Перегляньте відео, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-додаток на головному екрані.
Замітка: Ця функція може бути недоступна в деяких браузерах.
Так он же чаще ломается чем ездит или я ошибаюсь?500ойро дал поимел ланоса.
Функцию выполняет. Передвигает оппу из А в Б.
Так он же чаще ломается чем ездит или я ошибаюсь?
Отправлено с моего PRO 6 через Tapatalk
Ага, ну напевне десь/колись/якось, але не у Львові. Був період часу, коли таксистів ДАІ дрючило так, що аж гай шумів! І за техогляд, і за страхування пасажирів, і за ліцензію.а до часів блях приїзджали ледве дихаючі ланоси та джігулі з дирявим дніщем))) нічого не помінялось, окрім номерів на авто))) так що не в бляхах проблема
викликали Uber (пам‘ятаю, хтось розповідав, що були доволі жорсткі умови по відбору транспорту)
В чем проблема при заказе такси уточнить машину?
https://zaxid.net/u_chernivtsyah_gr...politseysku_pid_chas_oformlennya_dtp_n1453314
Какие номера на машине? Совпадение?
Уепки, прострелить бы ноги дебилам...
https://zaxid.net/u_chernivtsyah_gr...politseysku_pid_chas_oformlennya_dtp_n1453314
Какие номера на машине? Совпадение?
ДТП трапляються щодня. З різними машинами на різних номерах. Мудаків за кермом безліч. Але те, що коїться на відео - це дно.коли тиждень тому в дніпрі а6 на українських номерах втікала від поліцаїв та скоїла потрійне дтп, в якому загинула невинна людина.
...тільки при нормальному сценарію ці персонажі вже їхали-б до моргу з відстреленою башкою...і так ! За кошт держави,якщо вона Є ...(Напад на поліцейського при виконанні? Перешкоджання оформленню ДТП? Це що треба мати в голові?
По номальному сценарію всі ці персонажі повинні були вже лежати мордами в асфальт в кайданках з перспесктивою тривалої відпустки за кошт держави.
і що ж ви так петляти любите?Я не знаю, что хто для себе побачив в сюжеті
в конкретному відео було вами вказано на конкретну сітуацію - бляхи. чи не так? мови проКакие номера на машине? Совпадение?
не було і в поміні.Ви хочете европейські ЦІНИ, а я хочу - европейські ЦІННОСТІ. А саме: ЗАКОННІСТЬ та ЗАКОНОСЛУХНЯНІСТЬ.
Де? Конкретно цитатами. В чому "петлі"?і що ж ви так петляти любите?
Ви дійсно не зрозуміли чи прикидаєтесь?в конкретному відео було вами вказано на конкретну сітуацію - бляхи. чи не так?
якби на відео "бляховоди" вели себя як люди і спокійно дали оформити ДТП, не кидались на поліцію - в мене навіть думки не було б його тут викладувати. Ну ось що їм заважало вести себе не як бидло? Ну на бляхах, скоїв халепу - відповідай. А тут що???не було і в поміні.
Кортить українською це те саме що росіійською "хочется". Що ви мали на увазі?і чесно, вже кортить від таких лозунгів.
Ось тут взагалі заплутали. Я маю чітку позицію по цьому питанню і ніколи не змінював її. Якщо маю ще один аргумент в підтверження своєї позиції - не соромлюсь ним ділитися.дуже просто накидати лозунгів правильних, всі похлопали в ладоші, поставили дружньо лайки, бумер анг класний і правильний чувак, всі на нього рівняйтись. а в дісності відбувається так - з кожним особисто говороиш, всі говорять правильні речі, тельняху рвуть, а в загальному маємо те, що маємо.
Такi висновки iз серii- вбив муху, значить i людину зможеш..- люди, які кладуть болт на закони митниці, так само легко кладуть болт на всі інші закони
то ви самі себе заплутали. в моєму пості все чітко і ясно про ваші петлі. якщо вам хочется прикидатись, то будь ласка. такі так - послухати тут деяких користувачів, то можна відчути себе якимось ущербним та неповноцінним. які паралелі ви проводите? ви привели один приклад, як зраду на бляхах, я вам привів другий приклад з більш жахливішими наслідками, а ви тут свої європейські дозунги почали сунути, на які мені глубоко вже наплювати, від них вже нудить просто. тому давайте без цього ханжества. ваша позиція мені байдужа, як і вам моя. і якщо приводити приклади різних випдків на бляхах і на державних номерах, то як мінімум буде парітет, хоча дуже сумнівно, напевно на державних буде більше.Ось тут взагалі заплутали.
та то все дрібниці))) головне задвинути правильні речі і зірвати бурхливий шквал оплисків)))Такi висновки iз серii- вбив муху, значить i людину зможеш
Шановний. Цитати давайте. Де і коли я казав одне, а потім інше. Інакше розцінюю ваші слова як банальний наклеп. Не загальними фразами, а конкретні цитати моїх слів.в моєму пості все чітко і ясно про ваші петлі.
Аналогічно з "протилежного" боку. Хіба не почуваються ущербними ті, хто заплатив державі за таку ж автівку купу грошей? Хіба не відчувають себе неповноцінними ті, хто не здогадався, що можна спочатку щось зробити, а потім, заднім числом, вимагати це легалізувати? Ви хоч розумієте, який правовий колапс настане, якщо бляхи легалізують таким шляхом??? Який це буде прецендент?послухати тут деяких користувачів, то можна відчути себе якимось ущербним та неповноцінним.
А мені не наплювати. Мене теж нудить від хитродупих, які для втілення суто своїх особисто прагнень "шари" прикриваються лозунгами про боротьбу для всіх... Ось де ханжество. Ось де подвійна гра та "петлі".на які мені глубоко вже наплювати, від них вже нудить просто.
Якщо ще й подивитися на кількість "оплесків" під моїми текстами в цій темі і під вашими - ви не в більшості, слава богу.та то все дрібниці))) головне задвинути правильні речі і зірвати бурхливий шквал оплисків)))
Це висновки з серії статистики та психології. Почитайте трішки про це в розрізі хоча б криміналістики, для більшої наглядності. Скільки людей, що свідомо скоїли тяжкий злочин - скоїли це один раз? Скільки людей роблять це повторно? Як на це впливає факт ухилення чи відбування відповідальності. А потім про вбивство мухи поговоримо. Це не мої вигадки. Все це давно прораховано і систематизовано.Такi висновки iз серii- вбив муху, значить i людину зможеш..
чи розумію я?))) конкретно на це питання в мене була відповідь, а саме пост №609Ви хоч розумієте,
і так на кожне ваше запитання чи якусь фразу. але ви, так само, як і багато інших, нажаль, тут на форумі, не читаєте всього, а відокремлюєте суто вирвані зручні для себе фрази. перечитайте всі мої відповіді, а потім поговоримо про накльоп, покльоп чи таке інше.ніхто легалізувати ввезені бляхи не буде. як що так, то це буде величезний правовий прецендент і країне потоне в судових позовах. на верху це розуміють.
Не буду лукавити - всього читати не маю можливості. І що саме цікаве, до вчорашнього дня всі мої дописи стосувалися всіх зацікавлених, але ж ви конкретно мене зачепили - і тепер діалог з конкретним переходом на особистості?але ви, так само, як і багато інших, нажаль, тут на форумі, не читаєте всього
В питанні про моє "петляння" до чого ВАШІ відповіді??? Ви сказали, що я петляю. Я прошу конкретні цитати де я петляю. Замість того отримую пропозицію перечитати ВАШІ дописи. СВОЇ слова я пам`ятаю. Ще раз дуже прошу - наведіть цитати особисто мого "петляння".перечитайте всі мої відповіді, а потім поговоримо про накльоп, покльоп чи таке інше.
Хм... Ви дісно вважаєте, що мені потрібно піднімати рівень своєї гідності? Та ще й шляхом інтернет-дискусій? Чи це з розряду - "оскільки агрументів немає, переходимо до образ"?.чи ви відчуття своєї гідності за мій рахунок хочете підняти? будь ласка))