RAI
Пользователь
- Повідомлення
- 11,925
- Город
- Киев
и там 10 якобы расход(задний привод)
Вам предлагал купить, или перекуп??)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
и там 10 якобы расход(задний привод)
Хіба що по нічному місту))))N52 будет 15 литров?
у знакомого F10 с N52 и там 10 якобы расход(задний привод)
у знакомого в эксплуатацииВам предлагал купить, или перекуп??)
Именно ,якобы ,если ехать по трассе со скоростью 90 км.час,
+20-30% к расходу бензинакакой расход газа?
Много берёшь. У меня Инфинити QX50 с мотором 3,7 атмосферный на газу около 13,5-14 литров. По бензу за все время считал +10-15%. Нужно просто найти изначально грамотных специалистов по ГБО+20-30% к расходу бензина
Я ГБО поставив, коли газ був по 16 і пробіг в день біля 85км. Наразі і ціна інша і пробігу майже немає) але встиг десь тисяч 13 наїздити, різниці не бачу з бензом взагалі. Тим більше наразі газ вже більше місяця до повного льють і ціна наразі 32/33 грн, а бенз біля 50Вибачте, але на сьогодні нема сенсу по грошам в тому ГБО.
Це якщо планувати встановлювати.
Якщо купив з ГБО, то вже шопоробиш сам купив, сам і страждай
Запас ходу це єдиний плюс.
Гібрид гарна штука, краще плагін) але все так змінилося, що дивитися на нову машину для купівлі немає взагалі сенсу. Головне, щоб обслужена і їхаланастав час гібридів, атмо як динозаври і царь дизель звичайно!
доречі, там мале алектро мотор що може 90% працювати постійно на охолодженні від масла зробили!
це про те. що можно дізнатись по телефонуТолько есть одно но, вопрос 300$
В конце вин кода взялась коррозия 3 цифр, я узнал все делается только нужно сразу переоформляться, делается експертиза и направления на набивку нового номера, ничего криминального, из за этого и цена
Если согласны то делаем договор купли продажи машина ваша по документам и сразу можете делать номер
Полный бак Бенза запас хода 600 км в подарок
Я б сделал но не могу поставить на себя машину, так как уезжаю за границу
Настав час електричних автонастав час гібридів, атмо як динозаври і царь дизель звичайно!
доречі, там мале електро мотор що може 90% працювати постійно на охолодженні від масла зробили!
отожжНевже на ринку нема не кривих F25?
так то е34 котру хз як завезлиБуває після того як при переоформленні експерт травить він кислотою. Я коли свою Е34 продавав то експерт штук 30 п'ятаків по всій машині травив, все ніяк не міг повірити що машина з одного шмата.
Чому б і нет.
Я коли свою Е32 оформлював, то блін номер тер аж до металу, резинки всі знімали, ще один підійшов експерт, подивився, каже "стійки рідні з дахом, та нема що тут шукати - виїжджай". Потім номер обробляв і зафарбовував.Буває після того як при переоформленні експерт травить він кислотою. Я коли свою Е34 продавав то експерт штук 30 п'ятаків по всій машині травив, все ніяк не міг повірити що машина з одного шмата.
Бензинки майже всі Америка бітки, а ТС дизель не дивитьсяНевже на ринку нема не кривих F25?
Я за то що зі всіх ф25х обрати до розгляду з кривим віном.Бензинки майже всі Америка бітки, а ТС дизель не дивиться
n52 буде лише американцем. А їх переважна більшість завозили перекупи. Світську машину так просто не знайтитак то е34 котру хз як завезли
а це Ф25 свіжий
не в ліхих 90х
Ну так понятно почему висит и цена низкая))зацікавив один F25
2й місяць на продажу висить
почав я спілкування і по телефону власник каже що
такКупив?
Ну так....?
звичайний f25 по низу ринка)Ну так....?
Так не цікаво) монітор хоч FullHD?!звичайний f25 по низу ринка)
фото поки не буде