Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Поки не переоформлена, є тільки бажання продавця.
Така корова нужна самому.При выделении пошепки хотілки в 17 - починає вишиковуватися черга в личку
Тре просто в термінах Сайвера можна "викатать" автівку (тобто не лізть в неї кожне ТО, а просто мінять що треба і коли попросить) - ще роки 2 - і потім продать по середині ринку вишукавшимся в чергу. Вони ще й дякувати будуть
Надіслано від мого MI 8, використовуючи Tapatalk
Така корова нужна самому.
на мой взгляд в этом бортовике вже третий захід на думку "а можно продать". Потом "а шодали". "Адалі" хотелками вже +100. да ну єго нафіг.
То лишилось ще рік покататись, А потім мігрувати на святотатство (SQ7)Так я вже й не лажу пару років туди, тільки ТО й роблю раз в 10 тищ, плюс заміна чогось, що критично вилазить й насправді авто не парить мізки вже дуже давно, ото як всипав на ТО200 (й раніше до того), то після того в основному тільки масло, фільтра…
То лишилось ще рік покататись, А потім мігрувати на святотатство (SQ7)
А хіба не дорожче вийде з х7?Так в такому бюджеті буде одразу Х7 без ніяких компромісів
Навіщо ці компроміси.
Одразу бентлі/ролси. Безкомпромісів.
А хіба не дорожче вийде з х7?
Коли прийшов час заміни F15, то вибір G32 був дуже простий, вона у всьому була краща. А зараз коли виникає думка про заміну 6-ки, то з варіантів по суті тільки X7 і залишається
Є така народна мудрість: від добра добра не шукають.До сотки не влізе
Є така народна мудрість: від добра добра не шукають.
А я якраз до G01 і дивлюсь, це так щоб і дружина їздила, і діти поміщались, і самому хотілось в неї сідати )
А чисто для себе всеодно в майбутньому хотів би щось поменше, нижче і веселіше ) Он як Шуріков знову на F30 пересів 340і )
Для такої махіни як Х7 265кс не замало?
Дизельний Каєн це той який 4л? Салон в них в загальному ОК, тільки от мультимедіа ну повне дно )
Питання з місцем для дітей, залежить від їх віку, поки є автокрісла то багато місця ззаду не буваєА я якраз до G01 і дивлюсь, це так щоб і дружина їздила, і діти поміщались, і самому хотілось в неї сідати )
А чисто для себе всеодно в майбутньому хотів би щось поменше, нижче і веселіше ) Он як Шуріков знову на F30 пересів 340і )
Для такої махіни як Х7 265кс не замало?
3.5 та 5.5 років, тому тільки автокрісла ) Але вони і в Ф31 поміщаються зараз, тому думаю в Х3 також повинно бути ОКПитання з місцем для дітей, залежить від їх віку, поки є автокрісла то багато місця ззаду не буває
Питання з місцем для дітей, залежить від їх віку, поки є автокрісла то багато місця ззаду не буває
З відгуків по х7, то ідеальний варіант по потужності це 50-ті моделі. 30д кажуть слабенькі для них.
Тоді G05 можливо, дешевше, ніж Х7 і свіже?
3.5 та 5.5 років, тому тільки автокрісла ) Але вони і в Ф31 поміщаються зараз, тому думаю в Х3 також повинно бути ОК
Друг дивився Таурега останнього 3л бенз, та сама цінаПродивився Ж05.. битки вже по 50+ є, але ж там вафлі були в штатах за таку ціну.. щось вміняєме стартує від 65-70к. А то й більше.
Друг дивився Таурега останнього 3л бенз, та сама ціна