GLAVBUX
Moderator
- Повідомлення
- 13,707
- Город
- Киев
Special for moderator: «сука» - літературний вислів...:blush:
Питань нема)
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Ну звичайно... напевне, різні регіони - різні звичаї. Мій «малий» 8 років збирав собі на перше своє авто і назбирав, напевне, на «бляху». Додав йому декілька сотень євро, але купили легальне/розмитнене авто і поставили на облік. Скажіть мені, я, сука, лох?!? Чому я так повинен вчити свою дитину, а ви ні?!?
Ще раз повторюсь: СПОЧАТКУ ДОБИЙТЕСЬ ПРАВА НА ДЕШЕВЕ РОЗМИТНЕННЯ, А ПОТІМ ЦИМ ПРАВОМ КОРИСТУЙТЕСЬ.
Все. Якось так....
так))) жаба - вона така, зелена, сука)))
Еще раз. Какая жаба ?????? Невменяемые управляют рухлядью, сбивают людей, совершают дтп и все это безнаказанно практически...потому как я не я и авто не мое и меня там не было... Что за шлак в голове..
так))) жаба - вона така, зелена, сука)))
Емли б на бляхах то вышла б из машины и спокойно бы ушла от отвественности. Пару долярив копам и все... У этой проблемы нет разных сторон.. Только одна, незаконное и как следствие безнаказанное управление транспортным средством.
ще раз повторюсь для вас особисто - не треба вішати ярлики, дивлячись з вікна ф10, або іншої подібної автівки.
і що помітив, навіть тут на форумі. на першому місті у ненавістників блях це банальна жаба, а потім вже їх стан, безпека і таке інше.
Тут такий цікавий момент. Якщо порівняти е36 і е46 в Польщі за одинакові гроші (нехай 2тис. євро) - е36 явно виграє по технічному стану. При цьому "блях" е36 просто на порядок менше ніж е46, особисто я їх майже не зустрічаю (на відміну від 46х, яких повно). То в чому секрет? Сусіди не оцінять таку стару БМВ як е36?ланос це нормальна машина? не думав) згоден, нащо та ушатана е39, лыпше взяти е36 або е46
Это не фантазия, это из жизни. Да, есть такие люди кто обслуживает бляхи качественно. Но исключение подтверждает правило.
ви так легенько петлянули))) просто ріже вуха, як ви з однієї сторони ратуєте за безпеку і в одночас так спокійно реагуєте на дтп, де загинуло 6 чоловік. якийсь диссонанс. і, доречі, скільки роліків по тв показували з того перехрестя, я не побачив жодної бляхи проїзджаючий на червоне, зато наші номера прямо під камеру на червоне їдуть.
ви так легенько петлянули))) просто ріже вуха, як ви з однієї сторони ратуєте за безпеку і в одночас так спокійно реагуєте на дтп, де загинуло 6 чоловік. якийсь диссонанс. і, доречі, скільки роліків по тв показували з того перехрестя, я не побачив жодної бляхи проїзджаючий на червоне, зато наші номера прямо під камеру на червоне їдуть.
ланос це нормальна машина? не думав) згоден, нащо та ушатана е39, лыпше взяти е36 або е46
А про жабу - ваще атас.
Вы что, реально думаете что небляховодов душит жаба что есть бляховоды?
А в чем проблема продать свою и взять либо в три-десять раз дешевле ведро на бляхах?
Интересно какой на этот вопрос будет ответ у трансфера.
в смысле спокойно реагирую??
в Харькове хватает блях и дтп с ними. и в 99% случаях водитель сбегает.
То есть 39 это круто, а е36=46=фуфло не стоящее ничего?
Блин, мейк май дей просто
а не важно,были наркотики или нет, на бляхах - отвалила бы 100%, если бы даже не сориентировалась, то ее бы заменили, на терпилу.чи я правильно зрозумів з вашої промови і ще одної, що зайцева, якщоб була би на бляхах, то втікла би з місця дтп? ось зажмурила шістьох людей і дочекалась поліції, тому що на українських номерах? а може тому що лексус не міг вже їхати і вона була обдолбана? .
Мне нравиться психология оправдария своих действий действиями других.
Мне нравиться психология оправдария своих действий действиями других.
а не важно,были наркотики или нет, на бляхах - отвалила бы 100%, если бы даже не сориентировалась, то ее бы заменили, на терпилу.
то про що ми говоримо? чи вам вигідно конкретизувати тільки деякі моменти?а може тому що лексус не міг вже їхати і вона була обдолбана? тільки завдяки резонансній сітуації підїхавші крузаки не змогли замінити зайцеву на терпілу
е36 будет вообще хламланос це нормальна машина? не думав) згоден, нащо та ушатана е39, лыпше взяти е36 або е46
ланос це нормальна машина? не думав) згоден, нащо та ушатана е39, лыпше взяти е36 або е46