Apple

• Автор теми Автор теми SID_
  • Дата створення Дата створення
Вчора мудохався, щоб передати фотку з компа на Яфон.

Послав через Hangouts, подивитися можна, зберегти не можна, каже треба дати якийсь доступ хз де, подробиць немає. Гуглення не допомогло, там люди обговорюють якби було класно або погано, якби можна було зберігати фотки.
Розшарив через гугл-фото, знайшов на Яфоні, відкрив, зберіг. Зайшов у галерею фоток - як знайти його? Воно то по роках показує, то по геомітках сортує, то по предметах зображених на фото :facepalm: , потім хєракс і питає, чи хочу я надавати комусь там щось дані про геолокацію фоток. Блін, я не хочу зараз відповідати, мені треба фотку знайти, якого хєра, як закрити це вікно? Нє ніфіга, кажи так або ні, інакше фоток тобі не покажемо.
Правдами і неправдами знайшов. Як тепер передати фотку на машинку, котра її надрукує? Завжди передавав через Блютуз, де тут він... А, це ж Айфон.
Плюнув і взяв старий Андроїд, щоб надрукувати одну фотку.

В результаті за п'ять хвилин на Айфоні не зміг зробити те, що на Андроїді за хвилину зробив-би 5-ма різними способами.
Я розумію, що не досвідчений айфоноюзер, але бляха, де ж та хвалена юзабіліті? де зручний інтерфейс в якому розбереться тупа домогосподарка? за що 1200 євро відвалив? :(

Подумать только, какое гавно продают людЯм ...))))

То что техникой пользоваться не умеем, или сначала говорить что она плохая, а только потом спросить совет как сделать, говорит о многом.

То что техникой пользоваться не умеем, или сначала говорить что она плохая, а только потом спросить совет как сделать, говорит о многом.

Дісно, що ж це я. Люди добрі, де пройти курси по користуванню технікою Еппл? Скільки брати, 40, 120 чи 500 годин?
Це ж тобі не Андрюша, котрий для домогосподарок і дітей до 5-ти років, це ж "тєхніка", без диплому не підходити.

Коли диплом матиму, то можна вже буде авторитетно заявити, що в Яфоні ніфіга не інтуітивний і не зрозумілий для новачка інтерфейс?

человек говорит про интуитивное управление, и человек не первый раз видит телефон
где? где я вас спрашиваю интуитивное управление?
какие то расшаривания распихивания, какието доп программы

понятное дело что если у вас везде эпл от телефона до трусов на жене, тогда да
но мы живем в мире виндовс/андроида и гугла - открытая корневая система

что там кстати с applemaps поправили корявость? потому как прошлый раз как пользовался вообще не айс

До речі, щодо курсів, смішна штука, вони після купівлі запропонували пройти пів-годинний ввідний урок :biggrin:
Щоб там розказали що до чого, як воно робе, відповіли на питання і все таке.
Дружина відмовилася бо німецькою мовою.

Вот как раз карты Apple по прежнему далеки от Гугл. Это правда.

До речі, щодо курсів, смішна штука, вони після купівлі запропонували пройти пів-годинний ввідний урок :biggrin:
Щоб там розказали що до чого, як воно робе, відповіли на питання і все таке.
Дружина відмовилася бо німецькою мовою.

Насколько я понял то жене был куплен Айфон Х?

можна поставити.

а нахіба ЕплМапс і всі інші Вазє, якщо є Гугл і Осм?

не ну вы со своим кораном и в чужую церковь
на эпл гугл ставить, прокленут до седьмого колена яблофаги

у Вэйз хорошо работает система информации в пробках

"Живі" фотки на Айфоні - це щось! Я досі під враженням. Наскільки проста ідея, настільки-ж грандіозний ефект. На порядок краще передають сфотографований момент, його атмосферу.
Ніколи такого ніде не бачив, і, схоже, на Андроїді такого нема.

А так камера не вразила. Не витягнула вдень, у хмарну погоду біля протилежної від вікна стіни. Можливо у мене зависокі очікування.
Чогось думав, що камера у найдорожчому телефоні має бути десь на рівні моєї 5-річної любительської дзеркалки, але ні.

Как передать фото с Компа на Айфон, сделал кратенькую видео инструкцию) считаем клики...... все шататно без Использавания Облачных технологий... и прочей магии...
[video]https://youtu.be/9p31ngnMihI[/video]

Как передать фото с Компа на Айфон, сделал кратенькую видео инструкцию) считаем клики...... все шататно без Использавания Облачных технологий... и прочей магии...
[video]https://youtu.be/9p31ngnMihI[/video]

:biggrin: якось не було в моїх планах купувати МакБук для передачі файла

якось не було в моїх планах купувати МакБук для передачі файла

))) Говорю все просто проще некуда) много страниц назад я Говорил про Єкосистему гаджитов от апл)) вот примерно Єто я и имею ввиду.... когда говрю про Єкосистему

П.с.
Ви ж віндовс комп купили, Чому не мак бук?

Останнє редагування:
))) Говорю все просто проще некуда) много страниц назад я Говорил про Єкосистему гаджитов от апл)) вот примерно Єто я и имею ввиду.... когда говрю про Єкосистему

П.с.
Эта пять, чтоб передать файлы как с флешки купи макбук

Приходишь ты такой в копи центр, распечатать, а там видвовс и ты бабенке - надо распечатать, купи макбук

Плачу, спасибо, ю майк май дей

Кому екосистема, а кому Vendor lock-in
Не люблю коли виробник електроніки мене отак раком ставить.

П.с.

Дивився я на айпад про, і на асуси різні, ейчпі з леновами, тримав їх, крутив, але все ж найкращий трансформер це Microsoft Surface - купив дружині :biggrin:
А Віндовс - вимушений крок, ніщо інше на Surface нормально не стає.
Айпад про, до речі, теж непоганий, клавіатура як в Surface, але там операційка якась незрозуміла, пробував поклацати і зміг накладати рівно ніфіга. Вона ще й кастрована ios, а не macos, процесор слабенький наче.

Останнє редагування:
"Живі" фотки на Айфоні - це щось! Я досі під враженням. Наскільки проста ідея, настільки-ж грандіозний ефект. На порядок краще передають сфотографований момент, його атмосферу.
Ніколи такого ніде не бачив, і, схоже, на Андроїді такого нема.

А так камера не вразила. Не витягнула вдень, у хмарну погоду біля протилежної від вікна стіни. Можливо у мене зависокі очікування.
Чогось думав, що камера у найдорожчому телефоні має бути десь на рівні моєї 5-річної любительської дзеркалки, але ні.

Аналог life foto появился в этом году у Пикселя

Эта пять, чтоб передать файлы как с флешки купи макбук

Приходишь ты такой в копи центр, распечатать, а там видвовс и ты бабенке - надо распечатать, купи макбук

Плачу, спасибо, ю майк май дей

Задача была показать Как легко передать фото с компа на телефон) в копицентре не мои проблемы как она будет печатать фотки)) уверен что в нормальных копицентрах знают как это делать) а вообще давно вы в копицентрах фото печатали?
пс, передача фото с айфона на айфон айпад или копм аналогично простаЯ, сколько нужно шнурков програм кардридерлв блютуз спариваний, и прочей pcsuite что бы провернуть эту же операцию на андроиде? Вот так просто фото с компа на телефон оба девайса из коробки,?? А знатоки андроида отвечайте?

Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk

Останнє редагування:
Кому екосистема, а кому Vendor lock-in
Не люблю коли виробник електроніки мене отак раком ставить.
Щось не дуже зрозумів де саме лоскин і як вас раком поставили. Все просто як 2+2 саме це ви називаєте раком ставить?? Чащоб не потрібно дротів всякого по, додаткового , 100500 папок 100500 літер дисків, реєстру антівірусу брандмаузеру, а несмотря на то все літом приходить PetyA і всі копі центри єпіцеетри стають раком.)

Если серьезно то я был в шоке с претензии по передачи фото. В 2018 году все летит по воздуху, интернет 24/7. Передавай - не хочу! Ни у одного владельца Айфон такой проблемы просто нет.

А iOS действительно закрытая система в угоду безопасности. Я слышал на днях что Apple даёт 200000$ человеку взломавшему iOS. Может слух конечно, но не про Андройд точно.

Задача была показать Как легко передать фото с компа на телефон) в копицентре не мои проблемы как она будет печатать фотки)) уверен что в нормальных копицентрах знают как это делать) а вообще давно вы в копицентрах фото печатали?
пс, передача фото с айфона на айфон айпад или копм аналогично простаЯ, сколько нужно шнурков програм кардридерлв блютуз спариваний, и прочей pcsuite что бы провернуть эту же операцию на андроиде? Вот так просто фото с компа на телефон оба девайса из коробки,?? А знатоки андроида отвечайте?

на андроид можно передавать по вайфай, никаких шнурков
но я смеялся с того что, чтоб передать файл надо купить макбук
я уже писал ...как вы любите говорит - мы живем в экосистеме виндовс, в 98% случаев куда не зайди будет виндовс. и программы в нашей стране заточены больше под виндовс. поэтому такое распространение андроид - легче, проще, широкое распространение

но про макбук спасибо:biggrin:

Задача была показать Как легко передать фото с компа на телефон) в копицентре не мои проблемы как она будет печатать фотки))

якщо в копі центрі не знайдеться макбука, то це стане твоєю проблемою.

уверен что в нормальных копицентрах знают как это делать) а вообще давно вы в копицентрах фото печатали?

вчора

Если серьезно то я был в шоке с претензии по передачи фото. В 2018 году все летит по воздуху, интернет 24/7. Передавай - не хочу! Ни у одного владельца Айфон такой проблемы просто нет.

Так а я що, не власник? Може чек показати? ;)
Я ж так і пробував, по повітрю, через Інтернет і все таке.
До речі, дружина потім знайшла, в чому був затик (витратила на це ще 10хв) - в Параметрах треба було дати Hangouts доступ до Фото.

А iOS действительно закрытая система в угоду безопасности. Я слышал на днях что Apple даёт 200000$ человеку взломавшему iOS. Может слух конечно, но не про Андройд точно.

Всі нормальні виробники дають бабло за дірки у їх ПЗ, Гугл не виключення.

на андроид можно передавать по вайфай, никаких шнурков
но я смеялся с того что, чтоб передать файл надо купить макбук
я уже писал ...как вы любите говорит - мы живем в экосистеме виндовс, в 98% случаев куда не зайди будет виндовс. и программы в нашей стране заточены больше под виндовс. поэтому такое распространение андроид - легче, проще, широкое распространение

но про макбук спасибо

Я не спорю что на Андроид ТОЖЕ можно передать Фаил по воздуху)) основная мысль не важно что делает эпл, важно как он это делает)) передать файл по воздуху можно было и до эпл, но вот помню эти танцы с блютузом.... ну его нафиг)

Окей, сним те видео ну или опишите как передать Фаил скажем пдф, с компа с виндовс на андроид, без дополнительных настроек по, и прочих танцев с бубном.... ну скажем инструкцию для наших родителей которые далеки от компов и гаджетов вообще, справится ли?

Останнє редагування:
Назад
Зверху