SID_
Moderator
- Повідомлення
- 10,381
- Вік
- 40
- Страна
- Украина
- Город
- Херсон
Вчора мудохався, щоб передати фотку з компа на Яфон.
Послав через Hangouts, подивитися можна, зберегти не можна, каже треба дати якийсь доступ хз де, подробиць немає. Гуглення не допомогло, там люди обговорюють якби було класно або погано, якби можна було зберігати фотки.
Розшарив через гугл-фото, знайшов на Яфоні, відкрив, зберіг. Зайшов у галерею фоток - як знайти його? Воно то по роках показує, то по геомітках сортує, то по предметах зображених на фото :facepalm: , потім хєракс і питає, чи хочу я надавати комусь там щось дані про геолокацію фоток. Блін, я не хочу зараз відповідати, мені треба фотку знайти, якого хєра, як закрити це вікно? Нє ніфіга, кажи так або ні, інакше фоток тобі не покажемо.
Правдами і неправдами знайшов. Як тепер передати фотку на машинку, котра її надрукує? Завжди передавав через Блютуз, де тут він... А, це ж Айфон.
Плюнув і взяв старий Андроїд, щоб надрукувати одну фотку.
В результаті за п'ять хвилин на Айфоні не зміг зробити те, що на Андроїді за хвилину зробив-би 5-ма різними способами.
Я розумію, що не досвідчений айфоноюзер, але бляха, де ж та хвалена юзабіліті? де зручний інтерфейс в якому розбереться тупа домогосподарка? за що 1200 євро відвалив?
Подумать только, какое гавно продают людЯм ...))))