Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Шипы вылетают, когда они не заводской ошиповки. Мало кто, кто сам шипует, соблюдает технологию. Там много нюансов.
Стовідсотково шипують тільки два виробникі - Нокія (того, шо має свої спеціальні шипі - квадратні , шестигранні та ін.) та Контінентал - того, шо стверджує про застосування клею під час встановлення шипів. Цього року купив комплект Ханкук - видно , шо гума не заводської шиповки. Самі шипи тоненькі . Такі зараз використовують усякі ліві "шиповникі" за мінімальною собівартістю.
Є поняття як "заводський шип" - це гума яка ошипована на заводі-виробнику. А є зимня резина "під шип" - це гума, в якої вже є отвори для шипів,але вона не ошипована. Та, що ошипована на заводі, там видержана вся технологія(підібраний шип під діаметер і глибину отвора для шипа, також після шипування, гума певний період не випускається в продаж,а лежить в спеціальних умовах)... Ну а гума,яка йде з отворами під шип і шипується на звичайних шиномонтажах, то там про технологію шипування, більша половина і не чула... Просто застрелюють туди шипи, а діаметри і глибину шипа ніхто і не підбирає. Про те, що резина певний період повинна полежити, я вже мовчу. Звідси і зявляються такі коментарі, що половину шипів за неділю випали... Якось так.А ось тут, будь-ласка, детальніше, якщо є можливість.
Якщо гума продається як шипована (наприклад, на тій самій Мастрешині), то хіба вона не має бути 100% заводського шипування??????
Чи є такий прікол, що виробник постачає ділерам гуму - окремо, шипи - окремо!?!?!?
Как всё сложно) Зачем всё усложнять? Я беру телефон, выкручиваю на своем ранфлете нипель и замеряю давление, что бы было видно, что там ноль. Сажусь в авто и засекаю 15-20 км по асфальту. При этом, пассажир непрерывно снимает на телефон видео с момента того, как спустим колесо. Скорость будет 15-80 км/час. После этого колесо качаю и сниму видео, что оно не спустило и так-же проеду на нём 20 км и замеряю давление после. Перед спором, перечисляем гривны на карточку Игорю Главбуху, а он отдаст победителю. Как схема?
Вы реально готовы просто так отдать 500 дол? Это не шутка? Сделайте, на эти деньги, что-то полезное для того, кто в них нуждается, если муляют карман. А я бесплатно, продемонстрирую, как ведёт себя ранфлет. Ок?Зачем? Я ж говою я много мотаюсь и в Кривой мне приехать вообще не проблема. Только за пару дней согласовать, можно на выходные тогда вообще шикарно.
Касательно схемы оплаты - согласен, деньги Игорю Главбуху на карту.
Условия перевода следующие:
1. Согласовываем даты перевода.
2. По курсу Привата переводим. Проценты за перевод за НАШ счет, (что бы Игорю на карту упали одинаковые суммы. Скрины переводов готов выложить.
3. Игорь переводит уже за счет Получателя, что бы с него ничего не сняло (Получатель всей суммы - за минусом процентов банка за перевод).
остальное все как и было. Жду только дату когда вам удобно.
Вы реально готовы просто так отдать 500 дол? Это не шутка? Сделайте, на эти деньги, что-то полезное для того, кто в них нуждается, если муляют карман. А я бесплатно, продемонстрирую, как ведёт себя ранфлет. Ок?
«твои кишки могли быть здесь, но пока они у тебя в желудке»
3)на наших дорогах в колеях тяжело управляется
Тогда жду в Кривом Роге понедельник-четверг и я покажу, что ранфлет, при нулевом давлении, на обод не падает и может при этом еще и ехать)да перестаньте меня убеждать, что денег лишусь я. Это может оказаться вашим самообманом.
Во-первых: перчатку бросили Вы. Вам и поднимать.
Во-вторых: из двух спорящих один подлец, второй глупец. Глупец - не знает и спорит. Подлец знает, но разогревает спор из выгоды.
В-третьих: У меня практика прокола до посадки на обод была. подозреваю тоже самое произойдет и в вашем случае.
А разве количество выброшенного СО не прямо пропорционально количеству сгоревшего топлива??? Вы сами противоречия в своих словах не находите? Выброс СО снижается, но экономии топлива нет. Поясните физику-химию...А теперь про МИФ: это как с Функцией «старт/Стоп» нас все уверяют, что эта функция помогает Экономить. Нихрена. Она снижает выброс СО. Не более
А разве количество выброшенного СО не прямо пропорционально количеству сгоревшего топлива??? Вы сами противоречия в своих словах не находите? Выброс СО снижается, но экономии топлива нет. Поясните физику-химию...
А разве количество выброшенного СО не прямо пропорционально количеству сгоревшего топлива??? Вы сами противоречия в своих словах не находите? Выброс СО снижается, но экономии топлива нет. Поясните физику-химию...
Є поняття як "заводський шип" - це гума яка ошипована на заводі-виробнику. А є зимня резина "під шип" - це гума, в якої вже є отвори для шипів,але вона не ошипована. Та, що ошипована на заводі, там видержана вся технологія(підібраний шип під діаметер і глибину отвора для шипа, також після шипування, гума певний період не випускається в продаж,а лежить в спеціальних умовах)... Ну а гума,яка йде з отворами під шип і шипується на звичайних шиномонтажах, то там про технологію шипування, більша половина і не чула... Просто застрелюють туди шипи, а діаметри і глибину шипа ніхто і не підбирає. Про те, що резина певний період повинна полежити, я вже мовчу. Звідси і зявляються такі коментарі, що половину шипів за неділю випали... Якось так.
То запитайте в них, де шипована - на заводі, чи самі шипували італійським шипом... А те що шип випадає, то це ж не показник... може ним по асфальті буксували....Що є гума - шип, а є - "під шип" - я все ж знаю.
Але мова йде про гуму, яка на мастер-шині (та не тільки там) подається як [заводський] шип.
Причому по відгукам (розглядав пару моделей, від Гудьєра та Мішеліна, про них тут згадували) шипи таки випадають... та й, щодо мішеліна, ділери кажуть (по телефоні), що то все італійський заводський шип....
а тут на тобі - виявляється, не все шипується на заводі...
Тогда жду в Кривом Роге понедельник-четверг )
Если стоять в пробке не менее 5-10 мин,то возможно экономия будет,а если в обычном режиме светофоров,то в городе это еще даст перерасход,уменьшит ресурс двигателя и аккумулятора.Ну напряму тіпа й ні, якщо мова йде саме про СО, а не СО2! Там поставили виробники каталізатор - от вам й зменшення викидів СО майже до 0...
Але саме формулювання - що старт-стоп не економить пальне - це вже схоже на клініку.....
1.пр.Победы 42.1. В среду (01.11.2017). Указывай место
2. Дату взносов.
3. Детали закрепим завтра ( с тел писать неудобно