І давай ще раз, це ми почали обговорювати систему ібп для котла із споживанням 100Вт нехай, і резервом на 3-5 годин нехай. Вірно? Чи ти зібрався всі «1200» (чи 900) Вт*г на добу садити?
На скільки ватт у тебе ібп? Я так розумію, така «система» власноруч може коштувати баксів 500-700, вірно?
А сінусоїду твій ібп чисту видає для котла?
А хоча б холодильник з його пусковими токами витримає такий ібп?
А якщо треба насос глибинний втикнути хоча б на хвилину води підкачати? Це вже треба мінімум 2Квт потужності ібп (а в піку всі 3).. скільки такий коштує? Я за 3 хвилини на ОЛХ такий ібп-інвертор 24В за 300$ продав і ще черга вишикувалась.. новий буде коштувати зараз баксів 500 мабуть і то, ще треба знайти.. і на нього пару акб треба буде повісити (дві акб 12В 100Аг агм гель мені за 23к грн пропонували до нього).. і що ми отримаємо по фінішу? Гадаю, цінник готового Екофлоу чи Блуєтті на 1Квт+ і емкості і потужності, котрий може працювати на ізнос 800-3000 циклів розряд-заряд без постійного сторонього «дрочилова» по контролю за станом акб, і при цьому давати цілий день автономності тому самому опаленню/холодильнику. Ще й водички можна накачати зі скважини.