Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Кожному своє. Мені також не зайшли, в них не видно нічого.Нафига эти ублюдочные раллийные зеркала?
И что за страховая и почему Бавария? У меня AXA - сейчас ARX, СТО на выбор Страховика, а не Страхувальника и если машина старше 48 месяцев, то запчасти аналогНе довго радувався атермалкою, Х3 вистрелив каменем у лобове - тріщина (
Поїхав по страховій на АВТ Баварія, поміняють. В таких моментах я люблю КАСКО Цікаво який рахунок виставлять? )
Я оформлюю КАСКО відколи в мене це авто, вже 4й рік, 1к$ в рік.А скилькы Каско коштувало?
Також ARX (колишня AXA).И что за страховая и почему Бавария? У меня AXA - сейчас ARX, СТО на выбор Страховика, а не Страхувальника и если машина старше 48 месяцев, то запчасти аналог
Добавляется как доп соглашение и другим тарифом или меняется пункт?Я оформлюю КАСКО відколи в мене це авто, вже 4й рік, 1к$ в рік.
Також ARX (колишня AXA).
Спочатку в мене були включені лише не профільні СТО, потім людина, яка мені це оформляє сказала, що можна оф додати, я погодився. Це вже 3й раз на Баварію звертаюсь, тут в БЖ є (фарбували бампер за 40к коли мене стукнули заднім ходом, і раз каменем у калюжі зачепив захист АКПП).
Тариф збільшився на 10%. В мене якраз був підійшов час поновлення договору і запропонували таку опцію.Добавляется как доп соглашение и другим тарифом или меняется пункт?
Та не думаю, що аж 1к зелені за скло нарахують.Ну от як раз на твий косарь тоби шкло й поминяють
та какой косарь 300 новое оригиналНу от як раз на твий косарь тоби шкло й поминяють
я через обходные пути смотрел цену)понятно что они счет выставят больше)но на деле все тоже самое)или приклеют как то по особенному?)Це ціни з авто.про, думаю на Баварії подорожче буде + робота )
Переглянути вкладення 691089
та какой косарь 300 новое оригинал
Добрые у вас цены), я как то менял на Чероки лобовое, так только стекло, без работы вышло в 1100$ и это JEEP, а не BMW))))
Страховка прежде всего))))Та вообще лютЪ как Вы там живете
ну вот не надо за ваз и его редуктора.редуктор заднього моста
Мда, в БМВ умудрились изговнять то, что даже на ВАЗе не сумели.....
вот и я решил на 65 тыс. поменять масло в коробке и сразу в редукторе (при сливе максимум 300-350 гр. слили, залили 900 гр)Задній привід, 176 пробіг
может с Дойче Гараж лучше на АВТ вернуться? там хоть 2 года гарантии, а цены уже сопоставимы?Пора щось і написати в БЖ
Планове ТО, просив замінити всі фільтри, замінили тільки масляний і повітряний, а через місяць в салоні запашок з"явився
Описание скрытого текста/картинок: Фото
Повертались із заходу в Київ з"явився свист, думав знову турбіна, але звук ін. Як виявилось редуктор заднього моста, діагностика показала, що ремонтувати немає чого. Новий 2к $, навіть думав купувати вже, але знайшли швидко заміну з малим пробігом, дали гарантію. Час покаже, поки все ОК.
Сюди ще плюс додати діангостику старого редуктора 1400грн, і сам редуктор 400$
Ось так працював старий:
Описание скрытого текста/картинок: Відео
Далі, нарешті замінили лобове скло по страховій ) Так як я не викликав поліцію, максимальна сума компенсації складала 5% від засрахованої суми авто, тому попав на франшизу 2500грн. В загальному обійшлося ~26000грн. Знову атермалку наклею, поки не посіклось.
І є одне питання, страшно вібрують пороги коли грають низькі частоти на сабах, притискаєш рукою - пропадають. Питав на Баварії - та кажуть це саби/колонки міняти Читав, що кріплення порогів (кліпси) замінити потрібно + антискрип.
Чесно кажучи я і не задумувався про це, а на СТО жодного разу не питали/попереджували.вот и я решил на 65 тыс. поменять масло в коробке и сразу в редукторе (при сливе максимум 300-350 гр. слили, залили 900 гр)
Це про які саме ціни? Лобове я на Баварії по страховій міняв. Чи Ви про заміну редуктора робота-матеріали?может с Дойче Гараж лучше на АВТ вернуться? там хоть 2 года гарантии, а цены уже сопоставимы?
+вот и я решил на 65 тыс. поменять масло в коробке и сразу в редукторе (при сливе максимум 300-350 гр. слили, залили 900 гр)
Ну на АБТ Бавария цена на з.ч. мама не горюй, работа,да, не на много отличается от профильного стоможет с Дойче Гараж лучше на АВТ вернуться? там хоть 2 года гарантии, а цены уже сопоставимы?
про цены на масло и фильтраЧесно кажучи я і не задумувався про це, а на СТО жодного разу не питали/попереджували.
Це про які саме ціни? Лобове я на Баварії по страховій міняв. Чи Ви про заміну редуктора робота-матеріали?