Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Так, бо мої були складені.В любом положении зеркал воруют элементы?
Із зворотньої сторони на самому вкладиші?В Раше давно такая проблема. Народ VIN гравирует на зеркалах. Не знаю, вряд ли спасет от кражи, но продать его потом будет сложнее. имхо.
Continental WinterContact TS 830P, протектора ще 5-6мм, виробництво 2010-2013рік.
Ваша резина еще вполне "ездабельна" и по возрасту и по состоянию, но если сомневаешься - лучше поменять. Самому спокойней будет.1. Зимова гума. Є один комплект, про який писав ще в першому пості, купив те що знайшов за обмежений час в кінці зими, Continental WinterContact TS 830P, протектора ще 5-6мм, виробництво 2010-2013рік. Міняти на свіжіше чи сезон ще можна відкатати? Все таки 5-8 років їй.
Якщо міняти, то що саме порадите? Із того, що сам знайшов, радять:
Hankook Winter I*Cept IZ2 W616 225/50
Kumho I Zen KW31 225/50 R17 98R
Toyo Observe Garit GSi5 225/50 R17 94Q
Bridgestone LM001
Жене ставили ТрендВижн. Брал тут. Рекомендую и продавца. Дает очень грамотные консультации. Модель подберет под требования.2. Якими відео реєстраторами користуєтесь, бо за рік часу я так і не купив.
Раньше лил Кастрол Магнатек 5/40 DPF. Был вполне доволен. Замена каждые 10 тыс. Ничего не доливаю. Как на первом ТО в Украине закинул в багажник 1 л. на всякий случай, так и вожу 2 года. Только меняю ее при замене масла, что бы свежее лежало. Уже блин 7 или 8 замен на секундочку. Сейчас в связи с тем, что Дима МДУ недоступен езжу на СТО где все расходники и масла в наличии.3. Яке моторне масло лити, бо пора завітати на чергове ТО, минулого разу лив RYMAX Apollo C3 LL 5w-30, Саша Shurikoff підігнав.
Також планую замінити масло і в коробці, хочу записатись у BMW Garage. Намагався через Баварію вияснити чи це проводилось раніше, сказали, що робота не регламентна і в базі не фіксується
Ответил выше. У ребят все есть или под заказ. Если что то дорогое, проверяю стоимость по знакомым и уже тогда решаю самому заниматься или заказать на месте и не париться.4. Де замовляєте розхідники, бо хочу на Баварію поїхати зі своїми фільтрами і маслом, щоб вони внесли в історію обслуговування. Так можна, вже взнавав
Bridgestone LM001
У Вас 225/50/R17 ?Я собі теж такі (LM001) минулого року купив. Вибирав по результатам тестів ADAC.
можу продати єслі-шо, пробіг 3ткм
Так а зачем у официалов менять чтото? Меняй у Дениса все
Я как раз сегодня свою завез на ТО, меняем все и вся.
Щоб вносили в сервісну історію, вона поки вся офіційна. Ну такий я задрот :unknw:
Ну от, а я поки не награвсяя тоже такой фигней страдал по началу ездил на диагностики к дилеру, в базе отметки делали.. хотя обслуживался в гараже :biggrin:
Що скажете за резину Michelin Alpin A5? Я
Хотів би знайти Continental ContiWinterContact TS860, але рідко попадаються і не у Києві. Тому як варіант «мішки» розглядаю.
Що скажете за резину Michelin Alpin A5?