Отдых летом для детей (с детьми) 2015

Ещё добавлю, относительно выше перечисленных вариантов по Греческим островам, из того что узнал. Стоимость проживания там в среднем около 35 евро за номер. Номер состоит из двух комнат, одна из них с кухней (со всем необходимым для приготовки пищи самому). В таком номере может разместиться до 5-6 человек. Стоимость плотно покушать в местных ресторанчиках (порции очень большие), включая хорошее местное вино, на 5-6 человек выходило 40-45 евро.
 
Номер состоит из двух комнат, одна из них с кухней (со всем необходимым для приготовки пищи самому).

Это т.н. апартаменты, самый лучший вариант имхо.
Я когда в Болгарию ездил, то взяли 3-х комнатный, со всем необходимым, готовили правда редко ибо цены в ресторане были смешными до неприличия, смысла не было стоять у плиты, так салат, нарезка под пиво и пр.
Главное нет привязки к отелю, свободен как ветер)
 
Я декілька разів був в Болгарії, всі рази Сонячний берег і Несебр.
З Франківська 1100 км. З 3ма дітьми іхати на машині супер!, по дорозі ночували в Русе(Болгарія) біля границі з Румунами, останній раз відпочивали в Sol Nessebar Palace 5*, апартаменти 3 кімнати, останній поверх, величезний балкон, вид на три сторони. Тоді це коштувало 160 Є в день з харчуванням ALL inclusive. Діти безкоштовно! Пляж в цьому готелі свій, місця на пляжі море!, там ваще зайняти місце біля басейну , аніматори, дитячий басейн, діти там самі були, розваги для дорослих і жінок - аквафітнес, навчання танців і т.д. і для чоловіків - змагання з стрільби з лука, пневмо пістолетів, пневмо рушниць і ін. Стоянка для машини - під готелем в підчвалі(супер бо ммашина холодна постійно) і поряд з готелем. Територія з парком, 4ма басейнами ( там ще поряд два готелі Sol ... 4*), дуже зручно відпочивати з дітками - вони собі там бігали і гуляли де хотіли!


b5fcbeab55ac389bcf1161df7dc8868c.jpg
 
Віталік стараюсь з дітьми їздти в хорватію,був в таких місцях,кожного року,2012Pula,2013Brella, 2014Baska, приблизно 1200км з львова,одного року зібрались чотири Е39 і відпочили в хорватії,їжджу через польщу,для дітей корисно адріатика,йод своє робить,(на сьогоднішній час ,напрях візи польські,і курс євро) http://m.youtube.com/watch?v=48sodf...KgcUCFZUBHAodFwwAfTIHcmVsYXRlZEiquMe9g9_l_W0=
 
Віталік біля умаг гарно но нема гір ,Brella поєднання,гори,+море,ідеальна чистота,душі на пляжі безкоштовні,маленьке містечко і велика культура:)
 
на сьогоднішній час ,напрях візи польські ...

Не зрозумів в чому проблема з польськими візами. Поясни.

Дай пару конкретних готелів де був і сподобалось (перевірені). Подивлюсь їх по booking.com . І ще скажи як ви викупляли ті готелі - через туроператора чи на пряму? Дякую.
 
останній раз відпочивали в Sol Nessebar Palace 5*

Подивився той готель. Дійсно дуже не поганий! По відгукам займає друге місце серед готелів Несебр і сімнадцяте в рейтингу серед всіх готелів Болгарії, як рекомендований для сімейного відпочинку (по Tripadvisor). Але подивився ціну (по booking.com) на 14днів/13ночей получається на 2дорослих і 3дітей від €3500 до €4800 в залежності від номера (липень місяць, все включено). Не так вже і дешево як для Болгарії враховуючи, що це ще без дороги.
Ви де купляти тур і на який період?
 
Не зрозумів в чому проблема з польськими візами. Поясни.

Дай пару конкретних готелів де був і сподобалось (перевірені). Подивлюсь їх по booking.com . І ще скажи як ви викупляли ті готелі - через туроператора чи на пряму? Дякую.
В мене проблеми нема з візами,але в людей що хочуть зробити, більше документації потрібно,і черги великі,готелі не бронювали жили в апаттиментах в 50м від моря,28 євро на червень,а харчування в любому кафе чи готелі,чи господиня може готувати ,яка здає апартименти:)
 
В мене проблеми нема з візами,але в людей що хочуть зробити, більше документації потрібно,і черги великі,готелі не бронювали жили в апаттиментах в 50м від моря,28 євро на червень,а харчування в любому кафе чи готелі,чи господиня може готувати ,яка здає апартименти:)

Зрозумів.
Ну а ті апартаменти як і де шукали? Є фото? Скільки на харчування йшло і що туди входило?
 
Зрозумів.
Ну а ті апартаменти як і де шукали? Є фото? Скільки на харчування йшло і що туди входило?

Веталь потратив з дорогою,бензиною,житлом,жратвою,на 4 чол( двоє дітей)1200€ 12днів,апартименти зразу біля моря пише табличка що здаються і дивешся чи підходить чи ні,чи паркінгє,чи Wi-Fi,чи постіль що 3 дні міняють,чесно тільки хорватія,остальне мене не цікавить,крім гаваїв:) :) :) ,а за 3.500€-4500€,аби ціле літо там провів,правда не будуть зустрічати з рушкиком коли,виходжу з моря на берег,фото є дай на пошту закину,але все є в ютубі,пишеш Brella хорватія,але з досвіду поляків,кажуть що хорватія така гарна що,в одному місці не цікаво,і вони їздять що три дні в інше місце,так 20 днів:) ,будеш в сіті набери зустрінемось розкажу,:) навіть коли малому було три місяці я ризикнув і поїхав.і присадив на хорватію,пару своїх друзіві їм також сподобалось...
 
потратив з дорогою,бензиною,житлом,жратвою,на 4 чол( двоє дітей)1200€ 12днів

Ого! Якось навіть підозріло дешево... )))
Заінтригував! Буду біля тебе наберу.
 
Господа патриоты! Не фиг кормить бюджеты чужих стран!!! Все на отдых в Одессу! Ну, на крайняк, в Коблево... А то мы так никогда капитализм не построим!!!
 
Господа патриоты! Не фиг кормить бюджеты чужих стран!!! Все на отдых в Одессу! Ну, на крайняк, в Коблево... А то мы так никогда капитализм не построим!!!
Коблево смердюче,і навіть чистої води в крані нема,про пляжі я мовчу.........і ментадлітет людей, які закопують сміття криветок у пісок і ціни як в хорватії..............
 
Господа патриоты! Не фиг кормить бюджеты чужих стран!!! Все на отдых в Одессу! Ну, на крайняк, в Коблево... А то мы так никогда капитализм не построим!!!

Игорь привет! Твоя дочь уже в Канаде? ;)
 
Но младшие - все лето в "Авроре" под Скадовском!!! :blum::blum::blum:
 
Не претендую на истину, но сумма озвученная Николя и описание его отдыха, еще два года назад меня смущала.
На любые конкретные вопросы что, где и как - растекание "мыслью по древу".
Либо не так красиво жил, либо не совсем такая сумма. Может есть еще какие-нибудь неведомые мне обстоятельства, но они засекречены.

Особенно нелепо смотрится, когда сам в том же году побывал в тех местах. Сочинение на тему: «Как я провел своё первое лето» (57 фото)
Хотя, может нам всем нужно поучиться у Коли, как отдохнуть недорого? :)

Обсуждать читателям величину суммы в €3000 - не зная, что в неё включено - глупо. В моем случае была сравнимая сумма и это были "покатушки на месяц"!
Один факт неспорим - качество отдыха - недосягаемо в Украине.

В Хорватии, как показала практика нужно очень-очень заранее бронировать жилье. Причем жилье частное, т.к. отели или приближенные к ним заведения - непомерно дороги.
Еда либо супермаркет, (поверьте, на тамошней "магазинной хавке" можно оздоровительные курсы организовывать), либо ресторанчики. Если ресторанчики не на набережной - можно существенно экономить, хотя оба варианта - это отнюдь не бюджетное питание.

Говорили об Албании год назад. А Kosha даже попробовал немного, в качестве первопроходца: Фотоотчет: уже почти родная Хорватия, загадочная Албания, и драйверская Румыния
Может значительно уменьшить бюджет, получить менее загруженные пляжи чем в Хорватии, такое же, а может даже и лучшее море.

Курорты Румынии - это очень фантастическое сочетание. Представьте себе курорты Болгарии, поделите на 10 и поселите туда в 3 раза больше местного населения. Еще остались вопросы?

Греция - интересный вариант, только нужно очень правильно выбирать время для посещения. Если погода стандартная - идеальное время - последняя неделя августа - первые две недели сентября. Если посреди лета - жара изнуряющая и удовольствия никакого. В июне море холодное если речь о Халкидики (21-22). Остров Крит - это как в турецкой Анталии, только Греция.
 
Last edited:
brew я говорю факти,можу все розписати,а чому вибрав хорватію,то історія така,-літо жара їду з польщі ,польський митник питає чого без настрою,бо я завжди їх домахував,я говорю-та жінка замахала,хоче на море,а я незнаю де їхати,поляк-запросив мене в будку де працює і по неті показав де він відпочивав в хорватії,і розказав що хорватія дуже гарна,і що кожного разу їде в нове місце,бо країна дужа гарна,я не довго думав подзвонив до жінки кажу почитай відгуки поляків і їдемо в хорватію,вона показала на карту де хоче і вибрала Pulа,я приїхав спакували манатки і гойра в дорогу,і все ок , після того часу з 2011р я відпочиваю в хорватії(до хорватії їздив,коблево,алушта,),цього року був в Baśka KRK,бо вирішив після відпочинку хорвацького поїхати в італію,проїхав 5 країн на е39 польща,словакія.угорщина,словевія ,і італія........сам прикол що положив стрілку в е39там дороги як в казці,і саме головне на українській бензині,авто взяло 300гр масла,до хорватії,а на європейській бензині зробив більше кілометрів,і ні грама на взяло і ні один мені моторист не може пояснити в чому справа.....багато в хорватії відпочиває європейців,і навіть італійці,хоть мають своє море,але в хорватії їм дешевше.....що до бронювання апартиментів всі хорвати живуть ,заробляють із здачі житла,і де вільні апартаменти пише на будівлі апартаментс,заходиш питаєш,скільки :вони 50€ ,я говорю :30 готовий заплатити і дехто з них погоджується правда не з першого разу,я бігав в хорватії ранком: свіже повітря,гори і сосни,коли пробив дорогу в гугл мапс ,то відстань яку я пробіг становила,біля 10км,дуже легко і бігалось,це в Brelli,в Baśka взагалі не міг бігати минулого року тому,що було дуже важко,хоть тоже гори були,не можу пояснити чому....(мабуть клімат інший)...саме краще їхати початок червня там пусто і дешеві ціни,бо в липні ціни фактично в два рази вищі. Бажаю вдалого відпочинку,моя мрія зібрати 10 BMW i поїхати в хорватію,а там побачимо,як Бог дасть............
 
Дайте цифри.
 
[video]http://m.youtube.com/#/watch?v=1GnleAyRu5c[/video]
 
Дайте цифри.
Brellа 1400км\2=2800км в дві сторони це10л/100км -300€ пальне,оплата за дороги в дві сторони ~100€,Апартименти 14 днів/30€=420€ вже є разом цифра 820€,ну і залишилось харчування 400євро вистарчає (1,2 фрукти,морська риба,алкоголь береться з України)і остальна ціна все залежить ,хто скільки:) :) і що ість ну думаю 500євриків більше не наість сума 1320€ то уже з запасом на двох дорослих і двоє дітей дошкільного віку,то brella 1400км,Baśka вийшло дешевше на пальне,бо 1200км то 400км єкономії то 40л пального,в червні Апартименти від 50-30₴,я навіть знайшов за 28€в липні двічі дороще.....вдалого відпочинку.......а якщо взяти бус на дві сімї то на пальному можна заєкономити 150€,такі поняття як готельний пляж не існують,віра католицька,
 
Подивився той готель. Дійсно дуже не поганий! По відгукам займає друге місце серед готелів Несебр і сімнадцяте в рейтингу серед всіх готелів Болгарії, як рекомендований для сімейного відпочинку (по Tripadvisor). Але подивився ціну (по booking.com) на 14днів/13ночей получається на 2дорослих і 3дітей від €3500 до €4800 в залежності від номера (липень місяць, все включено). Не так вже і дешево як для Болгарії враховуючи, що це ще без дороги.
Ви де купляти тур і на який період?
Брав на букінгу на першу половину серпня - брав по знижках - попалось дешево. Сервіс, Чистота супер, москалів мало переважжно з Європи народ, були ще декілька сімей з України.
 
В Одесі не дуже був ще десь в 2006р, після того був в Болгаріях, Італії. Італія взагалі супер, але не дешево просто поїхали до знайомих на весілля в Неаполь і там тусувались 2 тижні, найменшому було 6 міс - малому теж сподобалось, навіть самі італійці їдуть на відпочинок в Хорватію!
 
uploadfromtaptalk1429472408568.jpg

А ще я люблю в горах відпочивати! Малому 7 міс, г.Близниця 1881 м.
 
Nikolaj, ну треба щось робити з орфографією та пунктуацією... наразі як зараз - це жах!

Так, якщо не дозволяти собі "зайвого", взяти з собою з Батьківщини побільше всього, та не рахувати деякі дрібниці (наприклад, візи та їх оформлення, страхування) то витрачена сума цілком збігається з реальністю.
Але 30€ для Макарска рів'єра - ціна, яка може бути тільки до середини червня і за апартаменти/кімнату без особливих умов - простенькі (особливо, якщо з дорослими ще двоє дітей). А в першій половині червня, вибачайте, але середня температура води - 21°С, не думаю що дітям таке закалювання буде до вподоби.

attachment.php


P.S. Brela - з однією літерою "L".

І взагалі, я все це кажу не для того щоб образити, а для того щоб всі чітко розуміли, що, де і за скільки.
 
bpew зорієнтуйте ще Ви будь-ласка по цифрам. Візи, дорога, паливо не цікавить. Цікавить ціна на хороше житло на двох дорослих і трьох дітей (9,13,14) не далеко від моря (бажано з своїм басейном), харчування в ресторанчиках/кафе (в жінки також має бути відпочинок, а не готовка їжі). Період - початок липня, тривалість 10-14 днів. Дякую.
 
brew я пишу по темі і не напрягаюсь,я не на екзамені,щоб слідкувати за ортографією.Пишу правду!!! Я виїжджав зі Львова 25 червня,15 червня, а минулого року 7липня.Темп.повітря спека-але терпима,водичка супер і для дітей також.Умови-кондиціонер,wi-fi,душ,кухня(зі всім необхідним),зміна постілі та рушників та мила господиня,яка готова і випрати і нагодувати.Для здоровя я взяв максимально!!!Відпочиваю так,як мені подобається.А висновки кожен хай робить сам.............
 
я пишу по темі і не напрягаюсь,я не на екзамені,щоб слідкувати за ортографією

Чудово! Натомість, напружуються всі інші, хто хоче прочитати Ваш месседж...
 
Чудово! Натомість, напружуються всі інші, хто хоче прочитати Ваш месседж...

Вже нічого не подію,бо тут редагувати свої пости не можна.....
 
Back
Top