Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Прошу тему перенести в беседку и не сносить ни в коем случае )))
ТС, пожалуйста, пиши еще. Давай фото.
Вот сразу видно, что ты не знаешь и даже не думал еще, как будешь барахолить свою Ф07 )))))Лучше начать барахолить с дверных ручек, а потом руль
Вот сразу видно, что ты не знаешь и даже не думал еще, как будешь барахолить свою Ф07 )))))
Ручки, они ж, двери открывают...а руль, он же ж рулюет....))))
А вот, сидение заднее, запаска, магнитола - они абсолютно лишние и на скорость не влияют....особенно по снегу да на летней резине.
Отак читаю і дивуюсь трохи.Всі такі правильні,на зимовій резині взимку.А хто не на зимовій той скнара.А ще й майже вбивцею назвали :facepalm:. Я колись,на початках від"їздив на 155 жигулівській резині не одну зиму і дякувати Богу вдало.Але і вдача залежить від того,як себе поводити за кермом.Є дибіли які і на хака 9 натворять біди.
І питання до всіх.А як ви взагалі пересуваєтесь по дорогах з таки учасниками руху як наші славнозвісні маршрутки (а ще гірше в них),як зіло-газони союз-ополони,як бляхо-трупи і т.п. Не виїзджайте на дороги,це дуже небезпечно :biggrin:
Ну їде собі 540 на літній резині,та й нехай ,аби з місця рушив і помаленько їздив.:biggrin:
Я спробую відповісти.. Коли були жигулі, так, справді їздили на літі. І я їздив 40-60 усю зиму. І не тому, що жлоб, а тому, що зимової гуми просто не було. І як тільки вона почала з'являтися у продажу я купив свій перший зимовий комплект і був просто шокований, як можна їздити взимку на жигулях !)):biggrin:Отак читаю і дивуюсь трохи.Всі такі правильні,на зимовій резині взимку.А хто не на зимовій той скнара.А ще й майже вбивцею назвали :facepalm:. Я колись,на початках від"їздив на 155 жигулівській резині не одну зиму і дякувати Богу вдало.Але і вдача залежить від того,як себе поводити за кермом.Є дибіли які і на хака 9 натворять біди.
І питання до всіх.А як ви взагалі пересуваєтесь по дорогах з таки учасниками руху як наші славнозвісні маршрутки (а ще гірше в них),як зіло-газони союз-ополони,як бляхо-трупи і т.п. Не виїзджайте на дороги,це дуже небезпечно :biggrin:
Ну їде собі 540 на літній резині,та й нехай ,аби з місця рушив і помаленько їздив.:biggrin:
> тачка с V8
> нет 3к грн.
ну не траль
Следующий вопрос будет-а можно заливать 80й бенз..
Ситуация такая! Купил недавно е39 540 97 года. Машина очень нравиться. Но денег в обрез, и так покупал ее можно сказать за последние деньги. Впереди зима. Комплект бу резины это немало 3000 грн. Вот и думаю что если в этот сезон покататься на летней. У кого уже был опыт эксплуатации бмв на летней резине зимо. Как впечатления?
[video=youtube;b8K1OtPOOi0]https://www.youtube.com/watch?v=b8K1OtPOOi0[/video]