Машины PL/LT/BG/CZ мнение.

• Автор теми Автор теми MrStone
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    bmw cars
Если кто застрял в Украине на Литовском авто и заканчивается страховка, продлить можно у Киевского агента, также есть возможность оформления страховых полисов ОСАГО (автоцивилка), офис в Шевченковском районе.

Подниму тему.
Вот что делают в нормальной стране с контрабандными автомобилями (коими являются большинство наших "блях") :) И никому нету дела до отговорок типа "мы бедные, конская растаможка, хочу позволить себе достойное авто" - просто взяли и раздавили, ведь ТАМ закон один для всех.

[video=youtube_share;qMPZ3f0FCho]https://youtu.be/qMPZ3f0FCho[/video]

На самом деле попахивает популизмом, это ж вроде Дуерте - президент Филиппин, так там жесткий отстрел наркоманов идет и всякие непопулярные меры. Как по мне, то лучше с аукциона продать эти машины, чем просто уничтожить, хоть какая-то копейка в бюджет

Рекомендую почитать про дуэрте и про эту нормальную страну в целом... СССР раем покажется.

Рекомендую почитать про дуэрте и про эту нормальную страну в целом... СССР раем покажется.

зато як показово) взяли і розчавили. ролік вирваний з загального контексту філліпін, де взагалі не знають, що таке закон.

Подниму тему.
Вот что делают в нормальной стране с контрабандными автомобилями (коими являются большинство наших "блях") :) И никому нету дела до отговорок типа "мы бедные, конская растаможка, хочу позволить себе достойное авто" - просто взяли и раздавили, ведь ТАМ закон один для всех.

[video=youtube_share;qMPZ3f0FCho]https://youtu.be/qMPZ3f0FCho[/video]

Большинство блях скоро сами развалятся, не переживайте))
Остальные пусть себе ездят))

тут справа не в тому. просто деяким так свербить від блях, що життя не має

Мне тоже не совсем приятно, я платил налоги при покупке авто. А некоторые особо умные купили бляхи, и теперь верещат, чтобы им разрешили продолжать ездить. Типа их права ущемляют.
Еще и другим людям жить мешают (имеется в виду перекрытие трасс).

тут справа не в тому. просто деяким так свербить від блях, що життя не має

Свербіти має керівництву держави через недоотримані податки від блях.
Мені ж як простому громадянину, по більшій мірі все одно хто скільки заплатив чи не заплатив. Я ставився до блях нейтрально, допоки минулого року один чудак на букву М, як потім сказали сусіди "на єврономерах", умудрився зірвати мій бампер і зачепити крило, після чого спокійно поїхав далі, навіть не оглянувшись. В поліції лише руками розвели - і шукай тепер вітра в полі, прийшлося рихтувати за свій рахунок. Я впевнений, що навіть якщо б він мав страховку, то все одно втік би, щоб не мати справи з поліцією (а в перспективі і з митницею). Оця відсутність відповідальності (як юридичної, так і моральної) найбільше дратує.

які негідники ті бляхарі. і сусіди бачили, що водій навіть не обернувся?

Сказали виїжджав з паркомісця, попутно зачепив і потягнув бампер за собою, зірвавши кріплення, і поїхав далі, навіть не притормозивши. Будь яка нормальна людина, почувши скрегіт, як мінімум зупинилася би і вийшла з машини щоб оглянути пошкодження хоча б на своєму авто. :facepalm:

Сказали виїжджав з паркомісця, попутно зачепив і потягнув бампер за собою, зірвавши кріплення, і поїхав далі, навіть не притормозивши. Будь яка нормальна людина, почувши скрегіт, як мінімум зупинилася би і вийшла з машини щоб оглянути пошкодження хоча б на своєму авто. :facepalm:
Не витрачайте порох. У деяких опонентів тут діаметрально-протилежна думка стосовно «блях»...

то всі ваші контр аргументи? и чому ж у деяких, більше ніж 2 мільйони
transfer надо быть последовательным:) не поленился и поискал старые сообщения
знаю сотню, а може і більше таких бляховодів або гоньщіків блях. подивитись на них без сліз не можливо) це люди хітрожопі в принципі, по життю, які хочуть наєбати не тільки державу( це для них прикриття і високі матерії)
за июль 2017
про який стан авто можно тут заявляти, коли то всі трупи, навіть свіжі або битки, або якісь леві.
июль 2017
середній клас вибирає корейців та японців посвежіщі, це в моїй реальності. а хітрожопі та хітрозроблені обирають польські трупи, та потім мене на сервісі хочуть надурити. це моя реальність
июль 2017
без лоха і жизнь плоха
июль 2017
зменшилось? не думав))) тільки прибавляється. після нового року напевно на єдну стане більше, ось думаю собі придбати корчика))) е36, або е46)))
конец октября 2017
Ну и собственно возник резонный вопрос, а что поменялось за 4 месяца про разговоры про трупы,лохов,хитрожопых,неплательщиков налогов до покупки себе бляхи, как в итоге пополнить ряды 2-х миллионов? Сам себе противоречишь, получается сегодня одно, завтра другое :facepalm:

Розделю удар по трансферу, и признаюсь честно, вся подборка и обо мне тоже....

Вначале я плохо мыслил о бляхах, а вот сейчас, ИНОГДА, и прилетают в голову мысли, "а может попробовать" ....., не знаю почему, но как то так, мысли посещают.

Но из реальности, все же пока в голове и в планах честные машины, но вот мысли, менялись точно так как описано выше.

Такая краткая исповедь, учитывая то, что не стыдно признаться, пока что не владею бляхой, но мыслю))) ну а там, пока надумаю, мож и в бляхарии закончаться бляхи)))))

Всі гомосєки ходять в вузьких джинсах... поки собі такі не купив... :biggrin:
Щось подібне відбувається і з деякими тут на форумі. А ще якщо й автосервіс свій, то й взагалі можна молитись, щоб дозволили ще «блях» довезти - вони ж на оф. сервіси не поїдуть. Ну це я так, до слова і без жовчі. Нехай кожен заробляє хто чим вміє, але ...!
Хочете дешеві авто?!? Дешеве розмитнення?!? ВАЛІТЬ під ВР/Кабмін/АП і вимагайте!!! Ставте вимоги, паліть шини, голодуйте. І коли доб‘єтесь виконання своїх вимог - їдьте і привозьте все, що хочете! Але ОФІЦІЙНО. А не спочатку порушити купу законів, а потім ще й вимагати повної амністії і легілізації. Давайте зараз підемо в банк, викрадемо певну суму грошей, а потім будемо вимагати, щоб нам зарахували це як кредит і під дуже малі відсотки... але ні в якому разі це не «кримінал». «Ну як я міг ще по-іншому отримати дешевий кредит»...(с)

Ещё знаю момент, раньше когда хотел строиться, то люди строились, а потом платили штраф не большой типа за незаконую постройку и после штрафа уже могли вводить дом в эксплуатацию, а вродь как пару лет назад, то вродь как приняли закон, ежели дом построен без разрешения, никаких штрафов, только снос, потом разрешение, потом мож строиться обратно...

........
Хочете дешеві авто?!? Дешеве розмитнення?!? ВАЛІТЬ під ВР/Кабмін/АП і вимагайте!!! Ставте вимоги, паліть шини, голодуйте. І коли доб‘єтесь виконання своїх вимог - їдьте і привозьте все, що хочете! Але ОФІЦІЙНО......

Отож и хочется, и рыбку сьесть, и на "горелую покрышку" ни сесть)))))

Но Ваш пост меня убедил, пока шо закрываю мысли о бляхе! ;)

вопрос в том фееричном кабздеце в отношении к транспортному средству... эксплуатация этих убитых ведёр опасна для окружающих,
ЕВРОВЁДРА - это сифилис на дороге... и в правовом поле так же... за рулем кто попало, наши, нелегалы и студенты, дети .. да кто угодно, что порождает полную безответственность на дороге.....

... за рулем кто попало, наши, нелегалы и студенты, дети .. да кто угодно, что порождает полную безответственность на дороге.....

Это напомнило как Ющенко был гайцов на пару месяцев убрал с дороги! Шото там толи сына его оштрафовали то обидели, о на дорогах ж..па была :shok:

transfer надо быть последовательным:) не поленился и поискал старые сообщения за июль 2017 июль 2017 июль 2017 июль 2017 конец октября 2017
треба ж так не полінитись, ось кому не має чим занятись. але тоді треба і решту поворотних цитат приводити. а виходить, як зазвичай, все перекрутять. я писав чому і як моє відношення змінилось і це буквально останні пів року +-. відмічу, що я не є власником блях і не збираюсь їм ставати, в мене є два авто і вони на українській реєстрації. але того корча, що буду брати, про який ви згадали, так це дріфт проект над яким я зараз працюю, це е46, по загальним шляхам буде пересуватись на лафеті.
так що не має ніяких протеріч. два роки тому при першій масовій хвилі я був першим противником блях. багато про це всюди вже писали. на то були причини. на сьогодні сітуація координально інша. більшість трупів поїхали на київ, одесу і далі. зараз багато достойних авто. і саме головне - кординально помінялась публіка власників блях. це вже прості люди, так скажемо.

Щось подібне відбувається і з деякими тут на форумі. А ще якщо й автосервіс свій, то й взагалі можна молитись, щоб дозволили ще «блях» довезти - вони ж на оф. сервіси не поїдуть. Ну це я так, до слова і без жовчі. Нехай кожен заробляє хто чим вміє, але ...!
Хочете дешеві авто?!? Дешеве розмитнення?!? ВАЛІТЬ під ВР/Кабмін/АП і вимагайте!!! Ставте вимоги, паліть шини, голодуйте. І коли доб‘єтесь виконання своїх вимог - їдьте і привозьте все, що хочете! Але ОФІЦІЙНО. А не спочатку порушити купу законів, а потім ще й вимагати повної амністії і легілізації. Давайте зараз підемо в банк, викрадемо певну суму грошей, а потім будемо вимагати, щоб нам зарахували це як кредит і під дуже малі відсотки... але ні в якому разі це не «кримінал». «Ну як я міг ще по-іншому отримати дешевий кредит»...(с)

повторюсь - блях не маю, і не планую мати.
ще раз повторюсь для вас особисто - не треба вішати ярлики, дивлячись з вікна ф10, або іншої подібної автівки. Україна не заключається в київах, львовах і інших великих міст. в нас наприклад не має жодного офіційного сервісу. якщо раніше бляхи ніхто не ремонтував, то зараз ремонтують, і при чому по дорослому. в мене особисто, і в моїх друзів, мінімум 50% роботи по бляхам, у малярів через одну бляха. про що це говорить - люди вже плотно сіли на ці авто і збираються експуатувати їх довший час.
в плані експлуатації не бачу нічого жахливого, якщо людина пересідає з джігулів або ланоса на е36/е46. 20ти річна бмв даст фору ланосу по всім параметрам на 100%. звичайно є і трупи, куди ж без них. а скільки українських трупів їздить і чадить як паровоз.
тому про збитки держави і інші такі моменти давайте не будемо. два міліони блях їздить і кожен день заправляє паливо, з кожного літра якого іде 13% на дороги. де дороги? ви дальше львова віїзджаєте? ви бачите стан наших доріг. ті два міліони купують масло, фільтра, якісь запчастини. а це вже довгий ланцюжок податків. де вони? бляха заїхала до мене, я заробив умовно 1000грн. зміг заплатити за репітиторство своєї дитини, заправити авто, заїхати в магазин і так далі. ту що, не має податкової складової? чи як.
мені наплювати дозволять легалізувати бляхи чи ні. але процес не зворотній. і це, на мою думку, дуже сильно похитнуло сітуацію з авто бізнесом в нашій країні, і в решті решт приведе до нормальної сітуації з розтаможкою для всіх. люди вже зрозуміли, що так як було не буде і не правильно. і я за то, що бляхарі тримають в тонусі владу, це дасть свої результати.
бля, да мене тішить вся сітуація з гр****им васадзе. для мене це вже перемога.

А ще якщо й автосервіс свій, то й взагалі можна молитись, щоб дозволили ще «блях» довезти - вони ж на оф. сервіси не поїдуть. Ну це я так, до слова і без жовчі. Нехай кожен заробляє хто чим вміє, але ...!
ще одне головне - переконаний, що бляхи в решті решт дійдуть до свого логічного кінця, і рішення буде на користь людей. тому авто вже менше не буде, тому і роботи вистачить. тобто будуть нормальні правила ввозу таких авто, а їх буде ще декілька мільйонів при доходах наших громадян.
слідуючий етап - коли в середньому наші громадяни почнуть заробляти по 2-3 штуки євро на місяць, тоді в мене менше буде роботи. але і мене тоді вже не буде. якось так.

так що не бляхи наше зло. і що помітив, навіть тут на форумі. на першому місті у ненавістників блях це банальна жаба, а потім вже їх стан, безпека і таке інше.

Останнє редагування:
На самом деле, нормальное сто загружено работой и без блях, это не аргумент.

звичайно, це не аргумент, але є напевно деякі особливості різних регіонів. мова не про це

Ну звичайно... напевне, різні регіони - різні звичаї. Мій «малий» 8 років збирав собі на перше своє авто і назбирав, напевне, на «бляху». Додав йому декілька сотень євро, але купили легальне/розмитнене авто і поставили на облік. Скажіть мені, я, сука, лох?!? Чому я так повинен вчити свою дитину, а ви ні?!?
Ще раз повторюсь: СПОЧАТКУ ДОБИЙТЕСЬ ПРАВА НА ДЕШЕВЕ РОЗМИТНЕННЯ, А ПОТІМ ЦИМ ПРАВОМ КОРИСТУЙТЕСЬ.
Все. Якось так....
Special for moderator: «сука» - літературний вислів...:blush:

Останнє редагування:
Я хочу дорогое авто ))) и более я хочу чтобы у всех были новые дорогие машины
Из того что вижу, "бляхи" не едут не то что на оф. СТО, они и на обычные не едут, ремонтируются самостоятельно, причем людьми весьма далекими от темы... Итог, постоянно вижу натюрморт из предметов: возле бордюра "бляха", в виде овоща - водитель с вытянутым и удивленным лицом, в руках веревка, в глазах страх - "шо теперь робити", а вокруг толпа матюкающихся, пипикающих водителей объезжающих бедолагу.

Я хочу дорогое авто ))) и более я хочу чтобы у всех были новые дорогие машины
Из того что вижу, "бляхи" не едут не то что на оф. СТО, они и на обычные не едут, ремонтируются самостоятельно, причем людьми весьма далекими от темы... Итог, постоянно вижу натюрморт из предметов: возле бордюра "бляха", в виде овоща - водитель с вытянутым и удивленным лицом, в руках веревка, в глазах страх - "шо теперь робити", а вокруг толпа матюкающихся, пипикающих водителей объезжающих бедолагу.

+++

То что блях на сто много это факт, ибо состояние тех корчиков за 2000евро редко бывает шикарным. Вот только заливают они в них такое масло, что мой старый знакомый механик (цитирую): "и в домкрат бы себе не залил", а когда шаровые уже обе в хлам - привозят б/у рычаг с люфтом в шаровых... Но с гораздо меньшим, чем в том что на машине. И на развал потом не едут, "а зачем, я не буду быстро ездить".
А во дворе у меня просил прикурить туарег, который "я ж только вчера приехал, а на акууме уже 8v" и мои обьяснения что в лучшем случае вы не сожжете реле регулятора, но аккумулятор все равно под замену - разбивались о мольбы: "а давайте попробуем, может еще походит"

Это не фантазия, это из жизни. Да, есть такие люди кто обслуживает бляхи качественно. Но исключение подтверждает правило.

Назад
Зверху