Таможенники и ГАИ ловят в Киеве авто на литовских и польских номерах

Это *опа.
Получается если не перезаехать то авто не легально на территории страны ?

Естессно...
 
от же кельвин, терпила будущий, все не уймется :)
там тот типа обещаный год про который кельвин трубил на самом деле транзит не больше 10 дней был оформлен в базе + штраф 8500 грн.
Стаття 470. Недоставлення товарів, транспортних засобів комерційного призначення та документів до митного органу призначення, видача їх без дозволу митного органу або втрата
1. Перевищення встановленого статтею 95 цього Кодексу строку доставки товарів, транспортних засобів комерційного призначення, що перебувають під митним контролем, до митного органу призначення (а при переміщенні в межах зони діяльності одного митного органу - від одного підрозділу цього органу до іншого), митних або інших документів на ці товари, транспортні засоби не більше ніж на одну добу -
тягне за собою попередження або накладення штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
2. Вчинення правопорушення, передбаченого частиною першою цієї статті, особою, яка протягом року притягалася до відповідальності за вчинення такого правопорушення, а так само перевищення встановленого статтею 95 цього Кодексу строку доставки товарів, транспортних засобів комерційного призначення, митних або інших документів на ці товари, транспортні засоби більше ніж на одну добу, але не більше ніж на десять діб -
тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
3. Перевищення встановленого статтею 95 цього Кодексу строку доставки товарів, транспортних засобів комерційного призначення, митних або інших документів на ці товари більше ніж на десять діб, а так само втрата цих товарів, транспортних засобів, документів чи видача їх без дозволу митного органу -
тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Справа №461/1260/13-а

Провадження №2-а/461/182/13

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

25.02.2013 року Галицький районний суд м.Львова

в складі: головуючого судді Государського А.В.

при секретарі Смуток Б.М.,

з участю адвоката ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м.Львові справу за адміністративним позовом ОСОБА_2 до Львівської митниці про визнання дій протиправними та скасування постанови,

в с т а н о в и в :

позивач звернувся в суд з позовом до Львівської митниці про визнання дій протиправними та скасування постанови в справі про порушення митних правил №2499/20900/12 від 24.01.2013 року. В обґрунтування заявленого позову покликається на те, що оскаржуваною постановою його було визнано винним у вчиненні порушення митних правил, передбаченого ч.3 ст.470 МК України та накладено адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі 8500 грн. Вважає постанову такою, що не відповідає вимогам чинного законодавства, оскільки стверджує, що здійснював перевезення транспортного засобу не в режимі транзит, а для конкретних цілей - для виконання ним договірних зобов'язань, які виникли на підставі угоди від 19.06.2012 року, укладеної між ним та польською фірмою «ENTERNIA-GP» SP.z.o.o., що відповідає умовам митного режиму тимчасового ввезення. Просить визнати протиправними дії відповідача щодо винесення постанови в справі про порушення митних правил №2499/20900/12 від 24.01.2013 року, зазначену постанову скасувати та, відповідно, закрити провадження у справі про адміністративне правопорушення.

Позивач в судовому засіданні позовні вимоги підтримав, надавши пояснення, аналогічні викладеним у фабулі позовної заяви. Просить позов задовольнити.

Представник відповідача в судовому засіданні проти позовних вимог заперечила, зазначивши, що оскаржувана постанова прийнята в межах наданих повноважень та у відповідності до норм МК України. Просить відмовити в задоволенні позову.

Заслухавши пояснення позивача, представника відповідача, думку адвоката на підтримання позову, дослідивши матеріали справи, суд приходить до наступного висновку.

Судом встановлено, що постановою заступника начальника митниці - начальника служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Львівської митниці Прокоповича Г.В. від 24.01.2013 року в справі про порушення митних правил №2499/20900/12 (а.с.10-11) ОСОБА_2 визнано винним у вчиненні порушення митних правил, передбаченого ч.3 ст.470 МК України та накладено на нього стягнення у виді штрафу розміром п'ятсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян на суму 8 500 грн. Постанова винесена на підставі протоколу про порушення митних правил від 03.12.2012 року, складеного головним інспектором ОВ СБК та ПМП Львівської митниці Вюн Н.А.

Справи про порушення митних правил, передбачених ст.470 МК України, розглядаються митними органами, що передбачено ч.1 ст.522 МК України.

Оскаржуваною постановою встановлено, зокрема, що ОСОБА_2 перевищив встановлений ст.95 МК України транзитний строк доставки автомобіля марки «Seat Cordoba», реєстраційний номер НОМЕР_1, що перебував під митним контролем, більше ніж на десять днів.

Так, об'єктивною стороною порушення митних правил, передбаченого ч.3 ст.470 МК України є, зокрема, перевищення встановленого статтею 95 цього Кодексу строку доставки товарів, транспортних засобів комерційного призначення, митних або інших документів на ці товари більше ніж на десять діб.

В судовому засіданні встановлено, що 20.06.2012 року ОСОБА_2 здійснив переміщення автомобіля марки «Seat Cordoba», реєстраційний номер НОМЕР_1, через митний кордон України по смузі руху «зелений коридор», не подавши до митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації.

Згідно з Додатком А до Конвенції про тимчасове ввезення від 26.06.1990 року (м.Стамбул) - «Додаток щодо документів на тимчасове ввезення (книжки АТА, книжки CDP)», при тимчасовому ввезенні транспортного засобу комерційного призначення, особа, яка його ввозить, зобов'язана подавати митному органу документ на тимчасове ввезення, що використовується для тимчасового ввезення транспортних засобів.

У відповідності до п.1 ч.1 ст.110 МК України забезпечення дотримання вимог митного режиму тимчасового ввезення здійснюється шляхом застосування міжнародного митного документа (книжки А.Т.А. або книжки CPD), що мiстить чинну мiжнародну гарантiю сплати митних платежів, встановлених законом на імпорт товарів.

Частиною 1 ст.381 МК України встановлено, що громадянам дозволяється ввозити транспортні засоби особистого користування з метою транзиту через митну територію України за умови їх письмового декларування в порядку, передбаченому для громадян, та внесення на рахунок митного органу, що здійснив пропуск таких транспортних засобів на митну територію України, грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких транспортних засобів на митну територію України з метою вільного обігу. Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.

Главою 55 Розділу ХІІ МК України передбачено, що переміщення громадянином-резидентом транспортного засобу, постійно зареєстрованого у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, у будь-який інший митний режим ніж транзит супроводжується обов'язковим письмовим декларуванням цього транспортного засобу, виконанням інших митних формальностей, передбачених МК України (письмового зобов'язання про зворотне вивезення, застосування заходів гарантування тощо).

Строк транзитного перевезення для автомобільного транспорту становить 10 діб, що передбачено ч.1 ст.95 МК України.

Таким чином, при переміщенні транспортного засобу марки «Seat Cordoba», реєстраційний номер НОМЕР_1, не подавши для митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації на цей транспортний засіб, позивач здійснив його переміщення через митних митний кордон України 20.06.2012 року в режимі транзит. 25.12.2012 року, тобто строк понад 10 діб, працівниками ДАІ було зупинено вказаний транспортний засіб. Встановлено, що позивач про обставини, що унеможливили вивезення та місце знаходження транспортного засобу Львівську митницю чи найближчий митний орган не повідомляв.

Крім того, за ст.4 МК України у цьому Кодексі термін «товари» вживається у такому значенні - це будь-які рухомі речі, у тому числі ті, на які законом поширено режим нерухомої речі (крім транспортних засобів комерційного призначення), валютні цінності, культурні цінності, а також електроенергія, що переміщується лініями електропередачі.

Тому транспортний засіб марки «Seat Cordoba», реєстраційний номер НОМЕР_1, будучи рухомою річчю в силу ст.181 ЦК України, підпадає під термін «товар», визначений у диспозиції ч.3 ст.470 МК України.

З огляду на викладене, оцінюючи докази у їх сукупності, суд приходить до висновку, що оскаржувана постанова винесена уповноваженою особою, у відповідності до норм чинного законодавства, підстав для її скасування немає, а отже у задоволенні позову слід відмовити за безпідставністю.

Керуючись ст.ст. 7-12, 86, 160, 161, 162, 167 КАС України, ст.ст. 4, 95, 110, 381, 470, 522, Главою 55 Розділу ХІІ МК України, суд

п о с т а н о в и в :

в задоволенні позову ОСОБА_2 до Львівської митниці про визнання дій протиправними та скасування постанови відмовити.

Постанова остаточна, оскарженню не підлягає.

Головуючий
 
от же кельвин, терпила будущий, все не уймется :)

это ты всё не уймешься :) шел бы себе на сузуки форум и там умничал :)
 
Last edited:
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/29521662
В судовому засіданні встановлено, що 22.11.2012 року ОСОБА_1 здійснив переміщення автомобіля марки «Фольксваген Гольф», реєстраційний номер НОМЕР_1, через митний кордон України по смузі руху «зелений коридор», подавши до митного контролю та митного оформлення технічний паспорт на автомобіль, агентський договір, договір про дозвіл на користування автомобілем та посвідчення службового перебування від підприємства, що є власником цього транспортного засобу (а.с.11-13).

Згідно з Додатком А до Конвенції про тимчасове ввезення від 26.06.1990 року (м.Стамбул) - «Додаток щодо документів на тимчасове ввезення (книжки АТА, книжки CDP)», при тимчасовому ввезенні транспортного засобу комерційного призначення, особа, яка його ввозить, зобов'язана подавати митному органу документ на тимчасове ввезення, що використовується для тимчасового ввезення транспортних засобів.

У відповідності до п.1 ч.1 ст.110 МК України забезпечення дотримання вимог митного режиму тимчасового ввезення здійснюється шляхом застосування міжнародного митного документа (книжки А.Т.А. або книжки CPD), що мiстить чинну мiжнародну гарантiю сплати митних платежів, встановлених законом на імпорт товарів.

Частиною 1 ст.381 МК України встановлено, що громадянам дозволяється ввозити транспортні засоби особистого користування з метою транзиту через митну територію України за умови їх письмового декларування в порядку, передбаченому для громадян, та внесення на рахунок митного органу, що здійснив пропуск таких транспортних засобів на митну територію України, грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких транспортних засобів на митну територію України з метою вільного обігу. Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.

Главою 55 Розділу ХІІ МК України передбачено, що переміщення громадянином-резидентом транспортного засобу, постійно зареєстрованого у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, у будь-який інший митний режим ніж транзит супроводжується обов'язковим письмовим декларуванням цього транспортного засобу, виконанням інших митних формальностей, передбачених МК України (письмового зобов'язання про зворотне вивезення, застосування заходів гарантування тощо).

Строк транзитного перевезення для автомобільного транспорту становить 10 діб, що передбачено ч.1 ст.95 МК України.

Таким чином, при переміщенні транспортного засобу марки «Фольксваген Гольф», реєстраційний номер НОМЕР_1, не подавши для митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації на цей транспортний засіб, позивач здійснив його переміщення через митних митний кордон України 22.11.2012 року в режимі транзит. 13.12.2012 року, тобто строк понад 10 діб, позивач здійснював його переміщення в зворотному напрямку, про обставини, що унеможливили вивезення та місце знаходження транспортного засобу позивач Львівську митницю чи найближчий митний орган не повідомляв.

вообщем все как всегда..азартные игры с государством закончились в пользу государства..
а в 90-х бы сказали, работа сделана, лох наказан. :biggrin:
 
В судовому засіданні встановлено, що 20.10.2012 року ОСОБА_1 здійснив переміщення автомобіля марки «Chrysler Grand Voyager SE 2.5 TD», реєстраційний номер НОМЕР_1, через митний кордон України по смузі руху «зелений коридор», не подавши до митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації.

Згідно з Додатком А до Конвенції про тимчасове ввезення від 26.06.1990 року (м.Стамбул) - «Додаток щодо документів на тимчасове ввезення (книжки АТА, книжки CDP)», при тимчасовому ввезенні транспортного засобу комерційного призначення, особа, яка його ввозить, зобов'язана подавати митному органу документ на тимчасове ввезення, що використовується для тимчасового ввезення транспортних засобів.

У відповідності до п.1 ч.1 ст.110 МК України забезпечення дотримання вимог митного режиму тимчасового ввезення здійснюється шляхом застосування міжнародного митного документа (книжки А.Т.А. або книжки CPD), що мiстить чинну мiжнародну гарантiю сплати митних платежів, встановлених законом на імпорт товарів.

Частиною 1 ст.381 МК України встановлено, що громадянам дозволяється ввозити транспортні засоби особистого користування з метою транзиту через митну територію України за умови їх письмового декларування в порядку, передбаченому для громадян, та внесення на рахунок митного органу, що здійснив пропуск таких транспортних засобів на митну територію України, грошової застави в розмірі митних платежів, що підлягають сплаті при ввезенні таких транспортних засобів на митну територію України з метою вільного обігу. Зазначені вимоги не поширюються на транспортні засоби, постійно зареєстровані у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, що підтверджується відповідним документом.

Главою 55 Розділу ХІІ МК України передбачено, що переміщення громадянином-резидентом транспортного засобу, постійно зареєстрованого у відповідних реєстраційних органах іноземної держави, у будь-який інший митний режим ніж транзит супроводжується обов'язковим письмовим декларуванням цього транспортного засобу, виконанням інших митних формальностей, передбачених МК України (письмового зобов'язання про зворотне вивезення, застосування заходів гарантування тощо).

Строк транзитного перевезення для автомобільного транспорту становить 10 діб, що передбачено ч.1 ст.95 МК України.

Таким чином, при переміщенні транспортного засобу марки «Chrysler Grand Voyager SE 2.5 TD», реєстраційний номер НОМЕР_1, не подавши для митного контролю та митного оформлення письмової митної декларації на цей транспортний засіб, позивач здійснив його переміщення через митних митний кордон України 20.10.2012 року в режимі транзит. 22.11.2012 року, тобто в строк понад 10 діб, позивач здійснював його переміщення в зворотному напрямку, про обставини, що унеможливили вивезення та місце знаходження транспортного засобу позивач Львівську митницю чи найближчий митний орган не повідомляв.
http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/29554488
 
это ты всё не уймешься шел бы себе на сузуки форум и там умничал
до тебя один умник и консультант по временному ввозу, после отбора у него БМВ перешел на форум ВАЗ 2108
так что ты не первый тут, не на своем месте, временно на форуме БМВ ;)
а я тут уже лет так 15, ты еще в школу ходил, и драчил на картинки с БМВ, когда я БМВ из Германии уже привозил
 
ДОДАТОК C
до Конвенції про тимчасове ввезення
від 26.06.1990

ДОДАТОК ЩОДО ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Стаття 9
1. Подальше вивезення транспортних засобів комерційного використання відбувається відразу ж після закінчення транспортних операцій, для яких вони були ввезені.

2. Протягом кожного дванадцятимісячного періоду транспортні засоби приватного використання можуть перебувати на території тимчасового ввезення протягом шестимісячного терміну, який може бути як неперервним, так і з перервами.

Карнет АТА
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Карнет_АТА
 
до тебя один умник и консультант по временному ввозу, после отбора у него БМВ перешел на форум ВАЗ 2108
так что ты не первый тут, не на своем месте, временно на форуме БМВ ;)
а я тут уже лет так 15, ты еще в школу ходил, и драчил на картинки с БМВ, когда я БМВ из Германии уже привозил
ну вспомни вспомни молодость :))) гонял-перегонял, молодец.. нафига ты тут срешь сейчас то?

ДОДАТОК C
до Конвенції про тимчасове ввезення
від 26.06.1990

ДОДАТОК ЩОДО ТРАНСПОРТНИХ ЗАСОБІВ
Стаття 9
1. Подальше вивезення транспортних засобів комерційного використання відбувається відразу ж після закінчення транспортних операцій, для яких вони були ввезені.

2. Протягом кожного дванадцятимісячного періоду транспортні засоби приватного використання можуть перебувати на території тимчасового ввезення протягом шестимісячного терміну, який може бути як неперервним, так і з перервами.

Карнет АТА
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Карнет_АТА

нафига ты выделил про "приватне выкористання", никак СК осилить не можешь? Почитай еще раз, гоняла-юрыст :))))
 
нафига ты выделил про "приватне выкористання", никак СК осилить не можешь? Почитай еще раз, гоняла-юрыст )))
там никогда того года не было на ввоз ;)
от же ж ты броневик..
и никогда таможенник на поставит свою печать и подпись на незаконном доке ;)

это просто приватная договоренность такая, что как бы год, давай деньги и катайся..:declare:
от же лохи..
обещать это ж не значит еще жениться..
мало ли что тебе так кто обещал :biggrin:
8500 грн. готовь + транзит до 10 дней получишь, это пр условии, что все будет по согласию ;)
будешь быковать то статью поменяют на 483МК ;)
станешь терпилой без машины уже
 
Что то я не понял, это вы между собой очередную дуэль юридическую устроили или действительно начались глобальные траблы относительно этого временного ввоза типа "лавочка прикрыта, покатались а теперь отдайте на штраф-площадки" ?????
 
Что то я не понял, это вы между собой очередную дуэль юридическую устроили или действительно начались глобальные траблы относительно этого временного ввоза типа "лавочка прикрыта, покатались а теперь отдайте на штраф-площадки" ?????

Вроде законченная статейка:

Чиновники предложили отбирать у населения нерастаможенные машины


Бороться с покупателями и продавцами власть имущие собираются с помощь драконовских штрафов и конфискаций.
Александр ФЕДЧЕНКО — 08.04.2013
12413
Вы ездите на не дешевой, но престижной иномарке? Тогда мы идем к вам. Похоже, в Украине задумались над тем, чтобы прикрыть рынок нерастаможенной техники. Когда авто оформляется на иностранную фирму, завозится в Украину по стамбульской конвенции и продается здесь как полулегальное. Мало того что чиновники хотят закрутить гайки продавцам таких машин, так еще и накрутить хвосты покупателям. Огромными штрафами и наказаниями они раз и навсегда собираются отбить желание населения пользоваться такими машинами. Об этом сообщает интернет издание first-gear.in.ua.

По данным "Первой передачи", чиновники хотят строго наказывать граждан Украины, которые на постоянной основе пользуются нерастаможенным транспортом.

- В этом вопросе возмущения не уместны, каждый, кто купил, или собирается купить такую машину должен понимать, своими действиями он грабит государство. Как? А тем, что не платит растаможку и налоги. Это преступление. Получил какие-то бумажки на руки и думает – его машина легальна? Это не так. Все прекрасно знают чего стоят эти бумажки. Простая фикция, обман, - сообщил "Первой Передачи" источник в Кабмине.

По словам источника, бороться с продавцами и покупателя будут большими штрафами и даже не оплатной конфискацией.

- ГАИ получит доступ к таможенной базе, и каждый инспектор будет видеть какое время авто находится на территории Украины, - говорит источник. – Если больше недели, все дальше дорога на штраф площадку. А там полная проверка по всем базам. Кто владелец, легальна ли фирма, кем числится водитель. Если есть нарушения, штраф 25 тыс. грн. штраф. Скажите много? Но подождите. В среднем, именно на такую сумму каждый, кто покупает нерастаможенную машину, грабит государство. Они же не платят растаможку.

"Комсомольская правда" обратилась к автомобильному эксперты Владимиру Караваеву, автору бестселлера "100 аргументов против штрафов ГАИ", могут ли чиновники перекрыть кислород водителям нерастаможенных автомобилей. По словам Караваева, это вполне возможно, ведь государство теряет на этом большие деньги.

- Каждый ввезенный автомобиль на территорию Украины по Стамбульской конвенции это потеря больших денег, - говорит Владимир Караваев. – Когда таких машин станет уж слишком много, со стороны чиновников начнутся какие то действия. Не думаю, что этот вопрос они пустят на самотек.

А тем временем по данным "КП" в Украине с каждым днем растет количество "фирм" которые предоставляют услуги оформления нерастаможенных авто на граждан Украины. При этом, за последнее несколько месяцев, цены на такие машины поползли вверх. Продавцы объясняют это тем, что наблюдается большой спрос. Специалисты же называют такой феномен агонией перед смертью. Десятки фирмочек, которые предоставляли такие услуги, заработав деньги уже ушли с рынка, оставив своих клиентов один на один с нерастаможенной машиной.

http://kp.ua/daily/080413/388206/
 
там никогда того года не было на ввоз ;)
от же ж ты броневик..
и никогда таможенник на поставит свою печать и подпись на незаконном доке ;)

это просто приватная договоренность такая, что как бы год, давай деньги и катайся..:declare:
от же лохи..
обещать это ж не значит еще жениться..
мало ли что тебе так кто обещал :biggrin:
8500 грн. готовь + транзит до 10 дней получишь, это пр условии, что все будет по согласию ;)
будешь быковать то статью поменяют на 483МК ;)
станешь терпилой без машины уже

дурень думкой багатие - чудесная народная мудрость :)
 
Что то я не понял, это вы между собой очередную дуэль юридическую устроили или действительно начались глобальные траблы относительно этого временного ввоза типа "лавочка прикрыта, покатались а теперь отдайте на штраф-площадки" ?????
Оно тебе надо? :) Ну скажет автовоз что "всё пропало", а я скажу что езжу без проблем, кому поверишь? :)

А скажи, а ты что здесь делаешь?
ну у меня хоть бвм... а что тут делает сузоковод мне не понятно вообще :)
 
таки да. Накрылась лазейка
 
Ну ,что накатались на дешевых машинах ? Не долго музыка играла :bayan:
 
Даа... печалька.
Меня однажды агитировали на подобные схемы приобретения с мега гарантиями, но я отказался в силу некоторых объективных причин. Теперь вижу что не зря. Хотя у нас в городе рысачат на таких авто много народу.
Хотя если для бюджета такой способ ввоза окажется более выгодным нежели новые авто то вполне возможно создадут дополнительные условия для удобного и легального приобретения таких автомобилей. (как написано по ссылке выше)
 
Last edited:
Ну ,что накатались на дешевых машинах ? Не долго музыка играла :bayan:

Еще не накатались, продолжаем :)
 
Мутки... Документы... Какие то канторы непонятные... Неужели все настолько богатые что б тягаться по судам, спорить с гаишниками ночью по дороге домой после рабочего дня и доказывать что не олЭнь... Не понимаю. Это мое мнение.

Вот о чем хотел сообщить а точнее напомнить правила на форуме это не стамбульская конвенция, которую трактовать можна по своему или по разному. Если конструктив то пожалуйста! А если козел, срать, какойто там вод... Будете читать форум, вместе с уголовным, таможенным и налоговым кодексом)))
 
Вот интересно хоть один отпишется у которого забрали машину .А то рвут на жопе волосы доказывая ,что не лохи а потом тихо пропадают .Есть смелые кто признается ,что попал ?
 
Оно тебе надо? Ну скажет автовоз что "всё пропало", а я скажу что езжу без проблем, кому поверишь?

а давай без пафосной риторики, ты мне просто скинешь копии своих документов в личку, а я проверю и посмотрю как ты там ездишь, и на этом обсуждение и закроем.. Если у тебя там год на ввоз то сниму перед тобой шляпу ..
но я более чем уверен что ты ничего не пришлешь, по каким причинам тут и так всем понятно..;)
 
Мутки... Документы... Какие то канторы непонятные... Неужели все настолько богатые что б тягаться по судам, спорить с гаишниками ночью по дороге домой после рабочего дня и доказывать что не олЭнь... Не понимаю. Это мое мнение.
Мнение на чем-то основано? Есть негативный опыт?
 
Оно тебе надо? :) Ну скажет автовоз что "всё пропало", а я скажу что езжу без проблем, кому поверишь? :)
Я бы поверил не тебе:) Допустим в Одессе есть у тебя некая крыша, как насчет выезда из Одессы?:biggrin: Это мы уже тоже проходили, это последние вздохи перед смертью - катание в пределах своего города:biggrin:
ну у меня хоть бвм... а что тут делает сузоковод мне не понятно вообще :)
Я каГбЭ о другом: ты же ни в каких других темах не пишешь, только про литовцев, вот и спрашиваю: а какая у тебя цель здесь?
 
а давай без пафосной риторики, ты мне просто скинешь копии своих документов в личку, а я проверю и посмотрю как ты там ездишь, и на этом обсуждение и закроем.. Если у тебя там год на ввоз то сниму перед тобой шляпу ..
но я более чем уверен что ты ничего не пришлешь, по каким причинам тут и так всем понятно..;)
Повторяю еще раз : может сразу ключ от квартиры?
 
а давай без пафосной риторики, ты мне просто скинешь копии своих документов в личку, а я проверю и посмотрю как ты там ездишь, и на этом обсуждение и закроем.. Если у тебя там год на ввоз то сниму перед тобой шляпу ..
но я более чем уверен что ты ничего не пришлешь, по каким причинам тут и так всем понятно..;)

Очень хорошее предложение. Только несмотря на стучание в грудь и крики, что ему все пох, документов ты никогда не увидишь:biggrin: Потому что он прекрасно знает что не все так радужно.
 
Я бы поверил не тебе:) Допустим в Одессе есть у тебя некая крыша, как насчет выезда из Одессы?:biggrin: Это мы уже тоже проходили, это последние вздохи перед смертью - катание в пределах своего города:biggrin:

Я каГбЭ о другом: ты же ни в каких других темах не пишешь, только про литовцев, вот и спрашиваю: а какая у тебя цель здесь?

Я пишу только о том о чем знаю, а остальное читаю.. На бмв ж недолго, полгода всего...
 
Вот интересно хоть один отпишется у которого забрали машину .А то рвут на жопе волосы доказывая ,что не лохи а потом тихо пропадают .Есть смелые кто признается ,что попал ?
ну звонил мне недавно, этот 94............, у которого забрали машину на польских бляхах, за передачу управления,
тот, который тут на форуме за консультанта выступал..
Грит, я заяву написал в райотдел на тех нигадяев, что мне эту машину продали, а правоохоронци ничего не делают,
не хотят их привлекать, что мене делать дальше ;) А мы к ним подьезжали, а у них целый двор таких машин еще стоит.. Так они мне сначала пообещали деньги отдать, а потом послали :biggrin:
 
Очень хорошее предложение. Только несмотря на стучание в грудь и крики, что ему все пох, документов ты никогда не увидишь:biggrin: Потому что он прекрасно знает что не все так радужно.

Я не говорю что радужно, я говорю что против ваших домыслов факты - куча машин... А факты как известно самая упрямая в мире вещь...
 
А в чём проблема? Дроючат наш Киев родной, СТОЛИЦА! :biggrin:
а в провинции как катались мои соседи, так и катаются)
Автовоз, ты мне уже почти родной единомышленник за ци хода)), но прими как должное, литовские номера не убиваемы, ну знаешь же)) правильного лабаса не возьмёшь нахрапом :biggrin:
Кельвин, набери пообщаемся, приятно удивишься))
А по теме, так ЩЕМИТЕ ЭТИХ ЛАБАСОВ,ваще страх потеряли :biggrin:
 
Back
Top