USHASTIY_MAX
Пользователь
- Повідомлення
- 4,257
- Город
- Одесса
Получится из Батуми Одессане получится из Одессы Батуми?
Отправлено с моего PRO 6 через Tapatalk
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Получится из Батуми Одессане получится из Одессы Батуми?
Ни куда он не уедет не переживайте))) В Грузии его ждут как у нас Януковича), который тоже грозится приехать, как "лигитивный" президент.
даже не знаю...это радостная новость?))
Я все не жду- не-дождусь включить " Дорожнюю" для проводов Хатии
себе каждое утро можешь включать!
О, не ты ли сегодня дедушку паковал за ведро картошки? Или может твой молочный брат какой? Или может проальфонсить с Хатико решил?
Даже как то жалко тебя..
Он тут, бедолага, такого натерпелся, что теперь ему там будет море по колено))У Тбілісі на площі Троянд у середу триває мітинг прибічників колишньої партії влади "Єдиний національний рух" (ЄНР), передає кореспондент "Інтерфаксу".
На цей час найбільша площа в Тбілісі майже повністю заповнена людьми, є, за різними даними, від 10 до 20 тисяч осіб.
Генеральний секретар ЕНД Давид Бакрадзе заявив на мітингу, що сьогодні ні в кого немає сумнівів у перемозі на парламентських виборах 8 жовтня його партії.
"8 жовтня весь грузинський народ скаже "ні" брехливому уряду. Лише три дні нас відділяє від перемоги. Разом з тим ми заявляємо, що, прийшовши до влади, ми не будемо нікого заарештовувати, як це зробила нинішня влада", - сказав Д. Бакрадзе.
На мітингу виступив потерпілий напередодні внаслідок вибуху машини один з лідерів ЕНД Гіві Таргамадзе.
На великому екрані, встановленому на площі, відбулося пряме включення екс-президента Грузії, голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі на тлі берега моря. Він заявив, що вже лічені години відділяють його і прибічників ЕНД від перемоги на виборах. За словами М. Саакашвілі, "люди скучили по руху, роботі".
"Ми не хочемо ходити по одному і тому ж колу, коли нові уряди продовжують заарештовувати колишні. Ми хочемо зробити Грузію сильною і процвітаючою країною, і ми дуже скоро це зробимо", - сказав М. Саакашвілі.
Надо ему Пецю на помощь отправить...
Что вам Грузия плохого сделала?
Пишатися реформами. Если не пишатися - путиннападет(с)Бэбик, шо будем с Мишей "Чемоданбезручки" Саакашвили делать?!
Это жена Саакашвили... Боюсь представить, какова была задача - обосраться со всей силы?«Если бы у моего мужа был выбор, то он бы хотел работать в Киеве. Поменять там политику, бороться с коррупцией…Его цель — работать в Киеве, а не в Одессе. Я думаю, что он выполнил там свою задачу»
Это жена Саакашвили... Боюсь представить, какова была задача - обосраться со всей силы?
Бред...
А так хотелось Батуми.В інтернеті пишуть, Саакашвілі усьо... Не витримав реформаторів чувак