Машины PL/LT/BG/CZ мнение.

• Автор теми Автор теми MrStone
  • Дата створення Дата створення
  • Теги Теги
    bmw cars
Ну звичайно... напевне, різні регіони - різні звичаї. Мій «малий» 8 років збирав собі на перше своє авто і назбирав, напевне, на «бляху». Додав йому декілька сотень євро, але купили легальне/розмитнене авто і поставили на облік. Скажіть мені, я, сука, лох?!? Чому я так повинен вчити свою дитину, а ви ні?!?
Ще раз повторюсь: СПОЧАТКУ ДОБИЙТЕСЬ ПРАВА НА ДЕШЕВЕ РОЗМИТНЕННЯ, А ПОТІМ ЦИМ ПРАВОМ КОРИСТУЙТЕСЬ.
Все. Якось так....
Special for moderator: «сука» - літературний вислів...:blush:

так))) жаба - вона така, зелена, сука))) від таких лозунгів вже просто рябіт в очах. діванні експерти і порадники( я в тому числі) можуть дати гучні поради як і що і чого. а як добитись дешевого розмитнення? ну як? 20 років на нас наживались, вимагали шалені гроші, ми ще зі своєї кішені спонсорували заз. на мій погляд, бляхі це самий дієвий спосіб змусити державу переглянути митну політику. звичайно є як плюси, так і мінуси. збільшилась в рази небезбека на автошляхах. ми це переживемо.
чи ви думаєте, що стоячи під радою і спалюючи шини не буде мінусів?
ми на одну проблему/явище дивимся з різних кутів. ось і все. зелена складова в цьому питанні мене ніколи не цікавила. мій син також не буде власником блях. ви просто не хочете почути, що я вам говорю.
чи ви думаєте, що влада в ступорі і не може вирішити це питання? його можна вирішити дуже швидко, не треба винаходити ровер, його вже давно винайшли

так))) жаба - вона така, зелена, сука)))

Да ну слушай какая жаба))) у меня к этим людям только жалость(за редким исключением)... вместо того чтобы купить нормальную машину, которую он будет вполне нормально содержать, тот же ланос, берет е39 в силу каких-то комплексов и все зарплату вкладывает в топливо и бу тормозные колодки... откладывая на резину

Еще раз. Какая жаба ?????? Невменяемые управляют рухлядью, сбивают людей, совершают дтп и все это безнаказанно практически...потому как я не я и авто не мое и меня там не было... Что за шлак в голове..

ланос це нормальна машина? не думав) згоден, нащо та ушатана е39, лыпше взяти е36 або е46

Еще раз. Какая жаба ?????? Невменяемые управляют рухлядью, сбивают людей, совершают дтп и все это безнаказанно практически...потому как я не я и авто не мое и меня там не было... Что за шлак в голове..

дядька, ти полегше на поворотах. і вгамуй свій шлак
ще раз.. ми дивимся на проблему з різних кутів. в плані безпеки не треба відокремлювати бляхи і небляхи. невменяємих на дорозі вистачає і без блях. скільки дебілів на наших номерах? чи у вас в харкові зайцева їздила на бляхах?

так))) жаба - вона така, зелена, сука)))

:facepalm1: Ну як Ви можете мене звинувачувати в такому ?!? Я, в силу певних обставин, можу їздити тут на номерах одніє з країн Євросоюзу цілком легально. І авто буде моє, а не у співвласності.
Ми з Вами дійсно дивимось на цю проблему з різних полюсів. Моя позиція стосовно цього залишиться незмінною, так як я є категоричним в плані будь-якого «хитрожопства».

Емли б на бляхах то вышла б из машины и спокойно бы ушла от отвественности. Пару долярив копам и все... У этой проблемы нет разных сторон.. Только одна, незаконное и как следствие безнаказанное управление транспортным средством.

И целый ланос гораздо приятнее и безопаснее уваленного е39 или а6 на лысой резине. Хватит топить за бляхи.

так тема саме за бляхи

Емли б на бляхах то вышла б из машины и спокойно бы ушла от отвественности. Пару долярив копам и все... У этой проблемы нет разных сторон.. Только одна, незаконное и как следствие безнаказанное управление транспортным средством.

ви так легенько петлянули))) просто ріже вуха, як ви з однієї сторони ратуєте за безпеку і в одночас так спокійно реагуєте на дтп, де загинуло 6 чоловік. якийсь диссонанс. і, доречі, скільки роліків по тв показували з того перехрестя, я не побачив жодної бляхи проїзджаючий на червоне, зато наші номера прямо під камеру на червоне їдуть.

ще раз повторюсь для вас особисто - не треба вішати ярлики, дивлячись з вікна ф10, або іншої подібної автівки.

Тут ви в чомусь маєте рацію. Це зовсім різні точки зору. Поки ти їздиш на старенькому тазі, бляхи для тебе виглядають чимось надзвичайним - за чуть більшу ціну буде аж "ціла" Е39! І ти їх підтримуєш, бо сама ідея доступного преміум авто (нехай і б/у) за ті ж гроші - це ж шикарно. Ти не задумуєшся про негативні моменти такого явища як "євробляхи", тобою володіє (нехай і підсвідомо) ідея-фікс - пройде якийсь час, я підкоплю грошенят і прижену собі бляху "задешево". Але коли ти пересідаєш на умовну G30/F10/A6 C7/W212 (куплену новою тут або ж легально розмитнену, зі сплатою всіх податків) - ти починаєш розуміти, що крім позитиву від доступності блях є і такі моменти, як тотальна безкарність, безвідповідальність, технічний стан більшості PL/LT/BG "конфеток" на дорозі, ігнорування всіх писаних і неписаних правил - ти починаєш розуміти, що тобі, як громадянину, який нічого не порушив, сумлінно сплатив всі податки за авто, має дійсний страховий поліс - нічого крім небезпеки така бляха не несе.

і що помітив, навіть тут на форумі. на першому місті у ненавістників блях це банальна жаба, а потім вже їх стан, безпека і таке інше.

От скажіть мені, невже Ви справді думаєте, що власники таких трьох-п'ятирічних машин, заздрять двадцятирічним, в більшості своїй уваленим "бляхам"? Про заздрість це швидше до власників таких же двадцятирічних корчів, тільки на українській реєстрації, їх мабуть і душить жаба.

Просто в кожного противника чи прихильника блях свої аргументи. Мені не подобається їхня безкарність, Vrubel'ю - жахливий технічний стан, Консулу - їхнє небажання підкорятися закону. Ви, transfer, як я зрозумів маєте своє СТО, Вам засилля блях, навпаки, вигідне (не маю нічого проти, чиніть їх якісно, щоб не створювали небезпеки на дорогах, успіхів Вам у розвитку бізнесу :))

ланос це нормальна машина? не думав) згоден, нащо та ушатана е39, лыпше взяти е36 або е46
Тут такий цікавий момент. Якщо порівняти е36 і е46 в Польщі за одинакові гроші (нехай 2тис. євро) - е36 явно виграє по технічному стану. При цьому "блях" е36 просто на порядок менше ніж е46, особисто я їх майже не зустрічаю (на відміну від 46х, яких повно). То в чому секрет? Сусіди не оцінять таку стару БМВ як е36? :)

Это не фантазия, это из жизни. Да, есть такие люди кто обслуживает бляхи качественно. Но исключение подтверждает правило.

В більшості, ті хто купляє бляху за копійки, не бачать смислу вкладати в неї великі гроші, цитата - "воно все одно не відіб'ється". В тому числі через "підвішене" питання легальності блях - наразі невідомо, чи завтра твоя бляха ще буде твоєю.

ви так легенько петлянули))) просто ріже вуха, як ви з однієї сторони ратуєте за безпеку і в одночас так спокійно реагуєте на дтп, де загинуло 6 чоловік. якийсь диссонанс. і, доречі, скільки роліків по тв показували з того перехрестя, я не побачив жодної бляхи проїзджаючий на червоне, зато наші номера прямо під камеру на червоне їдуть.

Загинуло 6 чоловік - це безумовно, страшна трагедія, але вбивця напевне все-таки сяде і не буде створювати небезпеки на дорогах ще якийсь (надіюся, довгий) час. А скільки було випадків, що бляхи збивали людей і просто тікали з місця події? Якби та ж зайцева була на PL лексусі, ввезеному якимось верблюдом-поляком? Після ДТП вона могла б спокійно поїхати далі, скинути лексус в річки чи спалити його - і шукай вітра в полі.

Якби всім бляхам давали хоча би тимчасову реєстрацію з привязкою до конкретного водія, то отаких, таких чи таких випадків би не було

Останнє редагування:

в смысле спокойно реагирую??
в Харькове хватает блях и дтп с ними. и в 99% случаях водитель сбегает.

А про жабу - ваще атас.
Вы что, реально думаете что небляховодов душит жаба что есть бляховоды?
А в чем проблема продать свою и взять либо в три-десять раз дешевле ведро на бляхах?
Интересно какой на этот вопрос будет ответ у трансфера.

А про жабу - ваще атас.
Вы что, реально думаете что небляховодов душит жаба что есть бляховоды?
А в чем проблема продать свою и взять либо в три-десять раз дешевле ведро на бляхах?
Интересно какой на этот вопрос будет ответ у трансфера.

Что тут интересного? В свое время (та даже пару лет назад) люди покупали Е39 и по 12, и по 15, и по 17 у.е., в то же время бляхари ездят на таких же только за 3,5-5 у.е и в принципе наверное довольны...Если Вас не смущает разница в деньгах как минимум в 10 к.у.е., то мне остается только возрадоваться за Ваше беззаботную лучезарную жизнь... Хочу уточнить речь ведется за достойные авто как растаможенные так не растастаможенные. Ибо убитую Е39 на бляхах можно из 1,5 найти...Я доступно пояснил, или осталась еще тень сомнений? P.S. я не бляховод, и в принципе не планирую)))

Вы не так поняли вопрос.
Думаете что причина нелюбви это жаба?
Так почему не пересесть на бляху тогда?

Не ну у бляховода не отнять гордость что он наимел систему. :)
Но по сути система выпустила и пока наблюдает.

в смысле спокойно реагирую??
в Харькове хватает блях и дтп с ними. и в 99% случаях водитель сбегает.

чи я правильно зрозумів з вашої промови і ще одної, що зайцева, якщоб була би на бляхах, то втікла би з місця дтп? ось зажмурила шістьох людей і дочекалась поліції, тому що на українських номерах? а може тому що лексус не міг вже їхати і вона була обдолбана? тільки завдяки резонансній сітуації підїхавші крузаки не змогли замінити зайцеву на терпілу, як у випадку, коли у львові диминський зажмурив дівчину, спокійно сів в іншу авто і спокійно поїхав, а на місті дтп лишив водія. йо-майо, як його, бувший мер київа, старий, так він кожен рік когось жмурить на дорозі. кожен день мажори, депутати та інші можновладці жмурять та калічать десятки людей по україні. хтось несе відповідальність. так і зайцева скоро вийде, чи зробить висновки? думаю ні. та можно безкінечно приводити приклади. але на бляхах їздять ніщеброди, і з них спрос інакший. так виходить. якщо порівняти статистику дтп на бляхах і небляхах - буде парітет, я впевнений.
ви не знаходити що вся сітуація з бляхами це дзеркальне відображення діям нашої влади. і ця хвиля вже давно вийшла з формату обговорення безпеки та безчинства на дорозі.
а є ще багато людей, які навіть бляху не можуть купити.

То есть 39 это круто, а е36=46=фуфло не стоящее ничего? :)
Блин, мейк май дей просто :)

тут щось я не зрозумів. чітко написано - навіщо брати е39 на колінах, коли простіше взяти е36/е46. де тут порівняння чи приниження конкретних моделей?
з рештою нічого дивного, все як завжди. вчув дзвін і не знаєш де він.

Мне нравиться психология оправдария своих действий действиями других.

чи я правильно зрозумів з вашої промови і ще одної, що зайцева, якщоб була би на бляхах, то втікла би з місця дтп? ось зажмурила шістьох людей і дочекалась поліції, тому що на українських номерах? а може тому що лексус не міг вже їхати і вона була обдолбана? .
а не важно,были наркотики или нет, на бляхах - отвалила бы 100%, если бы даже не сориентировалась, то ее бы заменили, на терпилу.

Мне нравиться психология оправдария своих действий действиями других.

Оправдывается по определению тот, кто чувствует себя виноватым.
Не вижу таковых здесь.
Это всего лишь дискуссия

а не важно,были наркотики или нет, на бляхах - отвалила бы 100%, если бы даже не сориентировалась, то ее бы заменили, на терпилу.

як це не важливо, загинуло 6 чоловік.
продовження моєї цитати
а може тому що лексус не міг вже їхати і вона була обдолбана? тільки завдяки резонансній сітуації підїхавші крузаки не змогли замінити зайцеву на терпілу
то про що ми говоримо? чи вам вигідно конкретизувати тільки деякі моменти?

Да бросила бы машину и ушла. В чем проблема то ??? А по наркотикам вон уже экспертизу изъяли из дела...
Что мне выгодно ? И зачем ???? Я вам говорю о том что бляхи позволяют совершившему нарушение пдд или преступление уйти от ответственности легко и недорого... А вы мне за аварию...

Останнє редагування:
е36 будет вообще хлам

Да для определенного дохода предпочтительней ланос, для вас это новость? Взять машину и не париться, что лучше купить кусок колбасы или отреставрировать рычаги )))
взяв новый ланос бюджет за пару лет на машину будет 4-5000 грн, а на ушатаную беху в несколько тысяч дол. да собственно даже на новую...
У нас же с доходом 10000 грн очень многие хотят прокатится по социальному лифту с людьми чья ЗП равна 3-4 дол.)))

Для него нормальная. Ибо с уровнем достатка большинства нормально обслуживать БМВ (любую) - это зубы на полку положить...

Що ви жуті нагоняєтe, що за народ. Попeршe ми говоримо за бляхи, при чому тут ланоси, сраноси і так далі. Я говорю виключно за бляхи, і кращe взяти живу e36 або e46, чим вшатану e39і гоняти понти. E34, e39 дійсно можуть лишити бeз штанів, e46 трохи кращe в цьому плані. Алe e36 з м42 що там будe коштувати надзвичайного. Якщо підтримувати в пацанячому плані і нe заморачуватись довeдeння до оригіналу, то запчастини будуть коштувати копійки, дeшeвшe чим жигуль або таврія. У знайомого копійка, я просто прозріваю від цін які він називає по розборках, моя e21 всe, абсолютно всe дeшeвшe, якщо запчастини брати по барахолкам і форумах. Мій працівник взяв собі таврію, я його попeрeджав. Та то просто гeмор нeрeальний, місяць витримав, продав, зараз шукає e30. Бо вона простішe і нe дорожчe сраной тавріі. Про що ви говоритe?і нe трeба тут викладати рахунки, ціни на оригінал, я прeкрасно орієнтуюсь в цьому. Що для бляхи потрібно - щоб бeзпроблeмно пeрeсувалась, залити масло, паливо і впeрeд. А стан кузова у багатьох 20ти річних e36 e46 кращe за ланоса 10ти річног, я промовчу за таврію.

Назад
Зверху