Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
У знакомого стоит Х3 как раз такой с 2.0 дизелем на ремонте. Официал, в одних руках. Пробег 95тыс. родных. Где то заправился так что вылетело две форсунки и что то с ТНВД. Форсунки по 22тыс за штуку. Сколько обойдётся ремонт ТНВД и работа ещё не известно. Вроде как для снятия ТНВД прийдется снимать мотор.
Это я к тому что весело бывает и с бензином и с дизелем. Как повезёт
У знакомого стоит Х3 как раз такой с 2.0 дизелем на ремонте. Официал, в одних руках. Пробег 95тыс. родных. Где то заправился так что вылетело две форсунки и что то с ТНВД. Форсунки по 22тыс за штуку. Сколько обойдётся ремонт ТНВД и работа ещё не известно. Вроде как для снятия ТНВД прийдется снимать мотор.
неправдаВроде как для снятия ТНВД прийдется снимать мотор.
много раз видел после заправки бензина в дизель. Из-за хреновой солярки - ни разу.Стружка в фильтре,ТНВД и т.д.
цікаво, чим же дизель ліпше бензина? трактор, він і в африці трактор. то все байки і балачки про переваги дизеля. ніколи не розглядаю дізельні варіанти.
неправда
много раз видел после заправки бензина в дизель. Из-за хреновой солярки - ни разу.
так и происходит когда в бак с солярой заливают бенз. В зависимости от пропорции - можно еще долго ехать, пока тнвд стружку не пустит и она не разнесется по всей системе. По инструкции БМВ в таком случае всю топливную меняют и даже бак и трубки топливные. Попандос колоссальный.заправка бензом вряд ли так как Машина тухла постепенно, не резко умерла
неправда
много раз видел после заправки бензина в дизель. Из-за хреновой солярки - ни разу.
Скільки Ви мали сучасних дизельних і бензинових BMW, чи як часто Ви маєте досвід експлуатації таких автомобілів? Я базую свої ствердження на тому що я особисто привіз людям і що виникало в процесі експлуатації (люди завжди самі робили вибір що вони хочуть - дизель або бензин). Також з досвіду Львівського автосервісу Autopower, який обслуговує сучасні BMW/Mercedes/Porsche. В той же час свою думку і свої спостереження я нікому не нав’язую.
В баке с соляркой есть вода
Как по мне, то дизель сейчас имеет явные преимущества перед бензиновыми, сегодня забирал шурина из аэропорта, новая 7 G11 3,0 дизель с одной турбиной, короткая, полный привод, 2017 год. Момент сумасшедший, тяга во всем диапазоне, расход средний 8,4 л, внутри движка не слышно, снаружи да - но не так как в старых авто, вони солярки нет, двигатель в паре с коробкой работает на ура, заправка в основном Укравто.шановний, а я щось комусь нав,язую? з вашої відповіді зовсім неясно і питання не розкрите - так чим дизель ліпше бензина? то що вам подобається, це не нічого не означає. мені дизель не подобається ні за які плюшки. в чому проблема? і що з того, що ви багато їх експлуатували?
ну 800уе - це ви, м,яко кажучи, погарачкували)))
шановний, а я щось комусь нав,язую? з вашої відповіді зовсім неясно і питання не розкрите - так чим дизель ліпше бензина? то що вам подобається, це не нічого не означає. мені дизель не подобається ні за які плюшки. в чому проблема? і що з того, що ви багато їх експлуатували?
Вань,а что с гбо было не так? Такую поставили или так поставили?
так, десь поблизу файного міста Лева:biggrin: дякую за запрошення, обовязково)))На скільки я розумію, Ви знаходитись близенько біля Львова, допускаю що часто буваєте в самому Львові. Мій телефон в профілі - наберіть мене наступного разу коли будете тут. Я з задоволенням зустрінусь,
Іншими словами - буду радий знайомству і можем випити кави і поспілкуватись.
З дизеля ,як правило вже не вертаються :biggrin:
прозвучало печально )