mvibmw
Пользователь
- Повідомлення
- 4,116
- Вік
- 45
- Город
- Червоноград
А чем новое в магазине отличается от старого на базаре?
Та тим і відрізняється що воно нове.
Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
А чем новое в магазине отличается от старого на базаре?
Ну вы же писали
так?
А чем новое в магазине отличается от старого на базаре? Куплено за границей, перегонщику заплачено в валюте, запчасти в Украине не делают, опять же все за евро и доллары.
Что из этого не ясно?
Сами поняли что сказали?
Я же забыл... Менеджеры по продажам , работают за еду, комуналку можно не платить, налоги тоже итд. правильно?
У нас все как всегда))) Начали за здравие, а закончили......
Причем тут жажда халявы? или зарплаты?
Доля правди є. Але якщо тверезо дивитися на речі, то е65 2005 року точно такий же "корч" як і е39 2001 -го. Всі, хто не пересувається на максимум 5-ти річних Фках, приблизно в одному сегменті. І якщо е34 має коштувати 3тисячі, е39 -4, то так і далі: е60 -5, е65 -5 і т.дА,ну так,е39 це не літак,закони природи на неї не діють
І для чого взагалі випускали Е60,F10.Випускали б Е34 років 40
валютне вираження ціни при цьому ніяк не залежить від віку. Чому - втомився вже писати.Та тим і відрізняється що воно нове.
И понял, и прочувствал, и пережил на своей шкуре.Сами поняли что сказали?
Ну Вам виднее.Я же забыл... Менеджеры по продажам , работают за еду, комуналку можно не платить, налоги тоже итд. правильно?
Саме так. І вам ціх грошей ніхто не подарує. Вкинуто - значит мусить бути вийнято. Люди при здоровому глузді не намагаються перекроїти ринок своїм баченням ситуації, а просто продают таку машину за ту сумму, яку за неї дають, або їздять до тих пір, поки вона не буде стільки коштувати. Ось і все.Вам потрібно зрозуміти,що якщо ви пригнали 20 річне авто за 3000,вкинули його у кузов який в нас коштує 3000,то його ціна на ринку 8-10,бо воно в ідеалі і доглянуте.
Доля правди є. Але якщо тверезо дивитися на речі, то е65 2005 року точно такий же "корч" як і е39 2001 -го. Всі, хто не пересувається на максимум 5-ти річних Фках, приблизно в одному сегменті. І якщо е34 має коштувати 3тисячі, е39 -4, то так і далі: е60 -5, е65 -5 і т.д
валютне вираження ціни при цьому ніяк не залежить від віку. Чому - втомився вже писати.
Саме так. І вам ціх грошей ніхто не подарує. Вкинуто - значит мусить бути вийнято.
Ринок і всі ваші(наші) аргументи можуть вплинути лише на того, хото хоче (мусить) продати машину. А кому не "пече" ( в сотий раз повторю), той не буде дарувати вкладених коштів і продавати авто за ціну нижчу, чим в нього вкладено. Ну не може кривава мері коштувати 10 баксів, якщо горілка для неї коштує 8 а сік 4.просто продають таку машину за ту сумму, яку за неї дають, або їздять до тих пір, поки вона не буде стільки коштувати
Щасливчиками, ким же ще.А ким тоді повинні відчувати себе люди,які купили авто за 100 тис,а виїхавши за ворота,а воно вже 90?
Ну не може кривава мері коштувати 10 баксів, якщо горілка для неї коштує 8 а сік 4.
То-то тут е60 висит за 12 и никому не нужна...
И к чему треп про нет денег итд...??? Пост совершенно не об этом.
Я выше писал - нет денег, дэу анус или жили-были и вперед кизяки месить.
Понти завжди в ціні :biggrin:
ща самое время думать про цены на жратву....
Вова, ну як е39 з новими ваносами, ланцюгами та і взагалі з новим ГРМ може коштувати 12 тис. ?
Вона може і 40 коштувати.Я б за Е39 "ідеальну" в самій якій цікавій комплектації і в кольоровій гаммі не дав би сьогодні більше 9-10.
Я думаю , що таку машину і не продавали б, тим більше за 9-10. Якщо ситуація в людини і срочно - згоден, але ніяк інакше.
Вона може і 40 коштувати.Я б за Е39 "ідеальну" в самій якій цікавій комплектації і в кольоровій гаммі не дав би сьогодні більше 9-10.
Кроме курса, есть еще такой нюанс, что в 2013 машина была младше на 2 года, чем сейчас. Но у бмв же нет возраста:biggrin:
В России как были е46 по 500 тыс так и остались, е90 как были по 700 так и остались. Как же так?
Я вже писав.
Ринок і всі ваші(наші) аргументи можуть вплинути лише на того, хото хоче (мусить) продати машину. А кому не "пече" ( в сотий раз повторю), той не буде дарувати вкладених коштів і продавати авто за ціну нижчу, чим в нього вкладено. Ну не може кривава мері коштувати 10 баксів, якщо горілка для неї коштує 8 а сік 4.
Щасливчиками, ким же ще.
может для вас это и так...
ща самое время думать про цены на жратву....
Да и покупали ее тогда по курсу 8,5