Согласен, за 100 баксов рациональней сделать чаще замену масла и дело в шляпе как говорится. Мне лично было бы любопытно сдать несколько раз например как масло поведет себя на 7000км , 9000км и например 12 000км. Особенно интересно проверить тот же Шелл с допусками LL.Даже если и появится возможность ,,сдавать анализы,, на Шелл, то ,гарантирую,что устанете платить по 100 баксов при каждом подозрении на качество масла. Гораздо разумнее поискать или самому организовать такой формат проверки отработки как на видео :
Та я вже на ютубі надивився відосів що скидували вище, в цілому почерпнув дещо цінне для себе. Шкода в нам мало тестів, немає толком автоблогерів які б адекватно тестували оливу)) А по шелл почитав різни дані то окрім HX8 ECT 5W-30 ще хвалять Ultra ECT C2/C3 0W-30, можливо наступного разу його візьму, якщо це ОК буде.Согласен, за 100 баксов рациональней сделать чаще замену масла и дело в шляпе как говорится. Мне лично было бы любопытно сдать несколько раз например как масло поведет себя на 7000км , 9000км и например 12 000км. Особенно интересно проверить тот же Шелл с допусками LL.
В турбо щас заливают 5в30, шелл.для бмв по шелу це 5-40 ультра
Де ти був раніше коли я запитував, можливо зразу б взяв відразу його, хоча в мене тут 1000км до заміни мастила, так що після нового року вже його мабуть візьму на пробу, подивлюсь чи буде якась різниця суб'єктивна. А 10-40 , це ви про це HX6 10W-40?ну не знаю) на мою думку саме підходяще для бмв по шелу це 5-40 ультра. воно з газу, дуже міцне, витримую самі тяжкі навантаження, довготривалу роботу на максимальних оборотах. перевірено особисто неодноразово. фактично я використовую три вида олив. це 5-40 ультра для бмв, 0-20 для субару, і 10-40 для генератора) якось так
ось прикупив собі маслєца для нового двигуна)
(не реклама якщо щось)
могли в рекламі звинуватити))) тут були продавці різних олив, не знаю як тут зараз сітуаціяДе ти був раніше коли я запитував, можливо зразу б взяв відразу його, хоча в мене тут 1000км до заміни мастила, так що після нового року вже його мабуть візьму на пробу, подивлюсь чи буде якась різниця суб'єктивна. А 10-40 , це ви про це HX6 10W-40?
Зрозумів, та ну))) жорсткіше? Наче в Ультра навпаки має бути гарний пакет присадок противозносний + обіцяють чистоту двигуна за рахунок того що воно там з газу якось зроблено.могли в рекламі звинуватити))) тут були продавці різних олив, не знаю як тут зараз сітуаціяв мене м20 їздив теж на ультрі. так тож ніколи не пізно перейти на ультру, перші відчуття може бути двигун трохи жорсткіше буде працювати, воно так і є) але я на такі речі не звертаю уваги, головне як масло працює.
Вот тут бы не мешало теорию подтянуть. А то как то малограмотно прозвучало))обіцяють чистоту двигуна за рахунок того що воно там з газу якось зроблено.