13 и 14 лет. Просто детская кроватка уже не подходит.
Вот как раз именно так и бронировали - или двухкомнатный пяти/шести местный фемели рум (но что-то не везде они есть), или два отдельных номера (что было чаще, но что по определённым причинам, напрягает).
Что вам в туи ответили по поводу размещения?