Если кто застрял в Украине на Литовском авто и заканчивается страховка, продлить можно у Киевского агента, также есть возможность оформления страховых полисов ОСАГО (автоцивилка), офис в Шевченковском районе.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Рекомендую почитать про дуэрте и про эту нормальную страну в целом... СССР раем покажется.
Подниму тему.
Вот что делают в нормальной стране с контрабандными автомобилями (коими являются большинство наших "блях") И никому нету дела до отговорок типа "мы бедные, конская растаможка, хочу позволить себе достойное авто" - просто взяли и раздавили, ведь ТАМ закон один для всех.
[video=youtube_share;qMPZ3f0FCho]https://youtu.be/qMPZ3f0FCho[/video]
Большинство блях скоро сами развалятся, не переживайте))
Остальные пусть себе ездят))
тут справа не в тому. просто деяким так свербить від блях, що життя не має
тут справа не в тому. просто деяким так свербить від блях, що життя не має
Не витрачайте порох. У деяких опонентів тут діаметрально-протилежна думка стосовно «блях»...Сказали виїжджав з паркомісця, попутно зачепив і потягнув бампер за собою, зірвавши кріплення, і поїхав далі, навіть не притормозивши. Будь яка нормальна людина, почувши скрегіт, як мінімум зупинилася би і вийшла з машини щоб оглянути пошкодження хоча б на своєму авто. :facepalm:
Не витрачайте порох. У деяких опонентів тут діаметрально-протилежна думка стосовно «блях»...
transfer надо быть последовательным не поленился и поискал старые сообщениято всі ваші контр аргументи? и чому ж у деяких, більше ніж 2 мільйони
за июль 2017знаю сотню, а може і більше таких бляховодів або гоньщіків блях. подивитись на них без сліз не можливо) це люди хітрожопі в принципі, по життю, які хочуть наєбати не тільки державу( це для них прикриття і високі матерії)
июль 2017про який стан авто можно тут заявляти, коли то всі трупи, навіть свіжі або битки, або якісь леві.
июль 2017середній клас вибирає корейців та японців посвежіщі, це в моїй реальності. а хітрожопі та хітрозроблені обирають польські трупи, та потім мене на сервісі хочуть надурити. це моя реальність
июль 2017без лоха і жизнь плоха
конец октября 2017зменшилось? не думав))) тільки прибавляється. після нового року напевно на єдну стане більше, ось думаю собі придбати корчика))) е36, або е46)))
........
Хочете дешеві авто?!? Дешеве розмитнення?!? ВАЛІТЬ під ВР/Кабмін/АП і вимагайте!!! Ставте вимоги, паліть шини, голодуйте. І коли доб‘єтесь виконання своїх вимог - їдьте і привозьте все, що хочете! Але ОФІЦІЙНО......
... за рулем кто попало, наши, нелегалы и студенты, дети .. да кто угодно, что порождает полную безответственность на дороге.....
треба ж так не полінитись, ось кому не має чим занятись. але тоді треба і решту поворотних цитат приводити. а виходить, як зазвичай, все перекрутять. я писав чому і як моє відношення змінилось і це буквально останні пів року +-. відмічу, що я не є власником блях і не збираюсь їм ставати, в мене є два авто і вони на українській реєстрації. але того корча, що буду брати, про який ви згадали, так це дріфт проект над яким я зараз працюю, це е46, по загальним шляхам буде пересуватись на лафеті.transfer надо быть последовательным не поленился и поискал старые сообщения за июль 2017 июль 2017 июль 2017 июль 2017 конец октября 2017
Всі гомосєки ходять в вузьких джинсах... поки собі такі не купив... :biggrin:
Щось подібне відбувається і з деякими тут на форумі. А ще якщо й автосервіс свій, то й взагалі можна молитись, щоб дозволили ще «блях» довезти - вони ж на оф. сервіси не поїдуть. Ну це я так, до слова і без жовчі. Нехай кожен заробляє хто чим вміє, але ...!
Хочете дешеві авто?!? Дешеве розмитнення?!? ВАЛІТЬ під ВР/Кабмін/АП і вимагайте!!! Ставте вимоги, паліть шини, голодуйте. І коли доб‘єтесь виконання своїх вимог - їдьте і привозьте все, що хочете! Але ОФІЦІЙНО. А не спочатку порушити купу законів, а потім ще й вимагати повної амністії і легілізації. Давайте зараз підемо в банк, викрадемо певну суму грошей, а потім будемо вимагати, щоб нам зарахували це як кредит і під дуже малі відсотки... але ні в якому разі це не «кримінал». «Ну як я міг ще по-іншому отримати дешевий кредит»...(с)
ще одне головне - переконаний, що бляхи в решті решт дійдуть до свого логічного кінця, і рішення буде на користь людей. тому авто вже менше не буде, тому і роботи вистачить. тобто будуть нормальні правила ввозу таких авто, а їх буде ще декілька мільйонів при доходах наших громадян.А ще якщо й автосервіс свій, то й взагалі можна молитись, щоб дозволили ще «блях» довезти - вони ж на оф. сервіси не поїдуть. Ну це я так, до слова і без жовчі. Нехай кожен заробляє хто чим вміє, але ...!
так що не бляхи наше зло. і що помітив, навіть тут на форумі. на першому місті у невістників блях це банальна жаба,
золоті слова...
Я хочу дорогое авто ))) и более я хочу чтобы у всех были новые дорогие машиныВсі гомосєки ходять в вузьких джинсах... поки собі такі не купив... :biggrin:
Щось подібне відбувається і з деякими тут на форумі. А ще якщо й автосервіс свій, то й взагалі можна молитись, щоб дозволили ще «блях» довезти - вони ж на оф. сервіси не поїдуть. Ну це я так, до слова і без жовчі. Нехай кожен заробляє хто чим вміє, але ...!
Хочете дешеві авто?!? Дешеве розмитнення?!? ВАЛІТЬ під ВР/Кабмін/АП і вимагайте!!! Ставте вимоги, паліть шини, голодуйте. І коли доб‘єтесь виконання своїх вимог - їдьте і привозьте все, що хочете! Але ОФІЦІЙНО. А не спочатку порушити купу законів, а потім ще й вимагати повної амністії і легілізації. Давайте зараз підемо в банк, викрадемо певну суму грошей, а потім будемо вимагати, щоб нам зарахували це як кредит і під дуже малі відсотки... але ні в якому разі це не «кримінал». «Ну як я міг ще по-іншому отримати дешевий кредит»...(с)
Я хочу дорогое авто ))) и более я хочу чтобы у всех были новые дорогие машины
Из того что вижу, "бляхи" не едут не то что на оф. СТО, они и на обычные не едут, ремонтируются самостоятельно, причем людьми весьма далекими от темы... Итог, постоянно вижу натюрморт из предметов: возле бордюра "бляха", в виде овоща - водитель с вытянутым и удивленным лицом, в руках веревка, в глазах страх - "шо теперь робити", а вокруг толпа матюкающихся, пипикающих водителей объезжающих бедолагу.