Это *опа.
Получается если не перезаехать то авто не легально на территории страны ?
Естессно...
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Это *опа.
Получается если не перезаехать то авто не легально на территории страны ?
от же кельвин, терпила будущий, все не уймется
В судовому засіданні встановлено, що 22.11.2012 року ОСОБА_1 здійснив переміщення автомобіля марки «Фольксваген Гольф», реєстраційний номер НОМЕР_1, через митний кордон України по смузі руху «зелений коридор», подавши до митного контролю та митного оформлення технічний паспорт на автомобіль, агентський договір, договір про дозвіл на користування автомобілем та посвідчення службового перебування від підприємства, що є власником цього транспортного засобу (а.с.11-13).
Згідно з Додатком А до Конвенції про тимчасове ввезення від 26.06.1990 року (м.Стамбул) - «Додаток щодо документів на тимчасове ввезення (книжки АТА, книжки CDP)», при тимчасовому ввезенні транспортного засобу комерційного призначення, особа, яка його ввозить, зобов'язана подавати митному органу документ на тимчасове ввезення, що використовується для тимчасового ввезення транспортних засобів.
У відповідності до п.1 ч.1 ст.110 МК України забезпечення дотримання вимог митного режиму тимчасового ввезення здійснюється шляхом застосування міжнародного митного документа (книжки А.Т.А. або книжки CPD), що мiстить чинну мiжнародну гарантiю сплати митних платежів, встановлених законом на імпорт товарів.
Частиною 1 ст.381 МК України встановлено, що громадянам дозволяється ввозити транспортні засоби особистого користування з метою транзиту через митну територію України за умови їх письмового декларування в порядку, передбаченому для громадян, та внесення на рахунок митного органу, що здійснив пропуск таких транспортних засобів на митну територію України, грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких транспортних засобів на митну територію України з метою вільного обігу. Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.
Главою 55 Розділу ХІІ МК України передбачено, що переміщення громадянином-резидентом транспортного засобу, постійно зареєстрованого у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, у будь-який інший митний режим ніж транзит супроводжується обов'язковим письмовим декларуванням цього транспортного засобу, виконанням інших митних формальностей, передбачених МК України (письмового зобов'язання про зворотне вивезення, застосування заходів гарантування тощо).
Строк транзитного перевезення для автомобільного транспорту становить 10 діб, що передбачено ч.1 ст.95 МК України.
Таким чином, при переміщенні транспортного засобу марки «Фольксваген Гольф», реєстраційний номер НОМЕР_1, не подавши для митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації на цей транспортний засіб, позивач здійснив його переміщення через митних митний кордон України 22.11.2012 року в режимі транзит. 13.12.2012 року, тобто строк понад 10 діб, позивач здійснював його переміщення в зворотному напрямку, про обставини, що унеможливили вивезення та місце знаходження транспортного засобу позивач Львівську митницю чи найближчий митний орган не повідомляв.
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/29554488В судовому засіданні встановлено, що 20.10.2012 року ОСОБА_1 здійснив переміщення автомобіля марки «Chrysler Grand Voyager SE 2.5 TD», реєстраційний номер НОМЕР_1, через митний кордон України по смузі руху «зелений коридор», не подавши до митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації.
Згідно з Додатком А до Конвенції про тимчасове ввезення від 26.06.1990 року (м.Стамбул) - «Додаток щодо документів на тимчасове ввезення (книжки АТА, книжки CDP)», при тимчасовому ввезенні транспортного засобу комерційного призначення, особа, яка його ввозить, зобов'язана подавати митному органу документ на тимчасове ввезення, що використовується для тимчасового ввезення транспортних засобів.
У відповідності до п.1 ч.1 ст.110 МК України забезпечення дотримання вимог митного режиму тимчасового ввезення здійснюється шляхом застосування міжнародного митного документа (книжки А.Т.А. або книжки CPD), що мiстить чинну мiжнародну гарантiю сплати митних платежів, встановлених законом на імпорт товарів.
Частиною 1 ст.381 МК України встановлено, що громадянам дозволяється ввозити транспортні засоби особистого користування з метою транзиту через митну територію України за умови їх письмового декларування в порядку, передбаченому для громадян, та внесення на рахунок митного органу, що здійснив пропуск таких транспортних засобів на митну територію України, грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких транспортних засобів на митну територію України з метою вільного обігу. Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.
Главою 55 Розділу ХІІ МК України передбачено, що переміщення громадянином-резидентом транспортного засобу, постійно зареєстрованого у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, у будь-який інший митний режим ніж транзит супроводжується обов'язковим письмовим декларуванням цього транспортного засобу, виконанням інших митних формальностей, передбачених МК України (письмового зобов'язання про зворотне вивезення, застосування заходів гарантування тощо).
Строк транзитного перевезення для автомобільного транспорту становить 10 діб, що передбачено ч.1 ст.95 МК України.
Таким чином, при переміщенні транспортного засобу марки «Chrysler Grand Voyager SE 2.5 TD», реєстраційний номер НОМЕР_1, не подавши для митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації на цей транспортний засіб, позивач здійснив його переміщення через митних митний кордон України 20.10.2012 року в режимі транзит. 22.11.2012 року, тобто в строк понад 10 діб, позивач здійснював його переміщення в зворотному напрямку, про обставини, що унеможливили вивезення та місце знаходження транспортного засобу позивач Львівську митницю чи найближчий митний орган не повідомляв.
до тебя один умник и консультант по временному ввозу, после отбора у него БМВ перешел на форум ВАЗ 2108это ты всё не уймешься шел бы себе на сузуки форум и там умничал
ну вспомни вспомни молодость )) гонял-перегонял, молодец.. нафига ты тут срешь сейчас то?до тебя один умник и консультант по временному ввозу, после отбора у него БМВ перешел на форум ВАЗ 2108
так что ты не первый тут, не на своем месте, временно на форуме БМВ
а я тут уже лет так 15, ты еще в школу ходил, и драчил на картинки с БМВ, когда я БМВ из Германии уже привозил
ДОДАТОК C
до Конвенції про тимчасове ввезення
від 26.06.1990
ДОДАТОК ЩОДО ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Стаття 9
1. Подальше вивезення транспортних засобів комерційного використання відбувається відразу ж після закінчення транспортних операцій, для яких вони були ввезені.
2. Протягом кожного дванадцятимісячного періоду транспортні засоби приватного використання можуть перебувати на території тимчасового ввезення протягом шестимісячного терміну, який може бути як неперервним, так і з перервами.
Карнет АТА
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Карнет_АТА
там никогда того года не было на ввознафига ты выделил про "приватне выкористання", никак СК осилить не можешь? Почитай еще раз, гоняла-юрыст )))
Что то я не понял, это вы между собой очередную дуэль юридическую устроили или действительно начались глобальные траблы относительно этого временного ввоза типа "лавочка прикрыта, покатались а теперь отдайте на штраф-площадки" ?????
А скажи, а ты что здесь делаешь?нафига ты тут срешь сейчас то?
там никогда того года не было на ввоз
от же ж ты броневик..
и никогда таможенник на поставит свою печать и подпись на незаконном доке
это просто приватная договоренность такая, что как бы год, давай деньги и катайся..:declare:
от же лохи..
обещать это ж не значит еще жениться..
мало ли что тебе так кто обещал :biggrin:
8500 грн. готовь + транзит до 10 дней получишь, это пр условии, что все будет по согласию
будешь быковать то статью поменяют на 483МК
станешь терпилой без машины уже
Оно тебе надо? Ну скажет автовоз что "всё пропало", а я скажу что езжу без проблем, кому поверишь?Что то я не понял, это вы между собой очередную дуэль юридическую устроили или действительно начались глобальные траблы относительно этого временного ввоза типа "лавочка прикрыта, покатались а теперь отдайте на штраф-площадки" ?????
ну у меня хоть бвм... а что тут делает сузоковод мне не понятно вообщеА скажи, а ты что здесь делаешь?
Ну ,что накатались на дешевых машинах ? Не долго музыка играла :bayan:
Еще не накатались, продолжаем
Оно тебе надо? Ну скажет автовоз что "всё пропало", а я скажу что езжу без проблем, кому поверишь?
Мнение на чем-то основано? Есть негативный опыт?Мутки... Документы... Какие то канторы непонятные... Неужели все настолько богатые что б тягаться по судам, спорить с гаишниками ночью по дороге домой после рабочего дня и доказывать что не олЭнь... Не понимаю. Это мое мнение.
Я бы поверил не тебе Допустим в Одессе есть у тебя некая крыша, как насчет выезда из Одессы?:biggrin: Это мы уже тоже проходили, это последние вздохи перед смертью - катание в пределах своего города:biggrin:Оно тебе надо? Ну скажет автовоз что "всё пропало", а я скажу что езжу без проблем, кому поверишь?
Я каГбЭ о другом: ты же ни в каких других темах не пишешь, только про литовцев, вот и спрашиваю: а какая у тебя цель здесь?ну у меня хоть бвм... а что тут делает сузоковод мне не понятно вообще
Повторяю еще раз : может сразу ключ от квартиры?а давай без пафосной риторики, ты мне просто скинешь копии своих документов в личку, а я проверю и посмотрю как ты там ездишь, и на этом обсуждение и закроем.. Если у тебя там год на ввоз то сниму перед тобой шляпу ..
но я более чем уверен что ты ничего не пришлешь, по каким причинам тут и так всем понятно..
а давай без пафосной риторики, ты мне просто скинешь копии своих документов в личку, а я проверю и посмотрю как ты там ездишь, и на этом обсуждение и закроем.. Если у тебя там год на ввоз то сниму перед тобой шляпу ..
но я более чем уверен что ты ничего не пришлешь, по каким причинам тут и так всем понятно..
Я бы поверил не тебе Допустим в Одессе есть у тебя некая крыша, как насчет выезда из Одессы?:biggrin: Это мы уже тоже проходили, это последние вздохи перед смертью - катание в пределах своего города:biggrin:
Я каГбЭ о другом: ты же ни в каких других темах не пишешь, только про литовцев, вот и спрашиваю: а какая у тебя цель здесь?
ну звонил мне недавно, этот 94............, у которого забрали машину на польских бляхах, за передачу управления,Вот интересно хоть один отпишется у которого забрали машину .А то рвут на жопе волосы доказывая ,что не лохи а потом тихо пропадают .Есть смелые кто признается ,что попал ?
Очень хорошее предложение. Только несмотря на стучание в грудь и крики, что ему все пох, документов ты никогда не увидишь:biggrin: Потому что он прекрасно знает что не все так радужно.