Пройшов ТО у ОД, пробіг 144тис.км. Замінили масло в двигуні (83 21 2 365 933 BMW Twinpower Turbo Oil LL04 5W30) та масляний фільтр (11 42 8 507 683), долили антифриз. Одразу ж намагалися впарити заміну фільтрів салону, повітряного та паливного, я ввічливо відмовився :biggrin:
Просив масло LL01 5W30, залили LL04 5W30, побачив аж вдома вже :facepalm:
Зробили 7% знижку, з урахуванням якої впринципі не назву ціни надто високими, на кілька десятків грн дорожче, ніж пропонували тут на форумі. Можливо наступного разу таке ТО буду в повній мірі проходити у ОД і не морочити голову.
Безкоштовно замінили рамки номерів.
А ще в мене заблокований сервісний роз"єм, перехідник я забув вдома, відповідно вони не внесли у програму автомобіля, що було пройдене ТО. Ну не біда, наступного разу виправлять.
Далі в планах покупка зимової гуми, перезування і візит в BMW-Garage на розвал, заміну ін фільтрів, діагностику ходової.
Погуляв по салону, позалазив в автомобілі.
X6 30d якраз якийсь дядько східної національності в М-пакеті прикупив собі, як там його працівники Баварії обслужували було аж смішно дивитись, торбу якихось подарунків надавали
)) Як на мене величезні ці F15/16, потрібно ще проїхатись щоб повністю оцінити, але поки все ж таки і надалі SUVи не подобаються так як легкові.
Ще стояв унилий Х3 G01 20і за 60к зелені, мабуть він ще гірший, ніж той 20д який тестував Віктор sywer.
Непогана скидка в 40к $ на 730Ld xDrive, але мені всеодно не вистачає на неї :scratch_one-s_head:
M5, скидок чомусь немає:
В черговий раз переконався, що G30 таки запала в душу, от якби зараз міняв свою F31 то на G31. Але на них ціни поки високі, тому покатаюсь ще на своєму "сарайчику". У мене от вже кілька людей цікавилось, чи не планую продавати "карамельку". Я подумав а на що її поміняти можна? Толку шило на мило. Якщо брати ін авто, то і щоб БМВ, і опцій не менше, ніж в моїй, і мотор щоб 3.0d був. G31 дорого. F11 не подобається. Можливо F34 GT або X3F25? Але ж там мито космос на 3.0д, а в нас то і вибрати немає з чого. Заради цікавості зайшов на mobile.de і просто вбив у фільтр для BMW 3 series та Х3 всі опції, які є в мене, без обмеження по ціні. Видало 13 штук, F34 взагалі немає, тільки F31/F25, із них тільки 3 авто можна сказати з пробігом. Ось найперша в списку, найдешевша, на таку помінявся б
BMW 335xd Individual