Я про S кажу, хоч більш/менш на авто схоже… 3 взагалі не ціпляєЗараз Тесли подешевшали нехило.. за трійки просять вже не 40, а нище 30ки
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Я про S кажу, хоч більш/менш на авто схоже… 3 взагалі не ціпляєЗараз Тесли подешевшали нехило.. за трійки просять вже не 40, а нище 30ки
Сусід восени сам змонтував панелі, напряму їх підключив під теплу підлогу, але каже, що можна тільки зарядити ноутбукЗнайомий тестив портативні панелі 200Вт в хмарний день, то десь 20Вт давало.
Зараз таких кулібіних пруд пруди.. ліплять автомобільні акб до якихось інверторів і радіють.. що вже казати про сонячні панелі..Сусід восени сам змонтував панелі, напряму їх підключив під теплу підлогу, але каже, що можна тільки зарядити ноутбук
Мені і та еСка таке собі чудо в пір‘ях… Модел Х вже щось цікаве, як сімейний варіант і майже жип по габаритах. А двері задні взагалі круто.Я про S кажу, хоч більш/менш на авто схоже… 3 взагалі не ціпляє
Не, все таки ржу не можу…Сусід восени сам змонтував панелі, напряму їх підключив під теплу підлогу, але каже, що можна тільки зарядити ноутбук
У мене на сусідній вулиці хату побудували квадратів на 200-300.. дах весь в панелях.. ще й сусідні 6 соток прикупили і там на всю ділянку панелей натикали. До війни хата була вся в герляндах і світилась як новорічна ялинка майже круглу добу.. а зараз, коли світло вирубають - то і єдиного вогника не світиться.. економить? Не думаю… просто через жопу систему зроблено без гібридного інвертору з потужними акб (бо воно ж грошей коштує і треба мізки вмикати)... зато продавати державі енергію по зеленому тарифу по 5грн (ту що в розетці беруть по 1.68) - ото діло було не хитре!Не, все таки ржу не можу…
Він би ще Теслу спробував заряджати від сонячної панелі… або ефір майнити…
Тепла підлога електрокотла не пробував заживити?
На 10м2 килимок електропідлоги жре під кіловат… Щоб в похмуру погоду потягнути таке, це треба панелей кіловат на 15-20.. а він, гляди, взяв панельку на 100-200Вт портативну і хоче дома сауну отримати?
Пару місяців назад моніторів інфо - гібридний інвертор 5 кВт+пару літієвих аккумов на 4,8 кВт+робота= біля 7/8уе я кажу їм, що куплю тону бензину під генератор і круглосуточно буду зі світломУ мене на сусідній вулиці хату побудували квадратів на 200-300.. дах весь в панелях.. ще й сусідні 6 соток прикупили і там на всю ділянку панелей натикали. До війни хата була вся в герляндах і світилась як новорічна ялинка майже круглу добу.. а зараз, коли світло вирубають - то і єдиного вогника не світиться.. економить? Не думаю… просто через жопу систему зроблено без гібридного інвертору з потужними акб (бо воно ж грошей коштує і треба мізки вмикати)... зато продавати державі енергію по зеленому тарифу по 5грн (ту що в розетці беруть по 1.68) - ото діло було не хитре!
Так і тут, панелі напряму до електропідлоги.. ага.. клас!
У мене 14Квт/год (від електро-форда) зараз в хаті. Дешевше вийшло.Пару місяців назад моніторів інфо - гібридний інвертор 5 кВт+пару літієвих аккумов на 4,8 кВт+робота= біля 7/8уе я кажу їм, що куплю тону бензину під генератор і круглосуточно буду зі світлом
так газовий котел працює не на пропані, а на метані..З такими цінами може є сенс замислитися над зарити бочку на 3куба з пропаном? Для опалення. А може і для генератора на газу.
КАЖУТЬ що сріджений газ дуже популярний в Польщі саме в приватних будинках. Кількість споживачів росте і почала рости +/- з 2014року. Співпадіння? Не думаю.
Для приватного будинку не треба ставити випаровувача. Йде під власним тиском.
Собі на виробництво поставив бочку 3куба для сушки З випаровувачем. Є нюанси, але автономія і стабільність поки перекриває нюанси.
Ще кажуть, що Польща та Германія вже роки три як активно переходить на сонячну енергетику (встановлюючі вдома гібридні інвертори та великі ємністні АКБ з грамотними мізками по типу з БМС+балансір).КАЖУТЬ що сріджений газ дуже популярний в Польщі саме в приватних будинках. Кількість споживачів росте і почала рости +/- з 2014року. Співпадіння? Не думаю.
Метан це газ від корів.так газовий котел працює не на пропані, а на метані..
хоча сервісмен по котлах мені казав, що вже зустрічав добровольця, котрий собі вдома переробив під пропан і декілька балонів припер до котла.
Поки ті роздуми прийдуть, то й зима закінчитьсяМетан це газ від корів.
У мене немає котла. Тому незнаю достовірно як і що.
Про опалення від балонів чув і система робить. Хоча геморою з баллонами є.
Раджу темою зацікавиться. Саме ємністью на пару кубів.
Інформація буде для роздумів зимовими вечорами
Так до зими готуються на весні. максимум літом.Поки ті роздуми прийдуть, то й зима закінчиться
Може і так. Люди брехати не будуть.Ще кажуть, що Польща та Германія вже роки три як активно переходить на сонячну енергетику (встановлюючі вдома гібридні інвертори та великі ємністні АКБ з грамотними мізками по типу з БМС+балансір).
А ще кажуть, що американські танкери з срідженним газом дрейфують понад всім узбережжям Європи, нема куди дівати..
Або простіше буде на тверде паливо перейти, аніж будувати собі бомбу в хаті з балонамиМоже і так. Люди брехати не будуть.
Але стосовно срідженого газа, то в Польщі вже є термінал. Німеччина будує чи вже збудувала. Тема буде жити.
Якщо не розвинемо власне видобування то будемо будувати свої термінали.
Я не казав за балони. А за ємність.Або простіше буде на тверде паливо перейти, аніж будувати собі бомбу в хаті з балонами
Китаєць 5.5квт з Алі вартує 700уо. Акум на 200аг під нього - 3к (правильний залізо-фосфат). Якщо руки не досить ровні, робота електрика 100уо. Вправа на 4к і дім з електрикою на 12-20годин. Як просто великий УПС. Які 7к?Пару місяців назад моніторів інфо - гібридний інвертор 5 кВт+пару літієвих аккумов на 4,8 кВт+робота= біля 7/8уе я кажу їм, що куплю тону бензину під генератор і круглосуточно буду зі світлом
Десь так і є, але хто цим буде займатися і скільки на це знадобиться часу?Китаєць 5.5квт з Алі вартує 700уо. Акум на 200аг під нього - 3к (правильний залізо-фосфат). Якщо руки не досить ровні, робота електрика 100уо. Вправа на 4к і дім з електрикою на 12-20годин. Як просто великий УПС. Які 7к?
Надіслано від мого MI 8, використовуючи Tapatalk
Так, але можна трохи переплатить, додати ще ну хай 500уо і замовити через Польщу з доставкою до Польщі в 7-15днів, і потім до нас. Десь так само думаю. Але разом маючи трохи вдачі можна отримати все за 3 тижні. І так, згоден, треба було трошки раніше - для економіїЗвичайно, якщо б цим зацікавитись ще влітку і завчасно все замовити - то було б по собівартості.. а коли три тижні у людей немає світла по 2 доби, то мріяти про китайські ціни посеред зими - ну якось вибачте
Справа в тому, що в Європі вже все повигрібали і немає ні акб ні комплектуючих Зарубіжні виробники не готові були до наших апетитів..Так, але можна трохи переплатить, додати ще ну хай 500уо і замовити через Польщу з доставкою до Польщі в 7-15днів, і потім до нас. Десь так само думаю. Але разом маючи трохи вдачі можна отримати все за 3 тижні. І так, згоден, треба було трошки раніше - для економії
Імхо, це згущені фарби Щойно на аліку подивився - до Польщі інвертор з акумами прибуде в тижневий термін. А за блуетті і тому подібне - я взагалі не розумію за що люди платять. Хіба за те, щоб нічого не робити, не розбиратись і просто отримати готове рішення. При чому по топу ринкуСправа в тому, що в Європі вже все повигрібали і немає ні акб ні комплектуючих Зарубіжні виробники не готові були до наших апетитів..
Люди по 100к грн листають за Блуетті і подібні зарядні станції/павербанки, аби тільки поскоріше закрити питання на день блекауту тут і зараз.. замовити самому з Європи вже вилазить на лютий місяць.. все, що було на Амазоні європейському та на офіційних сайтах - українці вже повигрібали відусюди.
Літаками вироби з акб не возять, тому лише морями, а це 2-3 місяці, а враховуючи ковідні лихоманки в Китаї плюс через місяць почнеться період китайського нового року, що легко може перекинути всі вологі мрії «зЕкономити» аж на весну
Вправа на 4к і дім з електрикою на 12-20годин
а коли три тижні у людей немає світла по 2 доби,
На Аліку воно може писати що завгодно люди тижнями ось чекають..Імхо, це згущені фарби Щойно на аліку подивився - до Польщі інвертор з акумами прибуде в тижневий термін. А за блуетті і тому подібне - я взагалі не розумію за що люди платять. Хіба за те, щоб нічого не робити, не розбиратись і просто отримати готове рішення. При чому по топу ринку
Я без дров і свічок. Але й 7-8к не платив за 5квт/год.Виходить, без дров та свічок ніяк..?
Ви кажете про 12-20 годин. У мене все на електриці в будинку і про моїх потребах, навіть при вимкненому опаленні його вистачить годин на 6-8. Плюс в Київський області у Бучанському районі в кращому випадку електрика 4 через 4 години. А частіше впродовж 7/8 годин немає, тому вся ця система просто не встигне заряджатися. В моєму випадку інверторний генератор 4 кВт з пристроєм плавного пуску на скважину і преобразователь на роутер і оптику закриває всі мої потреби в любий час дня і ночіІмхо, це згущені фарби Щойно на аліку подивився - до Польщі інвертор з акумами прибуде в тижневий термін. А за блуетті і тому подібне - я взагалі не розумію за що люди платять. Хіба за те, щоб нічого не робити, не розбиратись і просто отримати готове рішення. При чому по топу ринку
Немає. Сонце потребу не закриває ніякЯке рішення на дві доби без світла, крім гени?