Apple

• Автор теми Автор теми SID_
  • Дата створення Дата створення
Такую кнопку никто не показывал, насколько я помню! После появления Face ID отпадает нужда в каких либо кнопках и Touch ID тем более! Это прорыв в безопасности и в технологии считывания лица! Так как считывает Apple, лицо ещё никто не считывал!

ну то мабуть Wylsa придумав
а розкажи як вона буде працювати у ночі? чи треба світло включати?

Юбилейный iPhone X

x.1505240295.gif

ну то мабуть Wylsa придумав
а розкажи як вона буде працювати у ночі? чи треба світло включати?

Face ID работает в любых световых условиях, Днём или ночью безбразницы! при условии что у тебя появилась борода которой раньше не было, при условии что ты одел очки или сменил причёску! В любых!

Валентин красавец!)) Кстати эмоджи теперь очень прикольно можно реализовывать с помощью того же распознавания лица! То есть ты и можешь быть какахой и разговаривать за какаху)))))))))))))

цього чекали всі фанати єпл - розмовляти за какаху:lol2: в наступному телефоні буде ще можливість і пахнути як какаха:lol2:

Face ID работает в любых световых условиях, Днём или ночью безбразницы! при условии что у тебя появилась борода которой раньше не было, при условии что ты одел очки или сменил причёску! В любых!

ну то добре, спробуємо коли він вийде у продаж

цього чекали всі фанати єпл - розмовляти за какаху:lol2: в наступному телефоні буде ще можливість і пахнути як какаха:lol2:

Ну на самом деле просто вариант какахи смешной, поэтому и стал так обсуждаться ))) Но там ты можешь использовать много отвальных смайлов. И дело не в смайлах а в самой реализации. Они же повторяют твою мимику лица, глаз и разговаривают за тебя. Прикол в этом.

https://m.youtube.com/watch?v=f2AT3n7ey5g

Ну на самом деле просто вариант какахи смешной, поэтому и стал так обсуждаться ))) Но там ты можешь использовать много отвальных смайлов. И дело не в смайлах а в самой реализации. Они же повторяют твою мимику лица, глаз и разговаривают за тебя. Прикол в этом.

https://m.youtube.com/watch?v=f2AT3n7ey5g

дійсно, чекав щоб я мав змогу розмовляти лицем кота з партнерами з індії :biggrin: мабудь вони сприймуть мене за серьозну людину яка купила айфон Х за 1200+ і який спілкується як підліток

дійсно, чекав щоб я мав змогу розмовляти лицем кота з партнерами з індії :biggrin: мабудь вони сприймуть мене за серьозну людину яка купила айфон Х за 1200+ і який спілкується як підліток

Макс, ты же понимаешь что это демонстрация возможностей! А то как сейчас эти возможности применяются это дело второе... Молодёжь будет в восторге от этих приколов) Для взрослых кстати Apple AR:

https://m.youtube.com/watch?v=ERTBLIEvZzo

https://m.youtube.com/watch?v=E1GAPRqVQSs

Ты же понимаешь что дело пошло намного дальше... Ну да ладно.

Интересный факт ещё. Презентационный ролик новых Apple Watch Series 3 был снят в Киеве на ЖД вокзале:

https://youtu.be/GIifG7EH_5w

Я би не був такий впевнений) Навіть на презентації коли презентер підніс його до обличчя то перший раз воно зафейлилося :) В цілому працювати буде, але не ідеально. В самсунгах на розпізнавання очей сильно плюються, а технічно це легше реалізувати ніж розпізнавання цілого обличчя в 3D.

Во бомбануло:biggrin:
Расшевелились...

Я би не був такий впевнений) Навіть на презентації коли презентер підніс його до обличчя то перший раз воно зафейлилося :) В цілому працювати буде, але не ідеально. В самсунгах на розпізнавання очей сильно плюються, а технічно це легше реалізувати ніж розпізнавання цілого обличчя в 3D.

сказали вже, що це засіб безпеки. Після перезавантаження або якщо телефон не використовувати (не розблоковувати) більше якогось часу - він просить пароль. Так і з тач айді, здається, якщо 12 годин його не чіпати, то він попросить пароль.

Ну то залежить від ситуації) наприклад тіма кука, якось не серйозно ніхто не сприймає;)

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Ну то залежить від ситуації) наприклад тіма кука, якось не серйозно ніхто не сприймає;)

а він спілкується у вигляді какахи? треба було презентацію проводити, щоб на екрані за нього говорила какаха:biggrin:

а він спілкується у вигляді какахи? треба було презентацію проводити, щоб на екрані за нього говорила какаха:biggrin:

Судячи по всьому, аргументів проти, крім анімованої какахи більше нема...

Судячи по всьому, аргументів проти, крім анімованої какахи більше нема...

та ні, покищо ніщо так мене не забавляє як ця анімована какаха
треба премію дарвіна дати тому кто це придумав

а за інше покищо нема чього казати поки він не вийшов у побут
С8 теж подобався поки не впав на дерев яну підлогу і пішла тріщина
тому всі ці безрамочні телефони гарні до першого падіння, а потім тобі кажуть скільки коштує екран:)

тому будем бачити...

покищо бачу гарні фото він робить, може обробка а може камера
треба поюзати, а потім щось казати

Як не крути, а камера в iPhone дуже крута. І не в пікселях щастя...

Якби не ціна? То норм апарат??

тому всі ці безрамочні телефони гарні до першого падіння, а потім тобі кажуть скільки коштує екран:)

тому будем бачити...

А оригинала и не найти, нет их, на китайский "оригинал" цена будет овер 300 сначала, если там амолед од самса... вангую.

А оригинала и не найти, нет их, на китайский "оригинал" цена будет овер 300 сначала, если там амолед од самса... вангую.
400 оригінал, вже поміняли

Отправлено с моего PRO 6 через Tapatalk

Якби не ціна? То норм апарат??

Ще не зрозумів для себе чи вартий він цих грошей, да і ціна ще не відома в Україні

Отправлено с моего PRO 6 через Tapatalk

Макс, невже мені потрібно пояснювати тобі з яких складових складається гарна цифрова фотографія. Ти ж доросла людина, щоб оцінювати камеру за кількістю пікселів.

Назад
Зверху